طرز تهیه باتر چیکن خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه باتر چیکن

طرز تهیه باتر چیکن شف طیبه باتر چیکن نی نی سایت کریسپی باتر چیکن

باتر چیکن یک غذای بین الملی است که به دلیل وجود ادویه های تند متعلق به هند است، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه باتر چیکن در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
فیله مرغ۱۰ عدد
پیاز۱ عدد بزرگ
سیر۴ حبه
کره۳ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی۳ عدد
خامه صبحانه۲ قاشق غذاخوری
زنجبیل۲ قاشق چایخوری
شکر۱ قاشق غذاخوری
بادام هندی۳۰ گرم
سس فلفل۲ قاشق چایخوری
زردچوبه و ادویه ماسالابه میزان لازم
نمک و فلفل قرمزبه میزان لازم
روغن و فلفل سیاهبه میزان لازم

طرز تهیه باتر چیکن

مرحله اول

برای تهیه باتر چیکن ابتدا فیله های مرغ را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و در اندازه های ۳ سانتیمتری خرد می کنیم و داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم. سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و هماره با زنجبیل روی فیله ها می ریزیم.

مرحله دوم

سپس سس فلفل و کمی نمک نیز به مواد اضافه می کنیم. دستمان را تمیز می شوییم و فیله ها را داخل کاسه جابه جا می کنیم تا با طعم دهنده ها آغشته شوند و روی کاسه را با سلفون کاملا می پوشانیم و داخل یخچال می گذاریم تا به مدت ۳۰ دقیقه فیله ها مزه دار شوند.

مرحله سوم

حالا پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم. تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن به همراه ۱ قاشق غذاخوری کره داخل آن می ریزیم و بلافاصله پیازها را هم اضافه می کنیم و مداوم تفت می دهیم تا نرم و سبک شوند.

مرحله چهارم

زمانیکه کمی نرم شدند، زردچوبه و فلفل سیاه به هر میزان که تمایل دارید به پیاز اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا پیاز کاراملی شود. تا پیاز آماده شود سریع گوجه فرنگی ها را می شوییم و پوست روی آنها را می گیریم و رنده ریز می کنیم.

مرحله پنجم

زمانیکه پیاز کاراملی شد، پوره گوجه فرنگی که در مرحله قبل آماده کردیم را به آن می افزاییم و با قاشق آن ها را مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم تا آب گوجه فرنگی تبخیر و پوره آن کمی سرخ شود.

مرحله ششم

آنوقت بادام هندی ها را با چاقو از وسط نصف می کنیم و به مواد می افزاییم. حالا ادویه ها که شامل ادویه ماسلا، زردچوبه، فلفل قرمز، فلفل سیاه و کمی نمک است را به آن اضافه می کنیم و ۱ پیمانه آب نیز روی مواد می ریزیم و تامل می کنیم تا با حرارت زیاد آب به جوش بیاید.

مرحله هفتم

وقتی آب به جوش آمد حرارت را کم می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا مواد خوب بپزد و به اصطلاح جابیافتد. در این مدت تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و ۱ قاشق غذاخوری روغن داخل آن می ریزیم و فیله ها را در تابه ریخته و مداوم تفت می دهیم تا رنگ آنها تغییر کند و سرخ شوند و کنار می گذاریم.

نکته: برای اینکه مواد جابیافتد ۱۵ دقیقه زمان کافی است.

مرحله هشتم

حالا ترکیب گوجه فرنگی را داخل پارچ مخلوط کن یا میکسر می ریزیم و پوره شده از دستگاه تحویل می گیریم. بعد مجددا مواد پوره شده را داخل تابه بر می گردانیم و بلافاصله فیله های سرخ شده را همراه با خامه صبحانه و ۱ قاشق غذاخوری کره و ۱ پیمانه آب به آن اضافه می کنیم.

مرحله نهم

سپس حرارت را زیاد می کنیم تا آب داخل مواد زودتر جوش بیاید و آنوقت حرارت را کم می کنیم تا به مدت ۱۵ دقیقه مواد کاملا مزه دار شوند و باتر چیکن ما جابیافتد. بعد داخل ظرف سرو می ریزیم و با پلو یا نان نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 16 اسفند 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.