طرز تهیه کاهو سکنجبین؛ اینجوری درست کنی همه عاشقش میشن!

طرز تهیه کاهو سکنجبین

طرز تهیه کاهو سکنجبین

کاهو سکنجبین یکی از میان وعده های مقوی در فصل بهار و تابستان است که می توان در دورهمی ها از آن استفاده کرد. این شربت خوشمزه و مقوی را با طعم دهنده هایی مااند سرکه و نعنا درست کرده و در کنار کاهو از طعم آن لذت می بریم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کاهو سکنجبین در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
کاهوبه مقدار دلخواه
عرق نعنایک چهارم لیوان
شکر۱ کیلو گرم معادل ۴ لیوان
سرکهنصف لیوان
زعفران دم کردهکمی
آبیک و نیم لیوان

طرز تهیه کاهو سکنجبین

مرحله اول

برای فراهم کردن شربت سکنجبین با کاهو، شروع کار قابلمه ای را که برای آماده سازی شربت در نظر داریم روی حرارت متوسط گذاشته و یک و نیم لیوان آب را درون قابلمه می ریزیم و شکر را به قابلمه می افزاییم.

مرحله دوم

در ادامه اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه دانه های شکر حل شده و شربت غلیظ شود. آنگاه سرکه را درون قابلمه می افزاییم تا به مدت ۲ دقیقه رنگ شربت تغییر کند. زمانیکه رنگ شربت زلال شد، می بایست مواد دیگر را بی افزاییم.

مرحله سوم

برای این منظور، عرق نعنا را به همراه زعفران دم کرده درون شربت ریخته و اجازه داده طعم دهنده ها با شربت یکنواخت شود. بنابراین حرارت زیر قابلمه را خاموش کرده  تا از حرارت سکنجبین کاسته شود. سپس در شیشه تمیز می ریزیم.

مرحله چهارم

گام بعدی کاهوی ترد و تازه را انتخاب کرده و بعد از جدا کردن برگ ها درون ظرف حاوی آب و نمک خیس می کنیم. بعد از شستشو اجازه می دهیم آب اضافی شان خارج شود. در نهایت سکنجبین را در کاسه های تک نفره می ریزیم و با کاهو سرو می کنیم.

نکته:

همراهان میریتو لازم است بدانید، از هر نوع سرکه ای می توانید استفاده کنید سرکه انگور یا سیب اما این کار باعث می شود سکنجبین خوشمزه شود.

آخرین بروز رسانی در : جمعه 7 اردیبهشت 1403
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.