طرز تهیه آبگوشت دیزی سنتی و خوشمزه با نکات کامل

طرز تهیه آبگوشت

طرز تهیه آبگوشت سنتی طرز تهیه آبگوشت عربی طرز تهیه آبگوشت مجلسی طرز تهیه آبگوشت گوسفندی طرز تهیه آبگوشت رستورانی طرز تهیه آبگوشت ساده تصویری طرز تهیه آبگوشت با نخود طرز تهیه آبگوشت مجلسی خوشمزه نی نی سایت

آبگوشت که با نام دیزی هم شناخته می شود از غذاهای قدیمی و بسیار پرطرفدار ایرانی است که در گذشته برای ناهار بازاریاندر ظروف سنگی پخته می شده است، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه آبگوشت در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
گوشت سردست یا گردن۳۰۰ گرم
پیاز۱ عدد
نخود۱/۲ پیمانه
لوبیاچیتی
گوجه فرنگی۳ عدد
رب گوجه فرنگی۱ ق غ سرپر
سیب زمینی۳ عدد متوسط
زردچوبه، نمک، فلفل سیاه،فلفل قرمزبه میزان لازم

طرز تهیه آبگوشت

مرحله اول

برای تهیه آبگوشت مجلسی ابتدا ۱ روز جلوتر نخودها و لوبیاها را داخل کاسه های جداگانه می ریزیم و تا سطح روی آن ها آب سرد می ریزیم و ۲ الی ۳ مرتبه آب آنها را تعویض می کنیم.اگر اجازه دهیم یک جوانه کوچک و سفید نیز بزند سرشار از کلسیم می شوند.

مرحله دوم

ابتدا پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم.بعد گوجه فرنگی ها را نیز می شوییم و روی تخته ریز خرد می کنیم و در بشقابی می ریزیم.

مرحله سوم

سپس ۲ قاشق غذاخوری روغن داخل قابلمه ای که برای طبخ آبگوشت در نظر گرفته ایم می ریزیم.حالا پیاز خرد شده را اضافه می کنیم و هم زمان گوشتی که حتما قلم داشته باشد را نیز به آن می افزاییم.

مرحله چهارم

آنوقت  زردچوبه را به همراه فلفل قرمز روی مواد می پاشیم و با حرارت ملایم مرتبا تفت می دهیم تا پیازها نرم و آبدار شوند و گوشت کاملا طعم دار شوند.

مرحله پنجم

حالا زمانیکه پیازها کاملا نرم شدند و آب آن تبخیر شد، رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم تا بوی خامی آن کاملا از بین برود و رنگ باز کند.۱ دقیقه مداوم تفت می دهیم و گوجه فرنگی های ریز خرد شده را (همراه با پوست باشد) نیز می افزاییم تا رنگ آبگوشت با ترکیب این دو خوشرنگتر و طعم آن خوشمزه تر می شود.

مرحله ششم

پس از این، همگی مواد را خوب زیر و رو می کنیم و تفت می دهیم تا گوجه فرنگی ها نرم و به اصطلاح آب شوند و آنوقت نخود ها را به همراه لوبیاها در صافی می ریزیم تا آب اضافه آنها خارج شود و بعد به مایه آبگوشت می افزاییم.

مرحله هفتم

بعد به اندازه نفرات با پیمانه، که در اینجا کاسه پیمانه ما است آب اضافه می کنیم.مثلا اگر برای ۴ نفر تدارک آبگوشت دیده ایم با همان کاسه ای که غذا صرف می شود، کمی بیشتر از مقداری که می خواهیم برای هر نفر آب بریزیم پیمانه می کنیم و آب اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا با حرارت ملایم رو به کم پخته شود.

مرحله هشتم

در آخر هنگامی که کاملا مواد آبگوشت پخته شد، سیب زمینی ها را پوست می گیریم و به آن اضافه می کنیم و به مدت ۳۰ دقیقه زمان می دهیم تا جابیافتد.طعم آبگوشت پخته شده را می چشیم و نمک به آن اضافه می کنیم و در کاسه مورد نظر می ریزیم و با نان سنگک و سبزی و ترشی تازه نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 10 آبان 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.