طرز تهیه پشمک خانگی خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه پشمک خانگی

طرز تهیه پشمک خانگی

پشمک ها در طعم و رنگ های مختلفی تهیه شده که طرفداران زیادی دارد. بافت پشمک بسیار نرم و لطیف بوده و بچه ها می توانند یک میان وعده خوشمزه و مقوی را تجربه کنند. پشمک ها را می توان به صورت قالبی یا چوبی شکل داد و در مراسم های خاص مورد استفاده قرار داد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پشمک خانگی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
آرد۱ و نیم لیوان
آب½ لیوان
شکر۱ لیوان
کره۱ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
پودر هل یا وانیلنوک قاشق چایخوری

طرز تهیه پشمک خانگی

مرحله اول

برای فراهم کردن پشمک خوشمزه به روش خانگی، شروع کار قابلمه ای را که برای پخت مواد در نظر داریم روی حرارت متوسط گذاشته و آب را درون آن می ریزیم تا کمی گرم شود. آنگاه ۱ لیوان شکر را به آب درون قابلمه منتقل می کنیم.

مرحله دوم

اکنون با قاشق مواد را هم می زنیم تا دانه های شکر به صورت یکدست حل شوند. سپس اجازه می دهیم آب و شکر شروع به جوشیدن کند. زمانیکه شربت شروع به جوشیدن کرد، آب لیمو را روی شربت ریخته و با هم ترکیب می کنیم.

مرحله سوم

در این قسمت تامل کرده مواد درون قابلمه غلیظ و کشدار شود. بعد از گذشت نیم ساعت از جوشیدن شربت، بررسی کرده تا از غلظتش مطمئن شویم. بنابراین می بایست کمی از شربت را درون ۱ لیوان آب سر ریخته و با دقت هم می زنیم.

مرحله چهارم

بعد از اینکه شربت داخل آب به سختی حل شد، یعنی مواد آماده است و حرارت زیر قابلمه را خاموش می کنیم. بلافاصله تابه ای را روی حرارت کم گذاشته و آرد را از الک رد کرده تا علاوه بر جدا کردن ناخالصی ها، گلوله های بهم چسبیده باز شوند.

مرحله پنجم

گام بعدی پودر هل را روی آرد می پاشیم و به صورت یکنواخت تفت دادن را ادامه داده تا بوی خامی آرد گرفته شود. پس از ۱۰ دقیقه تفت دادن را متوقف کرده و کره ای که از قبل به دمای محیط رساندیم، به مخلوط آرد می افزاییم و مجددا تفت می دهیم.

نکته:

همراهان میریتو لازم است بدانید، در تهیه پشمک خانگی نباید آرد تغییر رنگ بدهد.

مرحله ششم

در این قسمت ترکیب آرد و کرده را از الک رد کرده و مواد یکنواخت شوند. در همین حین آرد را داخل سینی شیشه ای منتقل کرده و تامل کرده تا از حرارت بیفتد. آنوقت تابه را می شوییم و با کمی کره تمام قسمت های تابه را چرب می کنیم.

مرحله هفتم

در همین حین ظرف بزرگی را انتخاب کرده و داخل آن تکه های یخ قرار می دهیم. حالا تابه را روی یخ می گذاریم و اجازه می دهیم کاملا خنک شود. سپس شربتی را که از قبل آماده کردیم درون تابه ریخته و دور تا دور مواد را در مرکز تابه جمع می کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله با دست چرب شیره درون تابه را به شکل دایره ای حالت داده و در مرکز آن حفره ای ایجاد می کنیم. اکنون مواد را به آرامی روی آرد منتقل می کنیم. حالا آرد را به صورت پخش روی شیره پاشیده و با دست به حالت پیچ ورزمی دهیم.

نکته:

دقت کنید منظور از پیچ همان کلاف درست کردن است که به صورت عدد ۸ انگلیسی می شود.

مرحله نهم

بعد از باز و بسته کردن شیره و آرد پشمک های رشته ای بدست می آیند که می توان با قیچی آنها را به اندازه ها و فرم های دلخواه آماده کرد. پشمک را می توان به سیخ های چوبی کشید یا درون قالب های مورد نظر شکل دهیم. نوش جان

نکته:

در آخر این نکته را یاد آوری کنیم که برای داشتن پشمک خانگی با طعم های مختلف می توان از طعم دهنده ها مانند؛ پودر کاکائو، زعفران، پودر زنجبیل استفاده کرد.

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 14 اسفند 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.