طرز تهیه بورک هویج مجلسی؛ با این پیش غذا کلاس آشپزیتو ببر بالاتر!

طرز تهیه بورک هویج

طرز تهیه بورک هوی

بورک هویج یکی از غذاهای مخصوص و خوشمزه ترکیه بوده که با روش های متنوعی تهیه می شود. این بورک را به راحتی در کمترین زمان طبخ کرده و در وعده های دلخواه سرو می کنند، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بورک هویج در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
پیاز۱ عدد بزرگ
خمیر یوفکا۶ تا ۸ عدد
هویج۳ عدد
تخم مرغ۱ عدد
شیر۱ استکان
روغن برای رومال۱ استکان
نمک، فلفل سیاه و روغنبه مقدار لازم

طرز تهیه بورک هویج

مرحله اول

برای فراهم کردن بورک با گوشت و هویج به سبک ترکیه ای، شروع کار پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. آنگاه تابه ای را که برای تفت دادن مواد میانی در نظر داریم، روی حرارت می گذاریم.

مرحله دوم

در ادامه مقداری روغن درون تابه ریخته و اجازه می دهیم داغ شود. سپس پیاز را به تابه منتقل کرده و تا جاییکه بافت پیاز شیشه ای شود، تفت می دهیم. حالا گوشت چرخ کرده را درون تابه می افزاییم و به خوبی تفت داده تا گوشت تغییر رنگ دهد.

مرحله سوم

اکنون کمی نمک به همراه زردچوبه و فلفل سیاه روی مواد می پاشیم و با هم مخلوط کرده تا گوشت مزه دار شود. در همین حین هویج های شسته و بعد از جدا کردن پوستشان، با استفاده از رنده ریز رنده کرده و به تابه حاوی گوشت می افزاییم.

مرحله چهارم

در این قسمت هویج را با مواد تفت داده تا بافتش سبک و نرم شود. آنگاه حرارت زیر تابه را خاموش کرده تا از حرارتش کاسته شود. بنابراین مواد رومال بورک را آماده می کنیم. برای این منظور تخم مرغ را درون کاسه ای می شکنیم.

مرحله پنجم

گام بعدی ۱ استکان شیر را به همراه ۱ استکان روغن روی تخم مرغ ریخته و با هم زن دستی با هم مخلوط کرده تا یکنواخت شود. سطح کار را تمیز کرده و ۱ ورقه خمیر یوفکا را باز می کنیم و خمیر را با سس تخم مرغی آغشته می کنیم.

مرحله ششم

زمانیکه خمیر را به مایه تخم مرغی آغشته کردیم، از ترکیب گوشت چرخ کرده از ابتدا تا انتحای خمیر ریخته و به صورت رولی جمع می کنیم. باقی مواد را به همین روش آماده می کنیم تا تمامی مواد به پایان برسد.

مرحله هفتم

در این مرحله کف و دیواره های قالب دایره ای را با چند قطره روغن چرب کرده و خمیرهای رول شده را به صورت پیچ یا همان حلزونی درون قالب فیکس کرده و کمی از مواد تخم مرغی را روی سطح خمیر آغشته کرده تا جذب یکدیگر شود.

مرحله هشتم

اجازه می دهیم فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به خوبی داغ شود. آنوقت قالب را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه درون فر گذاشته تا علاوه بر پخت خمیر، بورک کاملا خوشرنگ و برشته شود. پایان پخت بورک هویج را در کنار سس مورد علاقه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : یکشنبه 9 اردیبهشت 1403
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.