طرز تهیه بورانی کنگر و ماست خوشمزه و مجلسی با نکات
طرز تهیه بورانی کنگر و ماست
بورانی کنگر و ماست هم یک میان وعده به حساب می آید و هم اینکه کنار غذای اصلی سرو می شود. مخصوصا در انواع مهمانی ها می توانید از آن بهره ببرید، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه بورانی کنگر و ماست در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
کنگر | ۵۰۰ گرم |
سیر | ۲ حبه |
ماست چکیده | ۲ لیوان |
پودر آویشن | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | ½ قاشق چایخوری |
نعنا خشک | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر پیاز | ½ قاشق چایخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
گردو (اختیاری) | ۴ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه بورانی کنگر و ماست
مرحله اول
برای تهیه بورانی کنگر خوشمزه ابتدا کنگرها را تمیز می کنیم به این صورت که تیغ های آن را جدا کرده و می شوییم. بعد روی تخته آشپزخانه آنها را خرد کرده و داخل قابلمه ای مناسب با حجم کنگرها می ریزیم.
مرحله دوم
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم و ۲ لیوان آب ولرم به آن اضافه می کنیم و تامل می کنیم تا کنگرها کاملا بپزند و آب داخل آن تا حد امکان تبخیر شود.
مرحله سوم
زمانیکه کنگرها پختند، قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم تا آنها خنک شوند. پس از آنکه سرد شدند، داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و ماست را به آن اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
سپس گردوها را با دست کمی می شکنیم و به مواد بورانی می افزاییم. سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و به بورانی اضافه می کنیم.
نکته: می توانید گردو را حذف کنید، ولی بی شک روی طعم بورانی تاثیر بسزایی دارد.
نکته: بجای سیر تازه می توانید از پودر سیر استفاده کنید.
مرحله پنجم
مرحله ششم
در آخر بورانی را از داخل یخچال بیرون می آوریم و داخل ظرف سرو می ریزیم و با انواع سبزیجات و یا خود کنگر روی آن را تزئین می کنیم. نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- parvaneh.farshadfar