طرز تهیه کیک کشمشی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه کیک کشمشی
کیک کشمشی یکی از پر مخاطب ترین کیک های عصرانه است که همراه با یک فنجان چای می تواند خستگی یک روز پر مشغله کاری را بدر کند. از دیرباز در انواع مهمانی ها از آن به عنوان یک گزینه مناسب یاد می شده است، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه کیک کشمشی در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد سفید | ۲ پیمانه |
تخم مرغ | ۴ عدد |
ماست چکیده | سه چهارم پیمانه |
روغن مایع | نصف پیمانه و ۳ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مرباخوری |
وانیل | نصف قاشق چایخوری |
شکر | ۱ پیمانه |
کشمش پلویی | نصف پیمانه |
طرز تهیه کیک کشمشی
مرحله اول
ابتدا شکر را داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم. تخم ها را یکی یکی داخل پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن به شکر می افزاییم و با دور کم همزن در حد اینکه با یکدیگر ترکیب شوند، آنها را هم می زنیم.
مرحله دوم
سپس وانیل را هم اضافه می کنیم و اینبار با دور تند تقریبا ۳ الی ۵ دقیقه مواد را می زنیم تا رنگ آن کرم شود و مایه ما حدودا دو برابر شود. کشمش ها را داخل کاسه ای ریخته و تا سطح روی آنها آب سرد می ریزیم و اجازه می دهیم تا خیس بخوردند.
مرحله سوم
بعد روغن مایع را به مایه کیک می افزاییم و بلافاصله ماست را هم اضافه می کنیم و با دور کم همزن در حد مخلوط شدن آنها را هم می زنیم. بیکینگ پودر را به آرد اضافه می کنیم و آنها را از الک رد می کنیم.
مرحله چهارم
حالا ترکیب آرد را به مرور به مایه کیک اضافه می کنیم و سریعا با لیسک دورانی آنها را مخلوط می کنیم تا مواد یکدستی داشته باشیم. فر را روشن می کنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا گرم شود.
مرحله پنجم
وقتی مایه آماده شد کف قالب مورد نظر را با کاغذ روغنی کاملا می پوشانیم و یا اگر کاغذ موجود نداشتید کف و دیواره آن را با فرچه آغشته با کمی روغن چرب می کنیم. بعد کمی آرد کف قالب می پاشیم و بعد آن را بر می گردانیم تا آرد اضافه آن خارج شود.
مرحله ششم
آنوقت کشمش ها را داخل صافی می ریزیم و اجازه می دهیم تا جای ممکن خشک شوند. نصف مایه را داخل قالب می ریزیم و آن را روی میزکار یکبار می کوبیم. کشمش ها را روی دستمال ریخته و کاملا خشک می کنیم.
مرحله هفتم
پس از آن کشمش ها را با مابقی مایه کیک ترکیب می کنیم و داخل قالب می ریزیم و در فر قرار می دهیم تا به مدت ۴۰ دقیقه کیک ما بپزد. برای اطمینان از پخت یک عدد خلال دندان را وسط کیک فرو می کنیم اگر مایه کیک به خلال نچسبید یعنی پخته است و در غیر این صورت باید زمان بدهیم تا بپزد.
مرحله هشتم
کیک کشمشی پخته شده را از فر بیرون می آوریم و در محیط آشپزخانه قرار می دهیم تا خنک شود. حالا روی آن را بسته به سلیقه با گردو کشمش سس شکلاتی تزئین می کنیم. نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- suheyla_mutfakta