طرز تهیه پیراشکی مرغ خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه پیراشکی مرغ

طرز تهیه پیراشکی مرغ و سیب زمینی فیلم طرز تهیه پیراشکی مرغ و قارچ طرز تهیه پیراشکی مرغ در ماهیتابه طرز تهیه پیراشکی مرغ با خمیر نانوایی طرز تهیه پیراشکی مرغ در فر طرز تهیه پیراشکی مرغ و سیب زمینی با خمیر نانوایی طرز تهیه پیراشکی مرغ داخل توستر طرز تهیه پیراشکی مرغ با خمیر نانوایی بدون فر

پیراشکی مرغ یکی از غذاهای بین المللی محسوب می شود. مایه میانی آن بنا به سلیقه می تواند تغییر کند، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه پیراشکی مرغ در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آردحدود ۲ لیوان
پودر خمیر مایه۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۱ عدد
شکر۱ قاشق غذاخوری
نمک½ قاشق غذاخوری
ماست۵ قاشق غذاخوری
روغن مایعنصف لیوان
آب ولرم۱ لیوان

طرز تهیه پیراشکی مرغ

مرحله اول

برای تهیه پیراشکی مرغ ابتدا آرد را داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و شکر را همراه با خمیر مایه و نمک به آن اضافه می کنیم و همگی مواد را کاملا ترکیب می کنیم. بعد تخم مرغ را داخل یک پیاله می شکنیم تا اطمینان کنیم که سالم است و بعد به مواد می افزاییم.

مرحله دوم

سپس روغن مایع را به همراه آب ولرم و ماست به مایه اضافه می کنیم و با لیسک مواد را مخلوط کرده تا مایه خمیر منسجم و جمع شود. به احتمال زیاد مایه کمی چسبندگی خواهد داشت نگران نباشید و کمی آرد به تدریج به آن اضافه کنید.

نکته: اگر مایه کمی شل بود می توانید کم کم کمی آرد به آن بیافزایید. دقت کنید افزدن زیاد آن نیز باعث خشک شدن مایه خواهد شد.

مرحله سوم

بعد از انسجام خمیر، آن را روی میزکار قرار می دهیم و به مدت ۱۵ دقیقه آن را ورز می دهیم و اگر امکانش را داریم چندین بار آن را روی میزکار می کوبیم تا خوب منسجم شود. بعد خمیر را داخل کاسه ای بزرگ می گذاریم و روی آن را با سلفون می پوشانیم و در جای گرمی قرار می دهیم تا به مدت تقریبا ۱ ساعت خمیر استراحت کند.

مواد میانی پیراشکی مرغ

مرحله اول

ابتدا مرغ را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و با چاقو آن را به صورت مکعب های کوچک خرد می کنیم و کنار می گذاریم. قارچ ها را تمیز می کنیم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم و کنار می گذاریم

 مرحله دوم

بعد فلفل دلمه ای را هم می شوییم و کلاهک و هسته های داخل آن را جدا می کنیم و به صورت نگینی روی تخته آن را خرد می کنیم و به قارچ ها اضافه می کنیم.

مرحله سوم

حالا پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم. تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن داخل آن می ریزیم و پیازها را به آن می افزاییم. کمی تفت می دهیم تا پیازها سبک شوند.

مرحله چهارم

سپس روکش سوسیس ها را باز می کنیم و روی تخته آشپزخانه آنها را نگینی خرد می کنیم و به پیازها می افزاییم و کمی آنها را تفت می دهیم تا کاملا هر دو طرف آنها سرخ شوند. بعد فلفل دلمه ای را به همراه قارچ های خرد شده به مواد اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

همگی مواد را خوب مخلوط می کنیم تا قارچ ها آب بیاندازند و پس از آن کاملا تبخیر شوند. آنوقت مواد را به دیواره های تابه جمع می کنیم و رب گوجه فرنگی را وسط آن می ریزیم و به مدت ۱ دقیقه تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و با مواد کاملا مخلوط می کنیم.

مرحله ششم

بعد حبه سیر را سریع پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و به مواد می افزاییم. بلافاصله سینه مرغ خرد شده را هم اضافه می کنیم و مجددا همگی مواد را تفت می دهیم تا رنگ تکه های مرغ نیز تغییر کند.

مرحله  هفتم

آنوقت کمی زردچوبه، فلفل سیاه و نمک به مواد اضافه می کنیم و کاملا آنها را زیر و رو می کنیم تا هم مایه یکدست شود و همین که مواد پیراشکی مزه دار شوند. بعد تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا مایه پیراشکی خنک شود.

مرحله هشتم

خمیر را بعد از استراحت بررسی می کنیم،حجم آن دو برابر شده است،آرام از داخل کاسه بیرون می آوریم و روی میزکار کمی آرد می پاشیم و خمیر را روی آن قرار می دهیم و شروع به ورز دادن می کنیم تا هواهای ایجاد شده در آن خارج شوند.

مرحله نهم

مجددا کمی آرد روی سطح کار می ریزیم و خمیر را با کمک وردنه به قطر ۵ میلی متر کاملا پهن می کنیم. آنگاه با قالب گرد خمیر را کاملا قالب می زنیم و وسط خمیرهای قالب خورده به اندازه تقریبا ۱ قاشق غذاخوری از مواد میانی که خنک شده است می ریزیم.

مرحله دهم

حالا نیمه خالی خمیر را، روی نیمه پر می کشیم و لبه های خمیر را روی هم قرار می دهیم و با چنگال از ابتدا تا انتها خمیر را فشار می دهیم تا هر دو طف آن روی یکدیگر پرس شوند و بچسبند.

مرحله یازدهم

ترجیحا قابلمه ای کوچک با عمق زیاد انتخاب می کنیم و روغن در حد شناور داخل آن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا به مرور زمان داغ شود. حالا پیراشکی های آماده شده را داخل روغن می گذاریم تا سرخ و طلایی شوند.

مرحله دوازدهم

زمانیکه پیراشکی ها سرخ شدند، آنها را از داخل روغن بیرون می آوریم و داخل توری قرار می دهیم تا روغن اضافه آنها خارج شود و در ظرف مورد نظر پیراشکی های مرغ را می گذاریم و با سس مورد علاقه تان نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 28 بهمن 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.