طرز تهیه کرم پاتیسیر خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه کرم پاتیسیر

طرز تهیه کرم پاتیسیر رزا منتظمی فرق کرم پاتیسیر و کرمفیل کرم پاتیسیر بدون زرده طرز تهیه کرم وانیلی برای وسط کیک طرز تهیه کرم وسط کیک با نشاسته ذرت طرز تهیه کرم پاتیسیر بدون نشاسته کرم پاتیسیر برای تزیین کیک طرز تهیه کرم پاتیسیر برای تارت

کرم پاتیسیر در داخل انواع تارت ها، دسرها و شیرینی ها کاربرد دارد و مورد استفاده قرار می گیرد، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه کرم پاتیسیر در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم کرم پاتیسیر
زرده تخم مرغ۲ عدد
شیر۱ پیمانه
نشاسته ذرت۱ قاشق غذاخوری
آرد۱ قاشق غذاخوری
شکر¼ پیمانه
کره۳۰ گرم
وانیل¼ قاشق چایخوری

طرز تهیه کرم پاتیسیر

مرحله اول

برای تهیه کرم پاتیستر ابتدا شیر را داخل شیرجوش می ریزیم و روی حرارت بسیار کم می گذاریم تا به مرور زمان گرم شود. زرده تخم مرغ ها را داخل قابلمه ای بزرگ می ریزیم و شکر را به همراه آرد، نشاسته ذرت، وانیل به آن می افزاییم.

نکته: شیر فقط در حد گرم شدن باید روی حرارت بماند.

مرحله دوم

سپس با همزن دستی ترکیب زرده تخم مرغ را کاملا هم می زنیم تا شکر کاملا در آن حل شود و همین طور در نهایت مایه یکدستی داشته باشیم. شیر گرم را به مرور به مواد اضافه می کنیم و مداوم با همزن مایه را مخلوط می کنیم.

نکته: پیاپی شیر را هم می زنیم تا زرده ها در مایه سفت نشوند.

مرحله سوم

حالا مایه که یکدست شد، بلافاصله قابلمه را روی حرارت ملایم می گذاریم و همان طور به هم زدن همچنان ادامه می دهیم، چون حتی توقف کوتاه ما باعث بستن و سفت شدن مایه می شود.

مرحله چهارم

زمانیکه مایه ما قوام یافت و به غلظت فرنی رسید، سریع کره را اضافه می کنیم و با مواد مخلوط می کنیم و بعد از گذشت ۱ دقیقه از افزودن کره به مایه، سریع داخل ظرف سرو می ریزیم و دستمال نخی روی آن می اندازیم تا کاملا ظرف پوشیده شود و در دمای محیط خنک شده و خودش را بگیرد. کرم پاتیسیر آماده شده را می توانید برای انواع دسرها، پیراشکی و غیره استفاده کنید.

نکته: اگر می خواهید رنگ کرم زرد شود همان لحظه که کره را می افزاییم، کمی زعفران دم کرده هم به آن اضافه می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 13 اسفند 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.