طرز تهیه ناگت مرغ خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه ناگت مرغ

طرز تهیه ناگت مرغ بدون نان تست طرز تهیه ناگت مرغ و سیب زمینی طرز تهیه ناگت مرغ خانگی با تصویر طرز تهیه ناگت مرغ بازاری طرز تهیه ناگت مرغ کاله طرز تهیه ناگت مرغ ستاره ای طرز تهیه ناگت مرغ سوخاری طرز تهیه ناگت مرغ خانگی آپارات

ناگت مرغ یکی از غذاهای فست و فودی محسوب می شود که در مهمانی ها در کنار یک غذای اصلی می تواند انتخاب خیلی خوبی باشد، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه ناگت مرغ در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت مرغ۴۰۰ گرم
آرد سفیدنصف لیوان
نان تست۲ عدد
پودر سوخاری نارنجیبه میزان لازم
تخم مرغ۱ عدد بزرگ
پنیر پیتزا۱۰۰ گرم
پودر سیر و پودر پیازبه  میزان لازم
نمک و فلفل سیاهبه میزان لازم

طرز تهیه ناگت مرغ

مرحله اول

برای تهیه ناگت مرغ مجلسی ابتدا وسط نان تست ها را خالی می کنیم و بعد لبه های آن را داخل کاسه ای خرد می کنیم، بعد ۲ قاشق غذاخوری آب ولرم روی آن می ریزیم و با قاشق آرام خرده نان ها را زیر و رو می کنیم تا کاملا همه نان ها با آب آغشته و به مرور زمان خمیری شوند.

مرحله دوم

سپس گوشت مرغ که بهتر است از قسمت سینه باشد را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به صورت مکعب های ۴ سانتیمتری خرد می کنیم. حالا تکه های مرغ را داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و نان نرم شده را به آن می افزاییم تا در انتها ناگت های نرم تری داشته باشیم.

مرحله سوم

بعد ادویه ها که شامل: پودر سیر،پودر پیاز،فلفل سیاه و کمی نمک است را به تکه مرغ ها اضافه می کنیم. دستکش پلاستیکی در دست راست می کنیم و مواد را کاملا مخلوط و زیر و رو کرده تا تمام نقاط مرغ ها آغشته به ادویه ها شود.

مرحله چهارم

حالا تکه های مرغ را داخل میکسر می ریزیم و پوره شده از دستگاه تحویل می گیریم و یا با چرخ گوشت ۲ مرتبه آنها را چرخ می کنیم. مایه گوشت را مجددا داخل کاسه بزرگ می ریزیم و ۱ قاشق غذاخوری آرد به آن اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

آنوقت بلافاصله پنیر پیتزا را هم به مایه می افزاییم و دوباره با دستکش مواد را مخلوط می کنیم. روی کاسه را با سلفون کاملا می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه مایه استراحت کند.

مرحله ششم

وقتی مایه در حال استراحت بود ما باقی مواد را آماده می کنیم. تخم مرغ را داخل کاسه ای می شکنیم و با چنگال آن را می زنیم تا از حالت لختی بیرون بیاید و زرده با سفیده مخلوط شود. بعد داخل کاسه ای دیگر آرد سوخاری را ریخته و در کاسه سوم  آرد سفید را می ریزیم.

مرحله هفتم

سپس در قابلمه ای کوچک ولی با عمق زیاد روغن  مخصوص سرخ کردنی به صورت شناور می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا به مرور زمان داغ شود. هر سه کاسه محتوی آرد سوخاری و آرد سفید و تخم مرغ را کنار یکدیگر روی میز کار می گذاریم.

مرحله هشتم

زمانیکه روغن داغ شد و مایه خوب استراحت کرده بود از داخل یخچال بیرون می آوریم. یکبار مایه ناگت را مخلوط می کینم و به اندازه یک گردو بزرگ از آن بر می داریم و به هر صورت که تمایل داریم به آن با دست حالت می دهیم. البته از انواع قالب ها نیز می توانید استفاده کنید.

مرحله نهم

پس از آنکه مایه ناگت را حالت دادیم و آماده شد، اول داخل آرد سفید بعد تخم مرغ و در آخر داخل پودر سوخاری می غلطانیم تا کاملا کاور شود و در روغن داغ شده قرار می دهیم. همگی مایه را به همین صورت تهیه می کنیم و در روغن سرخ می کنیم.

مرحله دهم

حالا ناگت ها را در روغن جا به جا می کنیم تا هر دو طرف آنها به طور یکسان سرخ شوند. دقت کنید بیش از حد در روغن ماندن ناگت ها باعث خشک شدن آنها در انتها می شود. بعد از آنکه سرخ شدند آنها را روی دستمال حوله ای می گذاریم تا روغن اضافه آن گرفته شود و در ظرف مورد نظر آنها را می چینیم. نوش حان

نکته: اگر پودر پیاز در دسترس نداشتید می توانید پیاز کوچکی را رنده ریز کنید و جایگزین آن کنید.

نکته:  تنها مطلبی که حائز اهمیت است قطر ناگت نباید بیشتر از تقریبا ۱ سانتیمتر باشد چون مغز آن نمی پزد و اگر خیلی نازک هم باشد در نهایت ناگت های خشکی خواهید داشت.

نکته:  اگر پودر سوخاری نارنجی در اختیار نداشتید، جایگزین آن می توانید از پودر سوخاری معمولی با کمی پفک خرد شده برای رنگ آن استفاده کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 19 بهمن 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.