طرز تهیه چیز برگر خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه چیز برگر
انواع غذاهای فست فودی در سال های کنونی طرفداران زیادی را به خود جلب کرده است. چیزبرگر یکی از آن هاست که مخاطبان فراروانی دارد و یک غذای بین المللی نیز هست، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه چیز برگر در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت مغز ران گوساله | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد درشت |
سویا | ۵۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
ژامبون یا کالباس | ۴ ورق |
پنیر ورقه ای | ۸ عدد |
پودر پیاز | نصف قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | ¼ قاشق چایخوری |
نمک | ۱ قاشق چایخوری |
پودر تخم گشنیز | نصف قاشق چایخوری |
نان همبرگر | ۴ عدد |
طرز تهیه چیز برگر
مرحله اول
برای تهیه چیز برگر ابتدا سویا را در کاسه ای می ریزیم و تا سطح روی آنها آب می ریزیم و کنار می گذاریم. بعد گوشت را چرخ می کنیم و داخل کاسه ای ریخته و سویا که نرم شد، آب آن را کاملا می گیریم و به گوشت می افزاییم و با قاشق آنها را ترکیب می کنیم.
مرحله دوم
حالا اینبار گوشت را با مخلوط سویا چرخ می کنیم. پوست پیاز و سیرها را می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم. آب پیاز را تا جای ممکن می گیریم و همراه با سیر به ترکیب گوشت می افزاییم. بعد ادویه ها که شامل پودر پیاز،تخم گشنیز، فلفل قرمز،نمک می شود را روی آن می پاشیم.
مرحله سوم
سپس دستکش پلاستیکی در دست می کنیم و مایه را به مدت ۱۵ دقیقه با صبر و حوصله زیاد ورز می دهیم تا مخلوط و منسجم شود. بعد درب ظرف بزرگی را انتخاب می کنیم تا اندازه برگر کمی بزرگتر باشد، و یک عدد پلاستیک فریزر داخل آن می گذاریم و به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه بر می داریم و با دست به آن حالت دایره می دهیم و داخل درب ظرف قرار می دهیم و مجددا یک عدد پلاستیک فریزر دیگر روی آن می گذاریم و با دست مایه را فشار می دهیم تا کاملا در ظرف پرس شود.
مرحله چهارم
همگی مایه برگر را به همین شکل قالب می زنیم و بعد از داخل قالب آنها را بیرون می آوریم و در ظرفی می چینیم و داخل یخچال قرار می دهیم، تا به مدت حداقل ۱ ساعت استراحت کنند. آجری را با فویل کاملا می پوشانیم و کنار می گذاریم.
مرحله پنجم
بعد تابه را روی حرارت ملایم می گذاریم تا گرم شود و ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری روغن مخصوص سرخ کردنی داخل آن می ریزیم و چیز برگرها را از داخل یخچال بیرون می آوریم و پلاستیک آن را بر می داریم و در تابه قرار می دهیم.
نکته: برای پخت برگر ها بهتر است از صفحه گریل استفاده کنید تا آب گوشت جذب خود آن شود و همین طور گوشت برگر بعد از پخت کوچکتر نشود.
مرحله ششم
بلافاصله آجر را روی برگر قرار می دهیم و به مدت ۳ دقیقه اجازه می دهیم تا با حرارت ملایم بپزند. بعد آجر را بر می داریم چیز برگر را آرام بر می گردانیم و مجددا آجر را روی آن می گذاریم و ۳ دقیقه دیگر می گذاریم آنطرف برگر هم مغز پخت شود.
مرحله هفتم
آنوقت آجر را از روی برگر بر می داریم و پنیر ورقه ای را روی آن قرار می دهیم. حالا چیزبرگر را با پنیر ورقه روی آن داخل نان همبرگر می گذاریم و ۱ برگ کالباس هو روی آن قرار می دهیم و با دیگر مواد مانند کاهو،خیارشور،گوجه فرنگی به هر میزان که تمایل داریم داخل آن را پر می کنیم و با سس مورد علاقه نوش جان کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- foodmelal2022