طرز تهیه کله پاچه خوشمزه و مخصوص با نکات کامل

طرز تهیه کله پاچه

طرز تهیه کله پاچه

کله پاچه یکی از مقوی ترین و خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایرانی بوده که به راحتی در خانه می توان این غذا را طبخ کرد. افزودن نخود کاملا اختیاری بوده و در صورت دلخواه می توان آن را حذف کرد. این غذا به دلیل داشتن چربی بالا می بایست با احتیاط و بدون زیاده روی مورد استفاده قرار گیرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کله پاچه در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
کله و پاچه کامل۱ دست
پیاز۲ عدد بزرگ
دارچین۱ قاشق چایخوری
زردچوبه۱ قاشق چایخوری
نخود۱۰۰ گرم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه کله پاچه

 

مرحله اول

برای فراهم کردن کله و پاچه به روش خانگی، شروع کار نخود را می شوییم و درون کاسه ای تا سطح روی آن آب می ریزیم تا به مدت ۲۴ ساعت خیس بخورد. در این فاصله بهتر است ۴ الی ۵ دور آب نخود را دور ریخته و آب تازه اضافه کنید.

نکته:

همراهان میریتو لازم است بدانید خیساندن حبوبات علاوه بر از بین رفتن نفخشان، باعث می شود در زمان کمتری پخته و نرم شود.

مرحله دوم

اکنون قابلمه ای را که برای پخت کله و پاچه در نظر داریم، آماده می کنیم. آنگاه کله و پاچه هایی که از قبل به خوبی شسته ایم، داخل قابلمه منتقل کرده و آب را اضافه کرده تا رویشان را کاملا بپوشاند. حالا قابلمه را روی حرارت بالا می گذاریم.

مرحله سوم

در ادامه اجازه می دهیم آب شروع به جوشیدن کند. در حین جوشیدن کف های چرکی سطح آب را می پوشاند که می بایست آب قابلمه را دور ریخته و آب تازه پر کنیم. این کار باعث می شود بوی زهم کله و پاچه گرفته شود.

نکته:

توجه داشته باشید در این قسمت میزان آب را تا جاییکه دو سوم کله و پاچه زیر آب باشد، اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

گام بعدی قابلمه را روی حرارت بالا گذاشته تا آب شروع به جوشیدن کند. پیازها را بعد از پوستگیری می شوییم و به ۴ قسمت مساوی تقسیم می کنیم. سپس به همراه پودر دارچین و زردچوبه درون قابلمه حاوی مواد می افزاییم.

مرحله پنجم

بعد از زمان تعیین شده، نخود را آبکشی کرده و به قابلمه اضافه می کنیم. بنابراین اجازه می دهیم کله و پاچه با حرارت کم به مدت زمان ۴ الی ۵ ساعت کاملا پخته شود. پایان پخت می توان نمک را به مواد افزوده و طعمش را بررسی کنیم.

نکته:

دقت داشته باشید، در صورت علاقه می توان از سیر برای مزه دار کردن آب کله و پاچه استفاده کرد.

مرحله ششم

در نهایت کله پاچه را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و قبل از سرو استخوان های موجود در گوشت را خارج می کنیم. این غذای مقوی و خوشمزه را در کنار نان سنگک با چاشنی آب لیمو ترش سرو می کنیم. نوش جانتان

نکته:

در آخر این نکته را یاد آور شویم که به دلیل داشتن کالری بالا بهتر است این غذا را در وعده صبحانه یا نهار سرو کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 19 اسفند 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.