طرز تهیه کوبیده مرغ مجلسی؛ با این آموزش کدبانوی فامیل میشی!

طرز تهیه کوبیده مرغ در فر

طرز تهیه کوبیده مرغ در فر

کوبیده مرغ در فر یکی از خوشمزه ترین کباب های سنتی ایرانیست که طرفداران زیادی دارد. این کوبیده را می توان با انواع فلفل و سبزیجات معطر مخلوط کرده و درون فر به روش سالم و رژیمی مورد استفاده قرار داد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوبیده مرغ در فر در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
مرغ بدون استخوان۵۰۰ گرم
پیاز بزرگ۱ عدد
سیر۲ حبه
فلفل دلمه ای دو رنگنصف ۱ عدد
زعفران دم کردهبه مقدار لازم
پودر نان۲ قاشق غذا خوری
جعفری ساطوری شدهنصف پیمانه
نمک و فلفلبه مقدار لازم
زردچوبه و پاپریکا و ادویه کباببه مقدار لازم

طرز تهیه کوبیده مرغ در فر

 

مرحله اول

برای فراهم کردن کوبیده مرغ در فر، پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و با استفاده از رنده ریز رنده می کنیم. آنگاه درون صافی ریز ریخته تا آب اضافه پیاز خارج شود. کاسه ای جادار را انتخاب کرده و پوره پیاز را درون آن می ریزیم.

مرحله دوم

در ادامه پوست و استخوانه های اضافه گوشت سینه و ران را جدا کرده و داخل غذاساز یا چرخ گوشت منتقل می کنیم. سپس له شده تحویل می گیریم و به پوره پیاز می افزاییم. فلفل دلمه را پس از آبکشی، با رنده ریز رنده می کنیم.

مرحله سوم

اکنون فلفل دلمه را به همراه سیر رنده شده روی مواد درون کاسه ریخته و کمی نمک، ادویه کباب، زردچوبه، پاپریکا، فلفل و پودر نان به صورت پخش روی مایه کباب ریخته و با هم مخلوط می کنیم. بنابراین جعفری ساطوری شده را اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

تمامی مواد را مجددا به مدت ۵ دقیقه ورز داده تا بافت کباب چسبنده و منسجم شود. آنوقت روی ظرف را با سلفون پوشش داده تا به مدت ۱ الی ۲ ساعت داخل یخچال استراحت کند. این عمل باعث می شود طعم دهنده ها به خورد گوشت برود.

مرحله پنجم

بعد از زمان تعیین شده سینی مناسب برای استفاده درون فر را انتخاب کرده و با چند قطره روغن کف و دیواره های ظرف را به خوبی چرب می کنیم. مایه کباب را کف ظرف ریخته و با پشت قاشق سطح گوشت را صاف و یکنواخت می کنیم.

نکته:

همراهان میریتو لازن است بدانید، ضخامت کوبیده مرغ می بایست حدود یک و نیم سانتی متر بوده تا کاملا مغز پخت شود. در غیر این صورت نازک بودن کباب باعث خشک شدن آن می شود.

مرحله ششم

گام بعدی با استفاده از فرچه آشپزی سطح کباب را با کمی روغن و زعفران آغشته کرده تا براق و خوشرنگ شود. در همین حین مایه کباب را به عرض ۲ تا ۲ و نیم سانت تقسیم می کنیم. آنوقت روی ظرف را با فویل پوشش می دهیم.

مرحله هفتم

فر را با دمای ۱۷۰ درجه روشن کرده تا گرم شود. سپس قالب را در طبقه میانی گذاشته تا به مدت ۲۰ دقیقه کاملا مغز پخت شود. پایان پخت فویل را باز کرده و مجددا ظرف کوبیده را داخل فر گذاشته تا سطح روی کوبیده خوشرنگ و برشته شود.

مرحله هشتم

بعد از گذشت ۵ دقیقه گریل را خاموش کرده و کوبیده مرغ را به همراه گوجه کبابی در ظرف سرو می چینیم. این کباب مرغ خوشمزه را با برنج زعفرانی یا نان تازه سرو می کنیم. نوش جان

 

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.