طرز تهیه باتر چیکن خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه باتر چیکن
باتر چیکن یک غذای بین الملی است که به دلیل وجود ادویه های تند متعلق به هند است، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه باتر چیکن در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
فیله مرغ | ۱۰ عدد |
پیاز | ۱ عدد بزرگ |
سیر | ۴ حبه |
کره | ۳ قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی | ۳ عدد |
خامه صبحانه | ۲ قاشق غذاخوری |
زنجبیل | ۲ قاشق چایخوری |
شکر | ۱ قاشق غذاخوری |
بادام هندی | ۳۰ گرم |
سس فلفل | ۲ قاشق چایخوری |
زردچوبه و ادویه ماسالا | به میزان لازم |
نمک و فلفل قرمز | به میزان لازم |
روغن و فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز تهیه باتر چیکن
مرحله اول
برای تهیه باتر چیکن ابتدا فیله های مرغ را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و در اندازه های ۳ سانتیمتری خرد می کنیم و داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم. سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و رنده ریز می کنیم و هماره با زنجبیل روی فیله ها می ریزیم.
مرحله دوم
سپس سس فلفل و کمی نمک نیز به مواد اضافه می کنیم. دستمان را تمیز می شوییم و فیله ها را داخل کاسه جابه جا می کنیم تا با طعم دهنده ها آغشته شوند و روی کاسه را با سلفون کاملا می پوشانیم و داخل یخچال می گذاریم تا به مدت ۳۰ دقیقه فیله ها مزه دار شوند.
مرحله سوم
حالا پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم. تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن به همراه ۱ قاشق غذاخوری کره داخل آن می ریزیم و بلافاصله پیازها را هم اضافه می کنیم و مداوم تفت می دهیم تا نرم و سبک شوند.
مرحله چهارم
زمانیکه کمی نرم شدند، زردچوبه و فلفل سیاه به هر میزان که تمایل دارید به پیاز اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا پیاز کاراملی شود. تا پیاز آماده شود سریع گوجه فرنگی ها را می شوییم و پوست روی آنها را می گیریم و رنده ریز می کنیم.
مرحله پنجم
زمانیکه پیاز کاراملی شد، پوره گوجه فرنگی که در مرحله قبل آماده کردیم را به آن می افزاییم و با قاشق آن ها را مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم تا آب گوجه فرنگی تبخیر و پوره آن کمی سرخ شود.
مرحله ششم
آنوقت بادام هندی ها را با چاقو از وسط نصف می کنیم و به مواد می افزاییم. حالا ادویه ها که شامل ادویه ماسلا، زردچوبه، فلفل قرمز، فلفل سیاه و کمی نمک است را به آن اضافه می کنیم و ۱ پیمانه آب نیز روی مواد می ریزیم و تامل می کنیم تا با حرارت زیاد آب به جوش بیاید.
مرحله هفتم
وقتی آب به جوش آمد حرارت را کم می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا مواد خوب بپزد و به اصطلاح جابیافتد. در این مدت تابه ای را روی حرارت کم قرار می دهیم و ۱ قاشق غذاخوری روغن داخل آن می ریزیم و فیله ها را در تابه ریخته و مداوم تفت می دهیم تا رنگ آنها تغییر کند و سرخ شوند و کنار می گذاریم.
نکته: برای اینکه مواد جابیافتد ۱۵ دقیقه زمان کافی است.
مرحله هشتم
حالا ترکیب گوجه فرنگی را داخل پارچ مخلوط کن یا میکسر می ریزیم و پوره شده از دستگاه تحویل می گیریم. بعد مجددا مواد پوره شده را داخل تابه بر می گردانیم و بلافاصله فیله های سرخ شده را همراه با خامه صبحانه و ۱ قاشق غذاخوری کره و ۱ پیمانه آب به آن اضافه می کنیم.
مرحله نهم
سپس حرارت را زیاد می کنیم تا آب داخل مواد زودتر جوش بیاید و آنوقت حرارت را کم می کنیم تا به مدت ۱۵ دقیقه مواد کاملا مزه دار شوند و باتر چیکن ما جابیافتد. بعد داخل ظرف سرو می ریزیم و با پلو یا نان نوش جان کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- fatikitchen20