طرز تهیه حلوا رولی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه حلوا رولی

طرز تهیه حلوا رولتی بدون نان میکادو طرز تهیه حلوا با نون بستنی فیلم طرز تهیه حلوا رولی با نان میکادو طرز تهیه حلوا ویفری طرز تهیه حلوای رولتی دو رنگ طرز تهیه حلوا رولی با خرما طرز تهیه حلوا رولی آشپزخانه کوچک من

حلوا رولی یکی از مجلسی ترین مدل های تهیه شده حلوا است که برای انواع مهمانی ها در ماه مبارک رمضان یا مجالس می توانید از آن درست کنید، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه حلوا رولی در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد سفید۱۰۰ گرم
آرد برنج۱۰۰ گرم
آرد نخودچی۱۰۰ گرم
کره۳۰ گرم
آرد برنج۱۰۰ گرم
آب۲ پیمانه
شکر۲ پیمانه
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
گلاب¼ پیمانه
نان میکادو یا لواش۲ عدد

طرز تهیه حلوا رولی

مرحله اول

برای تهیه حلوا رولی خوشمزه  ابتدا شکر را داخل قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و سریع آب را به آن می افزاییم و کمی مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم تا شکر کاملا در آب حل شود.

مرحله دوم

بعد از حل شدن شکر ، زعفران دم کرده را به همراه گلاب به شربت می افزاییم و مجددا مواد را مخلوط می کنیم و ۲ دقیقه بعد حرارت را خاموش می کنیم و اجازه می دهیم تا شربت به مرور خنک شود.

مرحله سوم

سپس آرد سفید را داخل تابه ای الک می کنیم و روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و مداوم به مدت ۵ دقیقه آرد را تفت می دهیم تا بوی خامی آن کاملا از بین برود. بعد آرد برنج را الک می کنیم و داخل تابه می ریزیم و به مدت ۵ دقیقه ترکیب دو آرد را پیاپی تفت می دهیم.

مرحله چهارم

بعد از آنکه آردها خوب تفت خوردند آرد نخودچی را به آنها می افزاییم و مجددا آرد ها را با یکیدیگر کمی تفت می دهیم و روغن مایع را اضافه می کنیم و خوب آرد ها را مخلوط می کنیم تا کاملا آغشته به روغن شوند.

نکته: آرد نخودچی خیلی سریع می سوزد پس نیاز نیست تفت زیاد بخورد.

مرحله پنجم

حالا کره را هم به مواد اضافه می کنیم و خوب مواد را زیر و رو می کنیم تا حالت خمیری به خود بگیرد. اکنون مایه حلوا ما به رنگ قهوه ای باید شده باشد. شربت خنک شده را در همین زمان به مایه اضافه می کنیم و حلوا را خوب مخلوط می کنیم تا آغشته به شربت شود.

مرحله ششم

آنوقت نان میکادوها را روی سینی قرار می دهیم و با اسپری آب کمی آنها را نم دار می کنیم و از حلوا آماده شده همان طور داغ روی نان ها می ریزیم و با پشت قاشق یا کاردک آن را روی نان ها به ضخامت نیم سانت پخش می کنیم و روی حلواها را با پلاستیک فریزر کاملا می پوشانیم تا به مدت ۳۰ دقیقه نان ها نرم شوند.

نکته: اگر تمایل دارید رول های شما کوچک باشند باید نان ها را ابتدا نصف کنید و بعد حلوا روی آنها بریزید.

مرحله هفتم

زمانیکه نان ها نرم شدند، آنها را آرام رول می کنیم و سلفون دور تا دور هر رول می پیچیم و آنها را در سینی قرار می دهیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا منسجم شوند.

مرحله هشتم

بعد از آنکه حلوا رولی های ما استراحت کردند سینی محتوی حلواها را از داخل یخچال بیرون می آوریم و آنها را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و در اندازه های مورد نظر برش می دهیم و در ظرف سرو حلوا رولی ها را می چینیم و نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 18 اسفند 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.