طرز تهیه شیرینی زنجبیلی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی

شیرینی زنجبیلی خوشمزه یکی از پرطرفدارترین شیرینی های ایرانی بوده که بافت نرم آن شبیه نون برنجی می باشد. این نوع شیرینی را در اعیاد مهم مانند عید نوروز طبخ کرده و در مهمانی های خاص مورد استفاده قرار می گیرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله  طرز تهیه شیرینی زنجبیلی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
۳ لیوان۳ لیوان
پودر زنجبیل۱ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر۱ قاشق چایخوری پُر
پودر قند۲ لیوان
روغن جامد۱ لیوان + ۵ قاشق غذاخوری
خرفهبرای تزئین

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی

مرحله اول

برای فراهم کردن شیرینی زنجبیلی به روش خانگی، شروع کار کاسه ای جادار را انتخاب کرده و ۲ لیوان پودر قند را درون کاسه الک می کنیم تا یکدست شود. آنگاه روغن جامد را روی پودر قند می افزاییم و با استفاده از هم زن برقی ترکیب می کنیم.

مرحله دوم

هم زدن را تا جاییکه بافت مواد سبک و شفاف شود، ادامه می دهیم. بعد از گذشت ۷ الی ۱۰ دقیقه هم زدن را متوقف می کنیم و پودر زنجبیل را به همراه بکینگ پودر روی مواد می پاشیم و با قاشق ترکیب کرده تا با هم آمیخته و یکنواخت شود.

مرحله سوم

اکنون آرد را از الک رد کرده و بعد از جدا کردن ناخالصی ها و گلوله های بهم چسبیده، کم کم روی مواد درون کاسه می افزاییم. بنابراین با استفاده از لیسک مواد را زیر و رو کرده تا حالت خمیری سبک و پنبه ای به دست آوریم.

مرحله چهارم

در این قسمت دستمان را تمیز می شوییم و با نوک انگشت خمیر را تست کرده تا مطمئن شویم بافت خمیر به دستمان نمی چسبد. در همین حین فر را با حرارت۱۶۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و تامل می کنیم به خوبی گرم شود.

نکته:

همراهان میریتو لازم است بدانید، در دستور این نوع شیرینی با میزان داده شده، امکان دارد تمامی آرد بررای مواد زیاد باشد و همه آرد مصرف نشود.

مرحله پنجم

در این مرحله با استفاده از کاغذ روغنی کف سینی را پوشش داده و مواد را شکل می دهیم. برای این منظور می باست به اندازه یک گردو از مواد جدا کرده و به حالت قلقلی فرم دهیم و داخل سینی بچینیم. تمامی مواد را به همین روش انجام می دهیم.

مرحله ششم

گام بعدی شیرینی ها را داخل سینی کنار هم قرار داده و کمی دانه خرفه یا پودر پسته روی آنها می پاشیم. سپس با فشار پشت قاشق سطح روی شیرینی فشار وارد کرده تا حالت تخت پیدا کند. آنوقت سینی را در طبقه میانی فر منتقل می کنیم.

مرحله هفتم

اجازه می دهیم شیرینی به مدت ۱۵ دقیقه کاملا پخته و برشته شود. بعد از زمان تعیین شده سینی را از فر خارج کرده و صبر می کنیم از حرارتشان کاسته شود. زمانیکه شیرینی ها از حرارت افتادند، آنها را درون ظرف درب دار چیده و با چای سرو می کنیم.

نکته:

در آخر این نکته را یاد آور شویم که شیرینی زنجبیلی بافت بسیار نرمی دارد و می بایست در زمان داغ بودن، به آنها دست نزنیم، چون به سرعت خرد می شود.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 12 اسفند 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.