طرز تهیه دو پیازه جگر مرغ؛ طعم این غذا همیشه یادت می مونه!

طرز تهیه دو پیازه جگر مرغ

طرز تهیه دو پیازه جگر مرغ

دو پیازه جگر مرغ یکی از غذاهای اصیل جنوبی بوده که با ادویه های تند و خوشمزه طبخ می شود. دو پیازه جگر از خواص زیادی برخوردار بوده که می تواند انرژی زیادی به بدن برساند. این غذای پرطرفدار را می توان در وعده نهار یا شام سرو کرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه دو پیازه جگر مرغ در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
جگر مرغ۴۰۰ گرم
پیاز۲ عدد
فلفل دلمه اینصف یک عدد
رب گوجه فرنگی۲ قاشق غذا خوری
آویشن و زیرهبه مقدار لازم
ادویهبه مقدار لازم
فلفل سیاه و فلفل قرمزبه مقدار لازم
نمک و روغنبه مقدار لازم

طرز تهیه دو پیازه جگر مرغ

 

مرحله اول

برای فراهم کردن دو پیازه جگر مرغ به روش سنتی جنوبی، جگر مرغ تازه را پاک کرده و تمیز آبکشی می کنیم تا خونابه شان خارج شود. در این فاصله پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

نکته:

همراهان میریتو در صورت دسترسی به میکسر می توان پیاز را کاملا پوره کرد.

مرحله دوم

در ادامه تابه ای را که برای تفت دادن مواد در نظر داریم روی حرارت گذاشته و مقداری روغن مایع سرخ کردنی درون تابه می ریزیم و تامل کرده تا داغ شود. آنگاه پیاز را به تابه می افزاییم و به خوبی تفت داده تا نرم و کاراملی شود.

مرحله سوم

اکنون کمی ادویه دلخواه و فلفل سیاه و فلفل قرمز را روی پیاز می پاشیم و پودر زیره و پودر آویشن را اضافه می کنیم تا رنگ و عطر طعم دهنده ها با پیاز آمیخته شود. در همین حین جگر مرغ را روی تخته آشپزخانه به ۲ قسمت تقسیم می کنیم.

مرحله چهارم

گام بعدی جگر مرغ را روی پیاز می افزاییم و با هم مخلوط کرده تا رنگ گوشت جگر، تغییر کرده و بافتش سفت شود. بنابراین نیمی از فلفل دلمه را نگینی خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم تا سبک و نرم شود. حالا نوبت افزودن رب می باشد.

نکته:

توجه داشته باشید، جگرها را می توان به سلیقه خود به صورت درسته استفاده کنیم یا اینکه آنها را به صورت حبه ای خرد کرد.

مرحله پنجم

برای این منظور رب گوجه فرنگی را به مواد اافه کرده و به مدت ۱ دقیقه تفت دادن را ادامه داده تا علاوه بر خوشرنگ شدن، بوی خامی اش گرفته شود. آنوقت درب تابه را گذاشته تا مواد با حرارت متوسط کاملا پخته شود.

مرحله ششم

بعد از گذشت ۳۰ دقیقه دو پیازه را بررسی کرده و در صورتی که جگر به صورت یکدست پخته بود و به روغن افتاد، دو پیازه ما آماده است و در ظرف مورد نظر می کشیم. این غذای تند جنوبی را به همراه نان تازه و سبزی خوردن سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 3 اردیبهشت 1403
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.