طرز تهیه ساندویچ تن ماهی خوشمزه و مجلسی با نکات
طرز تهیه ساندویچ تن ماهی
یکی از راحت ترین و قابل دسترس ترین نوع ساندویج ها تن ماهی است که بسیار سریع و در حداقل زمان می توانید آن را تهیه کنید، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه ساندویچ تن ماهی در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
تن ماهی | ۱ عدد |
سیب زمینی | ۱ عدد بزرگ |
خیارشور | ۲ عدد |
کنسرو ذرت | یک سوم قوطی |
پیازچه و شوید | ۴ قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | ۱ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
سس مایونز | ۲ قاشق غذاخوری |
نان باگت | ۴ عدد |
طرز تهیه ساندویچ تن ماهی
مرحله اول
برای تهیه ساندویچ تن ماهی ابتدا سیب زمینی را می شوییم و داخل قابلمه ای کوچک قرار می دهیم و تا سطح روی آن آب و کمی نمک می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا به مرور زمان آبپز شود.
مرحله دوم
سپس قوطی تن ماهی را داخل قابلمه ای قرار می دهیم و تا سطح روی آن آب می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا به مدت ۲۰ دقیقه بجوشد. بعد شعله را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا آب داخل قابلمه خنک شود و تن را از داخل آن خارج می کنیم.
نکته: حتما کنسرو ماهی را می جوشانیم تا از سالم بودن آن اطمینان پیدا کنیم. اگر در آن باد کرد نشانه فاسد شدن تن است.
مرحله سوم
زمانیکه سیب زمینی پخت، آن را بیرون می آوریم و در بشقابی قرار می دهیم، صبر می کنیم تا خنک شود. بعد پوست آن را می گیریم و داخل کاسه بزرگی ، ترجیحا استیل می گذاریم و با گوشتکوب خوب له می کنیم تا پوره سیب زمینی ما آماده ترکیب شدن با دیگر مواد شود.
مرحله چهارم
آنوقت ۲ عدد پیازچه و ۳ شاخه شوید تازه را پاک می کنیم و می شوییم و با دستمال آشپزخانه آنها را تا جای ممکن خشک کرده و روی تخته آشپزخانه می گذاریم. حالا با چاقو آنها را ساطوری خرد می کنیم و به سیب زمینی اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در ادامه درب کنسرو ماهی را باز می کنیم و روغن آن را تا جای ممکن می گیریم و بیرون می ریزیم. سپس تن ماهی را هم به مواد اشاره شده در مراحل قبل اضافه می کنیم.
مرحله ششم
حالا خیارشوها را نیز روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم و همراه با کنسرو ذرت به مواد می افزاییم. آنگاه با قاشق همگی مواد را مخلوط می کنیم.
مرحله هفتم
پس از اینکه مایه ساندویج آماده شد، سس آن را هم مهیا می کنیم. سس مایونز را داخل کاسه ای می ریزیم و نمک و فلفل سیاه به میزان علاقه به آن اضافه می کنیم. آب یک عدد لیمو ترش، ترجیحا تازه را می گیریم و به مقدار همان ۱ قاشق غذاخوری که در مواد اولیه اشاره کردیم به سس اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
سپس مواد سس را با همزن دستی خوب مخلوط کرده و به مایه ساندویج می افزاییم. با قاشق مواد را زیر و رو می کنیم تا کاملا با سس آغشته شوند. بعد روی کاسه محتوی ساندویج را با سلفون می پوشانیم و داخل یخچال می گذاریم تا به مدت ۱ ساعت استراحت کند.
مرحله نهم
حالا کاسه را از داخل یخچال بیرون می آوریم و ساندویج تن ماهی را در ظرف مورد نظر سرو می کنیم. داخل نان باگت ها را خالی می کنیم و کنار ظرف سرو قرار می دهیم.نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- elham_ebr59