طرز تهیه دسر هلو خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه دسر هلو

طرز تهیه دسر هلو با بستنی دسر هلو ساده دسر هلو با نشاسته دسر هلو با پودر ژلاتین نوشیدنی با هلو طرز تهیه دسر هلو با ژله دسر هلو و موز

انواع دسرها برای مهمانی ها و مجالس بسیار کاربردی هستند، چون روی هر میزی هم از لحاظ بصری زیبایی ویژه ای دارند و هم از نظر طعم خاص هستند، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه دسر هلو در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
شیر۳ پیمانه
زرده تخم مرغ۶ عدد
کمپوت هلو۱ قوطی
شکر۱ پیمانه
پودر ژلاتین۳ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه۲ بسته
وانیلیک چهارم قاشق چایخوری
آب کمپوت هلو۱ پیمانه

طرز تهیه دسر هلو

مرحله اول

ابتدا موادی که داخل یخچال است را بیرون می آوریم تا با دمای محیط یکسان شود. شیر را در قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا به مرور به نقطه جوش بیاید و آنوقت حرارت را کم می کنیم. بلافاصله زرده تخم مرغ ها را در داخل کاسه ای ریخته و شکر را همراه با وانیل به آن می افزاییم.

مرحله دوم

سپس با دور متوسط همزن به حدی مواد را می زنیم تا هم کشدار و غلیظ شود. بعد کم کم به شیر اضافه می کنیم و به مدت ۱ دقیقه مداوم با قاشق هم می زنیم تا مایه یکدست شود، و همین طور زرده ها هم بپزند.

مرحله سوم

بعد از آنکه زرده ها پختند، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم. آب کمپوت هلو را داخل کاسه ای می ریزیم و ژلاتین را به آن می افزاییم و آرام با قاشق آن ها را هم می زنیم و روی بخار کتری در حال جوش می گذاریم و به هم زدن ادامه می دهیم تا ذرات ژلاتین در آن حل شود.

مرحله چهارم

حالا ترکیب ژلاتین را به شیر اضافه می کنیم و آنها را مجددا هم می زنیم تا مایه یکدستی داشته باشیم. خامه ها را داخل کاسه ای می ریزیم و خوب هم می زنیم تا صاف شوند. آنوقت کمی از ترکیب شیر را به آن می افزاییم و با قاشق خوب مخلوط می کنیم و یکدفع های به مخلوط شیر اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

وقتی که مایه دسر را با همزن دستی مجددا هم زدیم و یکدست شد، کمپوت هلو را داخل میکسر می ریزیم و پوره شده تحویل می گیریم و به مایه می افزاییم و دوباره با همزن دستی مواد را خوب زیر و رو می کنیم و داخل ظرف مورد نظر می ریزیم.

مرحله ششم

در آخر دسر هلو را در یخچال می گذاریم تا به مدت ۲ الی ۳ ساعت کاملا استراحت کند. بعد از انکه دسر هلو آماده شد روی آن را با هلو تزئین می کنیم. نوش جان

نکته: ۱ عدد از کمپوت هلو را کنار می گذاریم و به صورت ورقه ای خرد می کنیم و برای تزئین در انتها از آنها استفاده می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 20 بهمن 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.