طرز تهیه ناگت مرغ خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه ناگت مرغ
ناگت مرغ یکی از غذاهای فست و فودی محسوب می شود که در مهمانی ها در کنار یک غذای اصلی می تواند انتخاب خیلی خوبی باشد، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه ناگت مرغ در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت مرغ | ۴۰۰ گرم |
آرد سفید | نصف لیوان |
نان تست | ۲ عدد |
پودر سوخاری نارنجی | به میزان لازم |
تخم مرغ | ۱ عدد بزرگ |
پنیر پیتزا | ۱۰۰ گرم |
پودر سیر و پودر پیاز | به میزان لازم |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز تهیه ناگت مرغ
مرحله اول
برای تهیه ناگت مرغ مجلسی ابتدا وسط نان تست ها را خالی می کنیم و بعد لبه های آن را داخل کاسه ای خرد می کنیم، بعد ۲ قاشق غذاخوری آب ولرم روی آن می ریزیم و با قاشق آرام خرده نان ها را زیر و رو می کنیم تا کاملا همه نان ها با آب آغشته و به مرور زمان خمیری شوند.
مرحله دوم
سپس گوشت مرغ که بهتر است از قسمت سینه باشد را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به صورت مکعب های ۴ سانتیمتری خرد می کنیم. حالا تکه های مرغ را داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و نان نرم شده را به آن می افزاییم تا در انتها ناگت های نرم تری داشته باشیم.
مرحله سوم
بعد ادویه ها که شامل: پودر سیر،پودر پیاز،فلفل سیاه و کمی نمک است را به تکه مرغ ها اضافه می کنیم. دستکش پلاستیکی در دست راست می کنیم و مواد را کاملا مخلوط و زیر و رو کرده تا تمام نقاط مرغ ها آغشته به ادویه ها شود.
مرحله چهارم
حالا تکه های مرغ را داخل میکسر می ریزیم و پوره شده از دستگاه تحویل می گیریم و یا با چرخ گوشت ۲ مرتبه آنها را چرخ می کنیم. مایه گوشت را مجددا داخل کاسه بزرگ می ریزیم و ۱ قاشق غذاخوری آرد به آن اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
آنوقت بلافاصله پنیر پیتزا را هم به مایه می افزاییم و دوباره با دستکش مواد را مخلوط می کنیم. روی کاسه را با سلفون کاملا می پوشانیم و در یخچال قرار می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه مایه استراحت کند.
مرحله ششم
وقتی مایه در حال استراحت بود ما باقی مواد را آماده می کنیم. تخم مرغ را داخل کاسه ای می شکنیم و با چنگال آن را می زنیم تا از حالت لختی بیرون بیاید و زرده با سفیده مخلوط شود. بعد داخل کاسه ای دیگر آرد سوخاری را ریخته و در کاسه سوم آرد سفید را می ریزیم.
مرحله هفتم
سپس در قابلمه ای کوچک ولی با عمق زیاد روغن مخصوص سرخ کردنی به صورت شناور می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا به مرور زمان داغ شود. هر سه کاسه محتوی آرد سوخاری و آرد سفید و تخم مرغ را کنار یکدیگر روی میز کار می گذاریم.
مرحله هشتم
زمانیکه روغن داغ شد و مایه خوب استراحت کرده بود از داخل یخچال بیرون می آوریم. یکبار مایه ناگت را مخلوط می کینم و به اندازه یک گردو بزرگ از آن بر می داریم و به هر صورت که تمایل داریم به آن با دست حالت می دهیم. البته از انواع قالب ها نیز می توانید استفاده کنید.
مرحله نهم
پس از آنکه مایه ناگت را حالت دادیم و آماده شد، اول داخل آرد سفید بعد تخم مرغ و در آخر داخل پودر سوخاری می غلطانیم تا کاملا کاور شود و در روغن داغ شده قرار می دهیم. همگی مایه را به همین صورت تهیه می کنیم و در روغن سرخ می کنیم.
مرحله دهم
حالا ناگت ها را در روغن جا به جا می کنیم تا هر دو طرف آنها به طور یکسان سرخ شوند. دقت کنید بیش از حد در روغن ماندن ناگت ها باعث خشک شدن آنها در انتها می شود. بعد از آنکه سرخ شدند آنها را روی دستمال حوله ای می گذاریم تا روغن اضافه آن گرفته شود و در ظرف مورد نظر آنها را می چینیم. نوش حان
نکته: اگر پودر پیاز در دسترس نداشتید می توانید پیاز کوچکی را رنده ریز کنید و جایگزین آن کنید.
نکته: تنها مطلبی که حائز اهمیت است قطر ناگت نباید بیشتر از تقریبا ۱ سانتیمتر باشد چون مغز آن نمی پزد و اگر خیلی نازک هم باشد در نهایت ناگت های خشکی خواهید داشت.
نکته: اگر پودر سوخاری نارنجی در اختیار نداشتید، جایگزین آن می توانید از پودر سوخاری معمولی با کمی پفک خرد شده برای رنگ آن استفاده کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- مانتو سوزن دوزی مجلسی: با این مدلها همیشه خوشاستایل باش
- تم تولد دخترونه لاکچری؛ ۱۵ ایده جذاب برای خلق جشنی رؤیایی
- ناب ترین اشعار کوتاه، عاشقانه و با معنی فروغ فرخزاد + تصاویر زیبا
- گردنبند طرح نیلوفر آبی؛ اگه دنبال یه جواهر باحال میگردی، این گزینه رو از دست نده!
- مینی چمدان جدید؛ ۱۵ مدل زیبا و شیک از چمدانهای مناسب سفرهای کوتاه
- منبع :
- mythos_photo