طرز تهیه لوز بادام خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه لوز بادام
لوز بادام از دسته شیرینی های خشک محسوب می شود که با انواع نوشیدنی های داغ مخصوصا چای می توانید آن را نوش جان کنید، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه لوز بادام در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
بادام | ۲۵۰ گرم |
آب | نصف پیمانه |
شکر | ۱ پیمانه |
پودر قند | ۲ قاشق غذاخوری |
زعفران دم کرده | ۱قاشق غذاخوری |
گلاب | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه لوز بادام
مرحله اول
برای تهیه لوز بادام خوشمزه ابتدا بادام ها را داخل کاسه ای می ریزیم و تا سطح روی آن ها آب سرد ریخته و کنار می گذاریم تا به مدت ۲ ساعت خیس بخورند. بعد پوست آنها را می گیریم و روی دستمالی قرار می دهیم تا کاملا خشک شوند.
نکته: اگر وقت ندارید، می توانید از خلال بادام استفاده کنید تا این مرحله را دیگر نخواهید انجام دهید.
مرحله دوم
سپس بادام های خشک شده را داخل آسیاب می ریزیم و پودر شده تحویل می گیریم. بعد داخل کاسه ای ریخته و پودر قند را به آن می افزاییم و با قاشق آن ها را زیر و رو می کنیم تا خوب مخلوط شوند و کنار می گذاریم.
نکته: پودر بادام ها باید ریز شده باشند و بین دندان ها اصلا احساس نشوند.
مرحله سوم
حالا آب را داخل قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم و بلافاصله شکر را به آن می افزاییم و با قاشق مداوم آن را هم می زنیم تا در آب حل شود و شربت خوب بجوشد و به غلظت عسل برسد و مانند آن کشدار شود.
مرحله چهارم
بعد که قوام یافت زعفران را به همراه گلاب به آن می افزاییم و با قاشق مخلوط می کنیم و ۱ دقیقه بعد قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا شربت خنک شود.
نکته: شربت بعد از خنک شدن سفت تر می شود.
مرحله پنجم
زمانیکه شربت سرد شد با دور متوسط همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه آن را می زنیم تا از فرم شیشه ای که گرفته است بیرون بیاید.
مرحله ششم
در ادامه مخلوط پودر بادام را کم کم به آن می افزاییم و مواد را کاملا ترکیب می کنیم تا مانند خمیر منسجم و نرم شود و به دست نچسبد. وقتی مایه ما خمیری شد دیگر لازم نیست پودر بادام به آن بیافزاییم.
مرحله هفتم
بعد قالب مورد نظر را با سلفون کامل کاور می کنیم، حتی دیواره های آن را نیز می پوشانیم. آنوقت مایه شیرینی را داخل قالب می ریزیم و سطح روی آن را با پشت قاشق کمی فشار می دهیم و صاف می کنیم.
نکته: بهتر است قالب مستطیل باشد.
مرحله هشتم
سپس روی مایه شیرینی را با انواع مغزیجات مخصوصا بادام می توانید تزئین کنید و مجددا با قاشق کمی روی مایه را فشار می دهیم تا بادام ها داخل شیرینی فرو بروند و در یخچال قرار می دهیم تا به مدت ۱۲ ساعت استراخت کند.
مرحله نهم
در آخر قالب را از داخل یخچال بیرون می آوریم و لوز بادام را به هر صورت که تمایل داریم برش می دهیم و در ظرف سرو می چینیم.نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- مانتو مجلسی جوان پسند؛ همیشه با این مدل شیک و متفاوت به نظر برس!
- تم تولد دخترونه لاکچری؛ ۱۵ ایده جذاب برای خلق جشنی رؤیایی
- متن تبریک پیشاپیش عید نوروز 1404 عاشقانه، رسمی و رفاقتی + کارت تبریک
- انگشتر یاقوت سرخ؛ یه انتخاب باحال برای کسانی که دوست دارن بدرخشن
- جوراب نیم ساق زیبا؛ ۱۵ مدل برای داشتن استایل جوان پسند و شیک
- منبع :
- masoomeh_rahmati