طرز تهیه گاناش شکلاتی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه گاناش شکلاتی
برای کاور و تزئین انواع کیک ها و دسر ها از گاناش با رنگ و طعم های مختلف استفاده می شود. اما گاناش شکلاتی از پر مصرف ترین آن ها است، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه گاناش شکلاتی در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
شکلات چیپسی | ۲۰۰ گرم |
خامه صبحانه | نصف لیوان |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
پودر قند | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر قهوه فوری | ۱ قاشق چایخوری |
اسانس وانیل | چند قطره |
طرز تهیه گاناش شکلاتی
مرحله اول
برای تهیه گاناش شکلاتی خوشمزه ابتدا پودر قند و وانیل را به زرده تخم مرغ اضافه می کنیم و با همزن برقی دور متوسط در حدی مواد را هم می زنیم که رنگ آن کاملا کرم شود.
مرحله دوم
سپس خامه را داخل یک قابلمه ای کوچک می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مداوم با قاشق هم می زنیم تا گرم شود و از دیواره های قابلمه شروع کند به حباب های ریز زدن و بلافاصله از روی حرارت بر می داریم.
نکته: وقتی خامه روی حرارت است نباید بجوشد و فقط در حد گرم شدن کفایت می کند.
مرحله سوم
حالا سریع شکلات چیپسی را به آن می افزاییم. همین طور قهوه فوری را هم به مواد اضافه می کنیم و با قاشق آرام مواد را مخلوط می کنیم تا شکلات ها داخل مواد آب شوند.
مرحله چهارم
زمانیکه شکلات ها در مواد ذوب شدند، ترکیب کرم رنگ با بافت نرم تخم مرغ را هم به مخلوط خامه می افزاییم و همگی مواد را با دور کند به مدت ۱ دقیقه هم می زنیم و کنار می گذاریم تا خنک شود.
نکته: به هیچ وجه برای خنک شدن گاناش را آن را داخل یخچال قرار ندهید، چون باعث حباب دار شدن آن می شود.
مرحله پنجم
حالا گاناش آماده شده را می توانید برای تزئین یا کاور انواع کیک های اسفنجی ،پنکیک، کاپ کیک و غیره استفاده کنید. برای اینکه رنگ گاناش سفید شود، باید قهوه فوری و شکلات چیپسی را حذف کنید و به جای آنها شکلات تخته ای سفید یا شیری اضافه کنیم.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- homecooking1981