طرز تهیه فیله استریپس خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه فیله استریپس

طرز تهیه فیله استریپس پولکی طرز تهیه فیله استریپس با پودر پانکو طرز تهیه پودر استریپس طرز تهیه فیله استریپس در فر طرز تهیه فیله استریپس با دلستر ویدیو طرز تهیه فیله استریپس علت سفت شدن فیله استریپس طرز تهیه فیله سوخاری

فیله استریپس یکی از انواع غذاهای فست فودی بسیار خوشمزه با طعم خاصی محسوب می شود که طرفداران ویژه خود را دارد، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه فیله استریپس در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
فیله مرغ۸ عدد
آب ملایم½ فنجان
پیاز۲ عدد
آرد سفید۲ لیوان
پاپریکا۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری
فلفل سفید۱ قاشق چایخوری
زنجبیل½ قاشق چایخوری
نمک۱ قاشق چایخوری
پودر سیر۱ قاشق چایخوری
روغن سرخ کردنیبه میزان لازم
زعفران دم کرده ( اختیاری)نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه فیله استریپس

مرحله اول

برای تهیه فیله استریپس ابتدا پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه خلالی خرد می کنیم و داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم. آب ملایم را به همراه نصف قاشق چایخوری پاپریکا، نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه، نصف قاشق چایخوری پودر سیر، نصف قاشق چایخوری فلفل سفید، نصف قاشق چایخوری نمک و زعفران دم کرده به آن اضافه می کنیم.

مرحله دوم

بعد همگی مواد را با قاشق خوب مخلوط می کنیم تا طعم دهنده ها یکدست شوند. آنوقت فیله های مرغ را به مواد می افزاییم و با دست آنها را زیر و رو می کنیم تا کاملا آغشته به مواد شود و مزه دار شوند.

نکته: فیله مرغ ها بهتر است که خیلی بزرگ نباشند، ولی اگر سایز آنها خیلی بزرگ بود روی تخته آنها را برش می زنیم.

مرحله سوم

سپس روی کاسه را با سلفون کاملا کاور می کنیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت حداقل ۴ ساعت فیله ها استراحت کنند ومزه دار شوند.

نکته: اگر زمان طعم دار شدن فیله ها طولانی تر شود مزه آنها در انتها خوشمزه تر می شود.

مرحله چهارم

زمانیکه فیله ها مزه دار شدند، آرد را داخل کاسه ای می ریزیم و باقیمانده پاپریکا، فلفل سیاه، پودر سیر، فلفل سفید، نمک و همچنین زنجبیل را به آن اضافه می کنیم و با قاشق آنها را خوب زیر و رو می کنیم و روی پیشخوان آشپزخانه قرار می دهیم.

مرحله پنجم

حالا کایسه محتوی فیله ها را از داخل یخچال بیرون می آوریم، داخل کاسه ای بزرگ آب یخ می ریزیم و کنار کاسه ترکیب آرد قرار می دهیم.تابه ای ترجیحا گود را روی حرارت کم می گذاریم و روغن مخصوص سرخ کردنی در حدی داخل آن می ریزیم که کاملا فیله ها راحت در آن غوطه ور شوند

مرحله ششم

وقتی روغن به مرور زمان داغ شد، فیله ها را اول داخل ترکیب آرد قرار می دهیم و با دست مانند شستن لباس فیله ها را روی آرد می کشیم و بعد در آب یخ فرو می کنیم، مجددا همین کار را ۴ مرتبه تکرار می کنیم تا روی فیله ها به صورت پولکی شود.

مرحله هفتم

آنوقت فیله ها را داخل روغن داغ شده قرار می دهیم و آرام آنها را بر می گردانیم تا دو طرف فیله ها سرخ و طلایی شود. بعد داخل توری فلزی آنها را می گذاریم تا روغن اضافه فیله ها خارج شود و در ظرف مورد نظر فیله های استریپس را قرار می دهیم و با سیب زمینی سرخ شده و سس کچاب نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 10 اسفند 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.