طرز تهیه کله پاچه خوشمزه و مخصوص با نکات کامل
طرز تهیه کله پاچه
کله پاچه یکی از مقوی ترین و خوشمزه ترین غذاهای سنتی ایرانی بوده که به راحتی در خانه می توان این غذا را طبخ کرد. افزودن نخود کاملا اختیاری بوده و در صورت دلخواه می توان آن را حذف کرد. این غذا به دلیل داشتن چربی بالا می بایست با احتیاط و بدون زیاده روی مورد استفاده قرار گیرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کله پاچه در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
کله و پاچه کامل | ۱ دست |
پیاز | ۲ عدد بزرگ |
دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
نخود | ۱۰۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه کله پاچه
مرحله اول
برای فراهم کردن کله و پاچه به روش خانگی، شروع کار نخود را می شوییم و درون کاسه ای تا سطح روی آن آب می ریزیم تا به مدت ۲۴ ساعت خیس بخورد. در این فاصله بهتر است ۴ الی ۵ دور آب نخود را دور ریخته و آب تازه اضافه کنید.
نکته:
همراهان میریتو لازم است بدانید خیساندن حبوبات علاوه بر از بین رفتن نفخشان، باعث می شود در زمان کمتری پخته و نرم شود.
مرحله دوم
اکنون قابلمه ای را که برای پخت کله و پاچه در نظر داریم، آماده می کنیم. آنگاه کله و پاچه هایی که از قبل به خوبی شسته ایم، داخل قابلمه منتقل کرده و آب را اضافه کرده تا رویشان را کاملا بپوشاند. حالا قابلمه را روی حرارت بالا می گذاریم.
مرحله سوم
در ادامه اجازه می دهیم آب شروع به جوشیدن کند. در حین جوشیدن کف های چرکی سطح آب را می پوشاند که می بایست آب قابلمه را دور ریخته و آب تازه پر کنیم. این کار باعث می شود بوی زهم کله و پاچه گرفته شود.
نکته:
توجه داشته باشید در این قسمت میزان آب را تا جاییکه دو سوم کله و پاچه زیر آب باشد، اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
گام بعدی قابلمه را روی حرارت بالا گذاشته تا آب شروع به جوشیدن کند. پیازها را بعد از پوستگیری می شوییم و به ۴ قسمت مساوی تقسیم می کنیم. سپس به همراه پودر دارچین و زردچوبه درون قابلمه حاوی مواد می افزاییم.
مرحله پنجم
بعد از زمان تعیین شده، نخود را آبکشی کرده و به قابلمه اضافه می کنیم. بنابراین اجازه می دهیم کله و پاچه با حرارت کم به مدت زمان ۴ الی ۵ ساعت کاملا پخته شود. پایان پخت می توان نمک را به مواد افزوده و طعمش را بررسی کنیم.
نکته:
دقت داشته باشید، در صورت علاقه می توان از سیر برای مزه دار کردن آب کله و پاچه استفاده کرد.
مرحله ششم
در نهایت کله پاچه را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و قبل از سرو استخوان های موجود در گوشت را خارج می کنیم. این غذای مقوی و خوشمزه را در کنار نان سنگک با چاشنی آب لیمو ترش سرو می کنیم. نوش جانتان
نکته:
در آخر این نکته را یاد آور شویم که به دلیل داشتن کالری بالا بهتر است این غذا را در وعده صبحانه یا نهار سرو کنیم.
مطالب جذاب از سراسر وب
- ماکسی قرمز مجلسی؛ ۱۵ مدل که اعتماد به نفست رو چند برابر میکنه
- مانتو کتی بهار 2025؛ ۱۵ مدل شیک و ترند مخصوص خوشسلیقهها
- مانتو اسپرت زنانه خاص؛ یک مانتو که میتونه استایل تو رو از همیشه جذابتر کنه
- ماکسی مشکی برای افراد بلند قد؛ ۱۵ ایده جذاب برای خوشتیپتر شدن توی مجالس
- سرویس طلا چوکر زیبا؛ ۱۵ عکس از طراحیهای مدرن و شیک
- گوشواره ستاره ای طلا؛ ۱۵ مدل شیک برای جشنها و مهمانیها