طرز تهیه مرغ سوخاری بدون پوست؛ با این روش کالریش رو بیار پایین تر!
طرز تهیه مرغ سوخاری بدون پوست
مرغ سوخاری بدون پوست از غذاهای خاص و پرطرفدار ایرانیست که با سس های مختلف مزه دار می شود. این مرغ را بعد از مزه دار کردن داخل روغن داغ سرخ کرده و به دلخواه همراه برنج یا به صورت فست فودی مورد استفاده قرار دهید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ سوخاری بدون پوست در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
ران مرغ بدون پوست | ۸ تکه |
فلفل سبز | ۲ عدد |
سیر | ۳ حبه |
ادویه کاری | ۱ قاشق چای خوری |
سس کچاپ | ۳ قاشق غذا خوری |
روغن زیتون | ۵ قاشق غذا خوری |
سس باربیکیو | ۲ قاشق غذا خوری |
آبلیمو | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه مرغ سوخاری بدون پوست
مرحله اول
برای فراهم کردن مرغ سوخاری به روش بدون پوست، شروع کار تکه های ران را تمیز کرده و بعد از جدا کردن پوست چربش، به خوبی آبکشی می کنیم تا خونابه شان خارج شود. در این فاصله کاسه ای جادار را انتخاب کرده و طعم دهنده ها را ترکیب می کنیم.
مرحله دوم
برای این منظور سیر را بعد از پوستگیری شسته و با استفاده از رنده ریز رنده می کنیم. سپس به همراه سس کچاپ و سس باربیکیو داخل کاسه اضافه می کنیم. ۲ عدد فلفل سبز را روی تخته آشپزخانه به صورت حلقه ای نازک خرد می کنیم.
مرحله سوم
در ادامه ادویه کاری را به همراه روغن زیتون و آبلیمو ترش درون سس می افزاییم. بنابراین با استفاده از چنگال سس را همی زنیم تا یکنواخت شود. آنوقت تکه های ران مرغ را کف ظرف مناسبی می چینیم و سس را به صورت پخش روی مرغ می ریزیم.
مرحله چهارم
اکنون سس مرغ را به خوبی ماساژ داده تا سس جذب بافت گوشت شود. با استفاده از سلفون روی ظرف را پوشش داده و داخل یخچال منتقل می کنیم تا به مدت زمان ۳ الی ۴ ساعت مرغ ها طعم دار شوند. بعد از زمان مقرر، مرغ را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله پنجم
گام بعدی تابه مورد نظر را روی حرارت متوسط گذاشته و روغن مخصوص سرخ کردنی را درون تابه ریخته و اجازه می دهیم به خوبی داغ شود. آنوقت تکه های مرغ را یکی یکی از مواد سس بیرون آورده و به آرامی داخل تابه چیده تا سرخ شود.
نکته:
همراهان میریتو لازم است بدانید، برای اینکه مرغ ها به خوبی مغز پخت و برشته شوند، می بایست تکه های مرغ را به صورت جداگانه داخل روغن سرخ کنیم تا حرارت روغن بر اثر تکه های زیاد مرغ کاسته نشود.
مرحله ششم
در نهایت مرغ های سوخاری را بعد از سرخ شدن، روی توری فلزی چیده و تامل کرده روغن اضافی شان خارج شود. پایان کار در ظرف دلخواه می چینیم و با سس کچاپ سرو می کنیم. نوش جان
نکته:
توجه داشته باشید مرغ سوخاری را می توان با انواع دورچین مانند سیب زمینی سرخ کرده، قارچ سوخاری و … سرو کرد. در غیر اینصورت کنار برنج زعفرانی در مجالس و دورهمی ها بهترین گزینه محسوب می شود.