طرز تهیه باسلوق ژله ای خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه باسلوق ژله ای
امروز برای شما دوستداران سایت میریتو طرز تهیه یک شیرینی خوشمزه و نرم را آورده ایم که، بیشتر برای فصل زمستان آن هم در کنار یک نوشیدنی گرم مانند چای انتخاب عالی است. البته در عید نوروز نیز از آن بهره ها برده می شود و یکی از خوشمزه ترین ها محسوب می شود. این شیرینی خوش طعم باسلوق است که به عنوان سوغاتی هم در بعضی شهرها شناخته شده است، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه باسلوق ژله ای در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
نشاسته | نصف لیوان |
آب سرد | ۱٫۵ لیوان |
ژله رنگی | ۱ بسته |
شکر | نصف لیوان |
کره | نصف قاشق غذاخوری |
گلاب | ۳ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه باسلوق ژله ای
مرحله اول
برای تهیه باسلوق ژله ای ابتدا کره را ار داخل یخچال بیرون می آوریم و در محیط قرار می دهیم. آب سرد را داخل قابلمه ای می ریزیم و نشاسته را به آن اضافه می کنیم و با همزن دستی آنها را مخلوط می کنیم تا نشاسته کاملا در آب حل شود. بعد شکر را به مواد می افزاییم.
مرحله دوم
بلافاصله ژله رنگی را هم اضافه می کنیم و مجددا مواد را هم می زنیم تا مایه یکدستی داشته باشیم. بعد قابلمه را روی حرارت متوسط رو به پایین می گذاریم و مداوم هم می زنیم تا از حالت روان خارج شود و کمی قوام یابد. برای کشدار شدن باسلوق می توانید در این مرحله ۱ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین هم به مواد بیافزایید.
مرحله سوم
حالا مایه که غلظت گرفت، گلاب را به همراه کره می افزاییم و دوباره مواد را هم می زنیم و همین طور ادامه می دهیم تا مایه باسلوق قوام یابد و به راحتی از ظرف جدا شود. ب
مرحله چهارم
سپس قابلمه را از روی شعله بر می داریم و کنار می گذاریم. قالب بهتر است به شکل مربع یا مستطیل به قطر ۳ سانتیمتر باشد. کف و دیواره های آن را با پلاستیک یا سلفون کاملا می پوشانیم و فرچه را با کمی روغن مایع آغشته می کنیم و کف قالب می کشیم تا خوب کاور شود.
مرحله پنجم
بعد از اینکه قالب را آماده کردیم، مایه باسلوق را داخل آن می ریزیم و اگر تمایل داشتید روی نصف آنها به صورت پخش گردو قرار می دهیم و در یخچال می گذاریم، تا به مدت ۶ ساعت استراحت کند و خودش را بگیرد. دقت کنید که حتما زمان اضافه کردن مایه داخل قالب حداقل ۱/۵ سانتیمتر از قطر آن با مایع پر شده باشد.
مرحله ششم
پس از آنکه زمان استراحت باسلوق کامل شد، قالب را از داخل یخچال بیرون می آوریم و به صورت لوزی یا مربع آن ها را با چاقو برش می دهیم. داخل کاسه ای نشاسته ذرت یا پودر نارگیل می ریزیم و باسلوق های برش خورده را در آنها می غلطانیم تا کاملا آغشته به پودر نارگیل شوند. باسلوق های آماده شده را در ظرف سرو می چینیم و نوش جان کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- zeainab_banooo