طرز تهیه ساندویچ اسفناج؛ غذای فوری و سالم برای روزهای شلوغی!

طرز تهیه ساندویچ اسفناج

طرز تهیه ساندویچ اسفناج

ساندویچ اسفناج یکی از ساندویچ های خوشمزه و مقویست که با مواد متنوعی تهیه می شود. این غذا به صورت فوری در کمترین زمان آماده شده و برای همه سنین مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ساندویچ اسفناج در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
اسفناج۴۰۰ گرم
پنیر گودا۴ ورق
پیاز۲ عدد
نان تست۸ عدد
سیر۴ حبه
زردچوبه و کرهبه مقدار لازم
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم
پنیر پارمزان۲ قاشق غذاخوری
خامه۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه ساندویچ اسفناج

مرحله اول

برای فراهم کردن ساندویچ اسفناج به صورت فوری و رژیمی، شروع کار اسفناج را پاک کرده و در چند مرحله تمیز آبکشی می کنیم تا گرد و غبارشان از بین برود. آنگاه اجازه می دهیم آب اسفناج خارج شود.

مرحله دوم

در ادامه پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. حالا تابه ای را که برای پخت مواد در نظر داریم روی حرارت گذاشته و کمی کره به تابه می ریزیم. پیاز خرد شده را به کره می افزاییم.

مرحله سوم

اکنون پیاز را به خوبی تفت داده تا نرم و کاراملی شود. کمی زردچوبه و فلفل سیاه روی پیاز می پاشیم و با هم مخلوط کرده تا رنگ و عطر ادیه با پیاز یکنواخت شود. در همین حین پوست سیر را جدا کرده و با استفاده از رنده ریز رنده  می کنیم.

مرحله چهارم

در این قسمت پوره سیر را به مواد درون تابه اضافه کرده و کمی تفت داده تا عطرش در فضا پخش شود. بنابراین اسفناج را روی تخته آشپزخانه خرد کرده و به تابه می افزاییم. حالا به خوبی تفت داده تا بافتش سبک شود.

مرحله پنجم

زمانیکه آب برگ اسفناج کشیده شد، اجازه می دهیم براق و سرخ شود. سپس پنیر پارمزان را به همراه خامه روی مواد ریخته و با هم مخلوط می کنیم تا طعم ها با هم آمیخته شود. وقتی که پنیر و خامه جذب مواد شد، حرارت را خاموش می کنیم.

مرحله ششم

گام بعدی نان تست را کنار دستمان گذاشته و کمی از مواد را با قاشق روی یک ورقه نان می ریزیم. آنوقت یک ورقه پنیر گودا روی مواد گذاشته و در آخر نان تست را روی پنیر قرار می دهیم. تمامی مواد را به همین شکل آماده می کنیم.

مرحله هفتم

در نهایت تابه ای را به صورت جداگانه روی حرارت گذاشته و کمی کره به تابه منتقل می کنیم تا کره ذوب شود. پایان کار ساندویچ های اسفناج را در تابه قرار می دهیم تا هر دو سمت نان برشته و پنیر جذب مواد شود. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.