طرز تهیه ویفر خوشمزه و مجلسی با نکات کامل و مهم

طرز تهیه ویفر

طرز تهیه ویفر رنگارنگ طرز تهیه ویفر کاراملی طرز تهیه ویفر بدون اسانس طرز تهیه ویفر لوله ای فیلم طرز تهیه ویفر خانگی طرز تهیه ویفر شکلاتی آشپزخانه کوچک من فیلم طرز تهیه ویفر موزی طرز تهیه ویفر با آرد نخودچی

ویفر یکی از انواع شیرینی هاست که کودکان تمایل زیادی برای مصرف آن دارند چون هم طعم شیرین و خوشمزه ای دارد و همین که سیر کننده خوبی است، مخصوصا اگر در خانه تهیه شود، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه ویفر در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد سفید۱ لیوان
روغن مایعسه چهارم لیوان
پودر قندنصف لیوان
رنگ خوراکیمقدار کمی
اسانس میوه۳ قطره
نان میکادو۵ عدد

طرز تهیه ویفر

مرحله اول

برای تهیه ویفر ابتدا آرد را از الک رد می کنیم و بار دوم تابه ای را روی میزکار قرار می دهیم و الک را داخل آن می گذاریم و مجددا آرد را از آن رد می کنیم و روی حرارت کم به مدت تقریبا ۳۰ دقیقه با قاشق چوبی تفت می دهیم تا به مرور زمان کاملا بوی خامی آن گرفته شود.

مرحله دوم

سپس روغن مایع را به آن می افزاییم و آرد را زیر و رو می کنیم تا تمام نقاط آن با روغن آغشته شود. حالا حدودا ۵ دقیقه این ترکیب را تفت می دهیم و پودر قند را به آن اضافه می کنیم. مواد را مجددا مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

بعد از یکدست شدن مایه،  اسانس را همراه با رنگ خوراکی به آن اضافه می کنیم و همگی مواد را دوباره مخلوط کرده تا کاملا مایه ویفر هماهنگ شود و تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا کمی خنک شد.

نکته: اگر از اسانس موزی استفاده می کنیم باید رنگ خوراکی آن هم زرد باشد، رنگ میوه مورد نظری که اضافه کرده اید. حتی می توانید آنها را حذف کنید و از زعفران به جای اسانس و رنگ بهره ببرید.

 مرحله چهارم

زمانیکه مایه ویفر از حرارت افتاد، نان میکادو را روی میز کار داخل سینی می گذاریم و از مایه کمی روی آن می ریزیم و با پشت قاشق آرام مایه را روی نان می کشیم تا کاملا روی آن با مایه پوشش داده شود. همین کار را ادامه می دهیم تا کاملا نان با مایه ویفر کاور شود.

مرحله پنجم

حالا نان میکادو دیگری را روی مایه می گذاریم و آرام فشار می دهیم تا به مایه بچسبد، و مجددا  از مایه روی آن می ریزیم و با  پشت قاشق روی آن را کاور می کنیم. همین کار را به هر میزان که تمایل داریم ویفر ما قطرش باشد می توانیم ادامه بدهیم.

 مرحله ششم

آنگاه در آخر روی نان میکادو یک سینی و روی آن یک هاون قرار می دهیم تا به مدت ۳۰ دقیقه ویفر استراحت کند و ردیف های نان کاملا با مایه میانی آن بچسبد و ویفر منسجمی داشته باشیم.

مرحله هفتم

پس از گذشت زمان اشاره شده در مرحله قبل، سینی محتوی ویفر را داخل یخچال می گذاریم تا خودش را بگیرد. بعد از آنکه ویفر منسجم شد از یخچال بیرون می آوریم و با چاقو به هر شکلی که تمایل داریم ویفرها را برش می دهیم و در ظرف سرو می چینیم و نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 23 بهمن 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.