طرز تهیه پای چوپان با مرغ؛ این غذای ایرلندی رو از دست ندید!

طرز تهیه پای چوپان

طرز تهیه پای چوپان

پای چوپان با مرغ یکی از غذاهای سنتی و پرطرفدار کشور ایرلند است که طعم بسیار خوبی دارد. این غذا را به راحتی با مواد متنوعی طبخ کرده و در وعده نهار یا شام مورد استفاده قرار می گیرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پای چوپان در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
شیر۱ لیوان
خامه۲ قاشق غذا خوری
سینه مرغ نواری خرد شده۶۰۰ گرم
کره۱۰۰ گرم
سیب زمینی۳ تا ۴ عدد
هویج۱ عدد
پیاز۱ عدد
سیر۱ حبه
آبیک و نیم قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی۲ قاشق غذا خوری
فلفل دلمه ای رنگیبه مقدار لازم
پاپریکا و ادویه مرغبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه پای چوپان

مرحله اول

برای فراهم کردن پای چوپان به روش ایرلندی، شروع کار سیب زمینی ها را بعد از شستشو درون قابلمه ای مناسب چیده و تا سطح روی آنها آب اضافه می کنیم. اجازه می دهیم سیب زمینی ها به مدت ۳۰ دقیقه آبپز شوند.

مرحله دوم

در این فاصله تا پخت سیب زمینی باقی مواد را آماده می کنیم. پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. آنگاه تابه ای را روی حرارت متوسط گذاشته و کمی روغن درون تابه می ریزیم.

مرحله سوم

زمانیکه روغن داغ شد، پیاز را به تابه منتقل کرده و به خوبی تفت داده تا نرم شود. در همین حین سینه مرغ را روی تخته آشپزخانه گذاشته و بعد از جدا کردن قسمت های اضافی، به صورت نواری یک اندازه برش می زنیم.

مرحله چهارم

در ادامه برش های مرغ را به تابه اضافه کرده و کاملا زیر و رو می کنیم تا بافت سینه مرغ علاوه بر نرم شدن، تغییر رنگ بدهد. بنابراین نوبت افزودن فلفل دلمه ای رنگی می باشد. برای این منظور پس از شستشو کلاهک و دانه ها را خارج می کنیم.

مرحله پنجم

اکنون فلفل دلمه را نگینی خرد کرده و به همراه سیر رنده شده درون تابه می افزاییم و با هم مخلوط کرده تا عطر سبزیجات آزاد شود. حالا هویج را پوست گرفته و خلالی نازک خرد می کنیم و به مواد درون تابه می افزاییم و کمی نمک و فلفل می پاشیم.

مرحله ششم

آنوقت ادویه مرغ و پودر پاپریکا را روی مواد می پاشیم و با هم تفت می دهیم. بنابراین رب گوجه فرنگی را درون تابه ریخته و به خوبی تفت می دهیم تا بوی خامی اش گرفته شود. تابه را پایان کار از روی حرارت کنار می گذاریم.

مرحله هفتم

بعد از زمان تعیین شده سیب زمینی را آبکشی کرده و پوستشان را جدا می کنیم. حالا با استفاده از گوشتکوب آنها را له می کنیم و نیمی از کره را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه روی سیب زمینی می افزاییم و به خوبی زیر و رو می کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله ظرف مناسب برای استفاده از فر را انتخاب کرده و مواد درون تابه را به صورت پخش کف ظرف می ریزیم و از سیب زمینی مزه دار شده به اندازه یک گردو جدا کرده و به شکل قلقلی حالت می دهیم. تمامی سیب زمینی را آماده می کنیم.

مرحله نهم

گام بعدی قلقلی ها را به ترتیب کنار هم روی مواد چیده تا کاملا پوشیده شود. در همین حین آرد را درون ظرفی مناسب ریخته و شیر را به آن اضافه می کنیم. سپس روی حرارت کم گذاشته و به صورت پیوسته هم می زنیم تا به غلظت برسد.

مرحله دهم

بعد از اینکه مواد غلیظ شد، کمی نمک و فلفل سیاه را به همراه باقیمانده کره درون مواد افزوده و بعد از یکنواخت شدن، به صورت پخش روی سیب زمینی می ریزیم. فر را با دمای ۱۸۰ روشن کرده و اجازه می دهیم به خوبی داغ شود.

مرحله یازدهم

در نهایت مقداری پنیر پیتزا روی پای چوپان ریخته و ظرف را در طبقه میانی فر گذاشته تا به مدت ۳۰ دقیقه پنیرها ذوب و جذب مواد شود. پایان پخت به مدت ۵ دقیقه گریل را روشن کرده تا سطح روی پنیر خوشرنگ و طلایی شود. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 6 اردیبهشت 1403
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.