طرز تهیه کرم پاتیسیر خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه کرم پاتیسیر
کرم پاتیسیر در داخل انواع تارت ها، دسرها و شیرینی ها کاربرد دارد و مورد استفاده قرار می گیرد، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه کرم پاتیسیر در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم کرم پاتیسیر | |
زرده تخم مرغ | ۲ عدد |
شیر | ۱ پیمانه |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق غذاخوری |
آرد | ۱ قاشق غذاخوری |
شکر | ¼ پیمانه |
کره | ۳۰ گرم |
وانیل | ¼ قاشق چایخوری |
طرز تهیه کرم پاتیسیر
مرحله اول
برای تهیه کرم پاتیستر ابتدا شیر را داخل شیرجوش می ریزیم و روی حرارت بسیار کم می گذاریم تا به مرور زمان گرم شود. زرده تخم مرغ ها را داخل قابلمه ای بزرگ می ریزیم و شکر را به همراه آرد، نشاسته ذرت، وانیل به آن می افزاییم.
نکته: شیر فقط در حد گرم شدن باید روی حرارت بماند.
مرحله دوم
سپس با همزن دستی ترکیب زرده تخم مرغ را کاملا هم می زنیم تا شکر کاملا در آن حل شود و همین طور در نهایت مایه یکدستی داشته باشیم. شیر گرم را به مرور به مواد اضافه می کنیم و مداوم با همزن مایه را مخلوط می کنیم.
نکته: پیاپی شیر را هم می زنیم تا زرده ها در مایه سفت نشوند.
مرحله سوم
حالا مایه که یکدست شد، بلافاصله قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم و همان طور به هم زدن همچنان ادامه می دهیم، چون حتی توقف کوتاه ما باعث بستن و سفت شدن مایه می شود.
مرحله چهارم
زمانیکه مایه ما قوام یافت و به غلظت فرنی رسید، سریع کره را اضافه می کنیم و با مواد مخلوط می کنیم و بعد از گذشت ۱ دقیقه از افزودن کره به مایه، سریع داخل ظرف سرو می ریزیم و دستمال نخی روی آن می اندازیم تا کاملا ظرف پوشیده شود و در دمای محیط خنک شده و خودش را بگیرد. کرم پاتیسیر آماده شده را می توانید برای انواع دسرها، پیراشکی و غیره استفاده کنید.
نکته: اگر می خواهید رنگ کرم زرد شود همان لحظه که کره را می افزاییم، کمی زعفران دم کرده هم به آن اضافه می کنیم.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- cooker_cake