طرز تهیه نخود پلو با گوشت ریش ریش؛ غذای مجلسی و فوق العاده خوشمزه

طرز تهیه نخود پلو با گوشت ریش ریش

طرز تهیه نخود پلو با گوشت ریش ریش

نخود پلو با گوشت ریش ریش شده علاوه بر خاصیت زیادش، به راحتی می توان در خانه طبخ کرده و از طعم لذیذش لذت برد. این غذا علاوه بر ظاهر زیبایش می تواند در وعده نهار یا شام شما را کاملا سیر نگه دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نخود پلو با گوشت ریش ریش در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
برنج۳ پیمانه
نخود۱ پیمانه
کشمشنصف پیمانه
گوشت گوسفندی۳۵۰ گرم
پیاز بزرگ۲ عدد
رب انار ملس۲ قاشق غذا خوری
پودر زعفراننصف قاشق چای خوری
روغنبه مقدار لازم
دارچینبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
ادویه کاریبه مقدار لازم

طرز تهیه نخود پلو با گوشت ریش ریش

مرحله اول

برای فراهم کردن نخود پلوی مخصوص با گوشت ریش ریش شده، شروع کار نخود را به مدت ۱۲ ساعت درون کاسه ای با آب ولرم می خیسانیم تا علاوه بر گرفتن نفخ، کمی نرم شود. بعد از زمان مقرر داخل قابلمه ای مناسب نخود را می پزیم.

نکته:

همراهان میریتو لازم است بدانید، در این فاصله زمانی آب نخود را ۳ تا ۴ دفعه تعویض می کنیم.

مرحله دوم

در همین حین تا پخته شدن نخود، گوشت را آماده می کنیم. برای این منظور گوشت گوسفندی را با داخل قابلمه ای جداگانه منتقل کرده و کمی ادویه روی آن می پاشیم. سپس پیاز ها را بعد از پوستگیری شسته و یکی از آنها را روی گوشت می افزاییم.

مرحله سوم

اکنون تا سطح روی گوشت را آب ریخته و اجازه می دهیم با حرارت متوسط گوشت پخته و نرم شود. گوشت را از قابلمه بیرون گذاشته و بعد از خنک شدن، به صورت ریش ریش شده تبدیل می کنیم. نخود را پس از نرم شدن، درون صافی می ریزیم.

مرحله چهارم

باقیمانده پیاز را روی تخته آشپزخانه به صورت خلالی یا نگینی یک اندازه خرد کرده و درون تابه ای مناسب می ریزیم. حالا کمی روغن روی پیاز ریخته و اجازه می دهیم با حرارت ملایم نرم و کاراملی شود. بنابراین گوشت ریش ریش شده را به پیاز می افزاییم.

مرحله پنجم

گام بعدی کمی نمک، فلفل سیاه، ادویه کاری، پودر زعفران و دارچین را روی گوشت و پیاز می پاشیم و با هم تفت داده تا علاوه بر سرخ شدن، مزه دار شده و عطر و رنگ ادیه ها جذب گوشت شود. حالا کشمش شسته شده را به تابه می افزاییم.

نکته:

توجه داشته باشید حرارت خیلی کم باشد تا کشمش نسوزد.

مرحله ششم

در این مرحله نخود را به مواد درون تابه اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم. رب انار ملس را به همراه چند قاشق آب گوشت ترکیب کرده و به صورت پخش روی مواد می ریزیم تا طعم ها با هم آمیخته شود. قابلمه ای را تا نیمه آب پر می کنیم.

مرحله هفتم

تامل کرده آب به دمای جوش برسد. در همین حین آب برنجی که از ۱ ساعت قبل خیساندیم، را دور ریخته و به آب در حال جوش می افزاییم. برنج را به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه می جوشانیم. زمانیکه مغز برنج کمی سفت و لایه بیرونی اش نرم بود، آبکشی می کنیم.

مرحله هشتم

در آخر برنج را با مواد مخلوط کرده و درون قابلمه مناسب دم می کنیم تا با حرارت ملایم پخته شود. بعد از گذشت ۱ ساعت نخود پلو ما آماده است. مجددا درون قابلمه مخلوط کرده و در ظرف دلخواه می کشیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 4 اردیبهشت 1403
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.