طرز تهیه حلوای به؛ باورت میشه حلوای به اینقدر خوشمزه باشه؟!
طرز تهیه حلوای به
حلواهای مختلفی در ایران طبخ می شود که حلوای به از خوشمزه ترین حلواهای سنتی است که بیشتر در مناطق شمالی طبخ می شود. این حلوا با میوه به و پودر نشاسته گل تهیه شده که بافتی نرم و لطیفی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوای به در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
میوه به | ۸۰۰ گرم |
مغز گردو | ¾ لیوان |
شکر | ۲ لیوان سرخالی |
کره | ۲ قاشق غذاخوری |
پودر هل | ½ قاشق چایخوری |
نشاسته گل | ۶۰ گرم (۱ لیوان سرخالی) |
پودر ژلاتین | ۴ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه حلوای به
مرحله اول
برای فراهم کردن حلوای میوه به خوشمزه به روش مجلسی، شروع کار به را تمیز می شوییم و بعد از پوستگیری روی تخته آشپزخانه به صورت حبه ای خرد می کنیم. آنگاه قابلمه ای را که برای پخت به در نظر داریم کنار دستمان می گذاریم.
مرحله دوم
در ادامه به خرد شده را روی ترازوی آشپزخانه وزن کرده و به مقدار ۸۰۰ گرم اندازه می کنیم. سپس یک لایه به و لایه بعدی را شکر می ریزیم تا مواد درون قابلمه با هم آمیخته شود. قابلمه را داخل یخچال منتقل کرده تا شکر آب بیندازد.
مرحله سوم
بعد از گذشت ۶ تا ۸ ساعت قابلمه را از یخچال خارج کرده و روی حرارت متوسط می گذاریم تا به پخته شود. ۲ ساعت پس از پخت، به را با استفاده از گوشتکوب برقی یا میکسر پوره کرده تا یکدست شود. بنابراین نوبت افزودن مواد است.
مرحله چهارم
اکنون ۱ لیوان آب را داخل کاسه ای جادار ریخته و ۱ لیوان سر خالی نشاسته گل را درون آب می افزاییم. آنوقت با قاشق به خوبی هم می زنیم تا نشاسته کاملا حل شود. حالا روی به پوره شده اضافه می کنیم و تامل کرده با حرارت کم قوام یابد.
مرحله پنجم
زمانیکه مواد درون قابلمه قوام یافت، مغز گردوی خرد شه را به همراه پودر گل روی مواد ریخته و هم می زنیم تا با هم آمیخته شود. در همین حین ژلاتین را درون کاسه ای از نوع استیل یا شیشه ای افزوده و ۱ استکان آب روی آن می ریزیم.
مرحله ششم
گام بعدی مایه ژلاتینی را روی حرارت بخار کتری به صورت بن ماری شده مخلوط کرده تا حل شود. آنگاه به مواد درون قابلمه می افزاییم و ۲ قاشق کره را درون قابلمه اضافه می کنیم و هم زدن را ادامه می دهیم تا پوره به غلظت برسد.
مرحله هفتم
وقتی که حلوا بافتی سفت و خمیری بدست آورد، حدودا آماده است. سپس درون ظرف شیشه ای آب سرد می ریزیم تا کف و دیواره های آن به خوبی خنک شود. در نهایت آب سرد را دور ریخته و بلافاصله مواد حلوا را به ظرف منتقل می کنیم.
مرحله هشتم
پایان کار با استفاده از قاشق سطح روی حلوا را صاف و یکنواخت می کنیم. ظرف را به مدت ۶ ساعت داخل یخچال گذاشته و اجازه می دهیم بافت حلوا سفت شود. بعد از زمان مقرر حلوا را با چاقو در اندازه های دلخواه تقسیم می کنیم. نوش جان
نکته:
همراهان میریتو لازم است بدانید، در آخر کمی پودر نشاسته روی حلوا پاشیده و با خلال پسته و بادام تزئین می کنیم.
مطالب جذاب از سراسر وب
- ۱۵ عکس گوشواره رزینی جدید؛ مدلهای شیک و منحصر به فرد برای استفاده روزمره
- ۱۵ ایده گوی کریستالی چراغدار کهکشانی؛ طراحیهای خلاقانه برای ایجاد فضایی متفاوت
- ۱۵ طرح گردنبند رزینی زیبا؛ ایدههای فانتزی و زیبا برای گردنبندهای دخترانه
- ۱۵ مدل کافی کاپ کیوت؛ بهترین انتخابها برای کاپهای نوشیدنی با طراحیهای فانتزی
- نیم ست زیبا و طلای جدید؛ ۱۵ طرح خیرهکننده برای سلیقههای خاص
- ۱۵ مدل لانچ باکس کیک تولد آبی؛ مدلهای شیک و منحصر به فرد برای جشن تولد