طرز تهیه تیرامیسو خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه تیرامیسو
تیرامیسو یکی از محبوب ترین دسرهای بین المللی است که با دستورهای متنوعی درست می شود و در انواع مهمانی ها از آن استفاده می شود. برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه تیرامیسو در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
قهوه اسپرسو | ۱ فنجان |
پودر کاکائو | نصف قاشق غذاخوری |
بیسکوییت لیدی فینگر | ۱ بسته |
پنیر ماسکارپونه | ۱۵۰ گرم |
تخم مرغ | ۳ عدد |
خامه | ۲۰۰ گرم |
شکر | ۱۰۰ گرم |
طرز تهیه تیرامیسو
مرحله اول
برای تهیه تیرامیسوی خوشمزه ابتدا تخم مرغ ها را یکی یکی داخل پیاله ای می شکنیم و زرده ها را از سفیده ها جدا کرده و هر کدام را در کاسه های مجزا می ریزیم. زرده ها را با دور متوسط همزن برقی در حدی می زنیم که پف کند و حجم آن دو برابر شده و رنگ آن هم کرم شود.
مرحله دوم
حالا شکر را به آن می افزاییم و مجددا همزن را روشن می کنیم تا کاملا زرده در آن حل شود. بعد پنیر ماسکارپونه را هم به آن اضافه می کنیم و دوباره مواد را هم می زنیم تا مایه یکدست شود.
مرحله سوم
سپس خامه را داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و با دور تند همزن مداوم هم می زنیم تا حجم آن تقریبا دو برابر شود و وقتی که کاسه را بر می گردانیم خامه از داخل آن بیرون نریزد.
مرحله چهارم
بعد خامه را به مواد می افزاییم و با قاشق آنها را کاملا مخلوط می کنیم. حالا سفیده ها را با دور متوسط در حدی می زنیم که پف کنند و رنگ آنها سفید شود. بلافاصله سفیده فرم گرفته را به مواد اضافه می کنیم و آرام آنها را ترکیب می کنیم.
نکته: رنگ و غلظت سفیده ها باید شبیه خامه فرم گرفته شود.
مرحله پنجم
آنوقت قهوه اسپرسو را سریع آماده می کنیم و کنار می گذاریم تا خنک شود. سپس داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و بیسکویت ها را داخل قهوه فرو می کنیم تا کاملا آغشته به آن شود و بعد هر دو طرف آنها که کاور شد، از داخل ظرف بیرون می آوریم.
نکته: قهوه اگر داغ باشد باعث می شود بیسکویت ها له شوند و از حالت اولیه خود خارج شوند.
نکته: بیسکویت ها را به هیچ وجه زمان زیادی داخل قهوه فرو نکنید چون باعث خراب شدن آن می شود و سریع از داخل آن بیرون بیاورید.
مرحله ششم
زمانیکه بیسکویت ها را از داخل قهوه بیرون می آوریم، در کف ظرف پیرکس که ترجیحا به شکل مستطیل باشد مرتب می چینیم تا کاملا ظرف را با بیسکویت ها کاور کنیم.
مرحله هفتم
وقتی یک لایه کامل بیسکویت چیدیم، از مایه ای که در مراحل قبل درست کردیم روی آن می ریزیم تا بیسکویت ها کاملا پنهان شوند. بعد الک را روی ظرف پیرکس قرار می دهیم و پودر کاکائو را از الک رد می کنیم و لایه بعدی مجددا همین پروسه را دقیقا تکرار می کنیم. بیسکویت ها را با قهوه کاور می کنیم و داخل ظرف می چینیم و روی آن مایه و پودر کاکائو می ریزیم.
مرحله هشتم
حالا بهتر است روی ظرف را با سلفون بپوشانیم و به مدت حداقل ۶ و حداکثر ۲۴ ساعت داخل یخچال قرار می دهیم تا کاملا تیرامیسو منسجم شود. بعد از استراحت آن را بیرون می آوریم و برش می زنیم و داخل بشقاب می گذاریم و نوش جان کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- coffee_mardavij.sari