طرز تهیه شاورما لبنانی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه شاورما
شاورما یکی از انواع غذاهای سنتی و خوشمزه خاورمیانه است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه شاورما در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
مرغ یا گوشت قرمز | ۶۰۰ گرم |
سیر | ۳ حبه |
پیاز | ۱ عدد |
سس مایونز | ۱ قاشق غذاخوری |
رب انار | ۲ قاشق غذاخوری |
ماست چکیده | ½ پیمانه |
لیمو ترش تازه | ۱ عدد |
نان پیتا | ۴ عدد |
گوجه فرنگی | ۱ عدد |
خیارشور | ۸ عدد |
کره | ۱۰۰ گرم |
آویشن و پاپریکا | به میزان لازم |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
زردچوبه و روغن | به میزان لازم |
کاهو | ۴ برگ |
طرز تهیه شاورما
مرحله اول
برای تهیه شاورمای خوشمزه ابتدا گوشت مرغ یا گوشت قرمز را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به صورت نوارهای نازک و باریک برش می دهیم و کنار می گذاریم. پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه خلالی خرد می کنیم و داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم.
مرحله دوم
سپس ۲حبه از سیر را پوست می گیریم و می شوییم و داخل کاسه حاوی پیاز، رنده ریز می کنیم. لیمو ترش تازه را از وسط نصف می کنیم و آب آن را کاملا می گیریم و همراه با ماست چکیده، روغن مایع، فلفل سیاه،پاپریکا، آویشن و کمی نمک به مواد اضافه می کنیم و با همزن دستی همگی مواد را مخلوط می کنیم تا مایع طعم دهنده یکدست شود.
مرحله سوم
حالا گوشت های خرد شده را داخل کاسه محتوی مایه مزه دهنده می ریزیم و دستمان را تمیز می شوییم و گوشت ها را مخلوط می کنیم. کاملا آن ها را داخل کاسه جابه جا می کنیم تا آغشته به مواد شوند.
مرحله چهارم
زمانیکه تکه های گوشت را مزه دار کردیم روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت ۱ ساعت گوشت کاملا استراحت کند و مزه ها به خورد آن برود.
مرحله پنجم
پس از گذشت ۱ ساعت تابه ای را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و کره را داخل آن آرام می اندازیم و کاسه حاوی گوشت را از داخل یخچال بیرون می آوریم و تکه های برش زده گوشت را داخل تابه با کره سرخ می کنیم.
مرحله ششم
بعد در حین سرخ شدن گوشت ها، سس را آماده می کنیم سس مایونز را به همراه ۳ قاشق غذاخوری ماست و باقیمانده سیر، که آن را هم رنده ریز می کنیم داخل کاسه ای می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم و کنار می گذاریم. بعد روی نان پیتا ها را با کمی رب انار آغشته می کنیم، تا کاملا سطح آن کاور شود و مقداری از تکه های گوشت سرخ شده را روی آن می ریزیم.
مرحله هفتم
در آخر سس ماست را روی گوشت می ریزیم و گوجه فرنگیها و برگ کاهو ها را می شوییم و خرد می کنیم و روی گوشت قرار می دهیم و نان ها را به صورت لقمه ای می پیچیم و شاورما را نوش جان کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- recipe30