طرز تهیه سوسیس مرغ؛ با این آموزش تو خونه سوسیس بازاری درست کن!

طرز تهیه سوسیس مرغ

طرز تهیه سوسیس مرغ

سوسیس ها یکی از فست فودهای خوشمزه و پر طرفدار است که با گوشت مرغ یا گوشت قرمز تهیه می شود. سوسیس مرغ را به راحتی در خانه آماده کرده و بدون افزودن مواد نگهدارنده، سالم و خوشمزه برای همه سنین درست می کنیم، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوسیس مرغ در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
سینه مرغ یا بوقلمون۴۰۰ گرم
تخم مرغ۱ عدد
ران مرغ یا بوقلمون یا گوشت گوساله۲۰۰ گرم
سیر۵ حبه
روغن مایع۴ قاشق غذا خوری
نشاسته ذرت۷ قاشق غذا خوری سر خالی
نمکیک و نیم قاشق غذا خوری
یخ خرد شده۱۲ الی ۱۶ قاشق غذا خوری سر پر
ادویه مخصوص سوسیس۱ الی یک و نیم قاشق چای خوری
شیر خشک مخصوص سوسیس کالباس۴ قاشق غذا خوری + ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه سوسیس مرغ

مرحله اول

برای فراهم کردن سوسیس خانگی با گوشت مرغ، شروع کار می بایست گوشت مرغ یا بوقلمون را در دمای یخچال گذاشته و در زمان له کردن گوشت، از یخچال خارج کنیم. آنگاه با استفاده از چرخ گوشت یا غذاساز، گوشت را به خوبی له می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه تخم مرغ را روی مواد می شکنیم. در همین حین پوست سیر را جدا کرده و بعد از شستشو، به همراه نمک و روغن درون گوشت می افزاییم. شیر خشک، نشاسته ذرت و ادویه مخصوص را روی مواد می پاشیم و مجددا غذاساز را روشن می کنیم.

نکته:

ادویه سوسیس شامل؛ پاپریکا، هل، زنجبیل، پودر سیر، پودر پیاز، آویشن، فلفل سیاه و فلفل قرمز می باشد.

مرحله سوم

اکنون اجازه می دهیم دستگاه به مدت طولانی مایه خمیر سوسیس را مخلوط کند. آنوقت غذاساز را در چند نوبت خاموش کرده تا علاوه بر خنک شدن، دیواره های ظرف را تمیز کنیم تا کاملا خمیر سوسیس یکدست شود.

نکته:

همراهان میریتو لازم است بدانید، برای درست کردن سوسیس خمبر به صبر و حوصله زیادی نیاز داریم تا خمیر به خوبی منسجم و چسبنده شود.

مرحله چهارم

گام بعدی نوبت افزودن یخ می باشد. برای این منظور مواد یخ را هم زمان با مواد میکس کرده تا دمای گوشت کاسته شود. بعد از گذشت ۲۰ دقیقه میکس کردن مواد را متوقف می کنیم. بنابراین مواد را داخل قیف پارچه ای می ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مواد را داخل کاور سوسیس یا وکیوم ریخته و با فشار دست حجم خمیر را کم می کنیم. توجه داشته باشید کاور سوسیس را در اندازه های ۵۰ سانتی تقسیم کرده تا هوا کاملا از بافت خمیر خارج شود.

مرحله ششم

زمانیکه هوا کاملا از بافت مواد خارج شد، هر دو قسمت بالا و پایین سوسیس را گره زده و به اندازه های یکسان تقسیم می کنیم. این کار را با دقت انجام داده تا در زمان پخت آب به سوسیس نفوذ نکند. بخار پز را آماده می کنیم.

مرحله هفتم

سوسیس را داخل بخار پز منتقل کرده و تامل می کنیم به مدت زمان ۴۰ الی ۵۰ دقیقه سوسیس پخته شود. بعد از زمان تعیین شده ظرف را پر از آب و یخ کرده و سوسیس ها را به صورت گرم، داخل ظرف حاوی آب یخ قرار می دهیم.

مرحله هشتم

اینکار باعث می شود، سوسیس با عمل انقباض سرد و سفت شود. سوسیس ها را به مدت یک شبانه روز داخل یخچال می گذاریم. در زمان استفاده سوسیس مرغ را از کاور خارج کرده و با نان ساندویچی و سبزیجات دلخواه سرو می کنیم.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 4 اردیبهشت 1403
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.