طرز تهیه کوکو باقلا سبز؛ غذای خوشمزه و ساده به روش رشتی

طرز تهیه کوکو باقلا سبز

طرز تهیه کوکو باقلا سبز

کوکو باقلا سبز یکی از کوکوهای خوشمزه و پر طرفدار شمالیست که در فصل بهار و تابستان طبخ می شود. این کوکو به دلیل داشتن سبزیجات معطر و باقالی می تواند طعم لذیذ و بی نظیری داشته باشد که بی شک با خوردن آن لذت خواهید برد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو باقلا سبز در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
باقالی۳۰۰ گرم
سیر۳ حبه
تخم مرغ۴ تا ۵ عدد
ترهدو دسته کوچک
جعفرییک دسته کوچک
شویدیک دسته کوچک
پیاز رنده شده آب گرفته۱ عدد کوچک

طرز تهیه کوکو باقلا سبز

مرحله اول

برای فراهم کردن کوکو باقلا سبز به سبک شمالی، شروع کار باقلا سبز را از غلاف خارج کرده و بعد ا لپه کردن پوست نازکشان را جدا می کنیم. آنگاه داخل قابلمه ای مناسب ریخته و تا سطح روی آنها آب اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در ادامه قابلمه را روی حرارت متوسط می گذاریم تا باقلا نرم و پخته شود. بعد از گذشت ۲۰ دقیقه یکی از آنها را زیر دندان تست کرده و درصورت پخت، داخل صافی ریخته تا آب اضافی شان به خوبی خارج شود.

مرحله سوم

اکنون باقلا را داخل میکسر یا غذاساز ریخته و پوره شده تحویل می گیریم. در همین حین سبزی های نام برده در جدول بالا را پاک کرده و پس از شستشو، روی تخته آشپزخانه به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم.

مرحله چهارم

در این قسمت سیر و پیاز را بعد از پوستگیری می شوییم و سیرها را با استفاده از رنده ریز رنده می کنیم. پوره سیر را به همراه سبزی ساطوری شده داخل کاسه ای جادار ریخته و باقلا له شده را به آن می افزاییم.

مرحله پنجم

گام بعدی پیاز را ریز رنده زده و با توری یا فشار دست، آب اضافی پیاز را می گیریم. بنابراین پوره پیاز را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه روی مواد اضافه می کنیم. تخم مرغ ها را یکی یکی درون پیاله ای می شکنیم.

مرحله ششم

زمانیکه از سالم بودن تخم مرغ مطمئن شدیم، به مواد درون کاسه منتقل کرده و با چنگاه تمامی مواد را مخلوط می کنیم. هم زدن مواد را تا جایی ادامه می دهیم که مواد یکنواخت شود. حالا تابه مورد نظر را روی حرارت می گذاریم.

مرحله هفتم

در این مرحله روغن مخصوص سرخ کردنی را درون تابه ریخته تا به خوبی داغ شود. به اندازه یک قاشق پر از مواد را بر داشته و درون تابه می ریزیم و با پشت قاشق سطح روی کوکو را صاف می کنیم. اجازه می دهیم چند کوکو درون تابه سرخ شود.

نکته:

همراهان میریتو لازم است بدانید، می توان مایه کوکو را به یکباره کف تابه ریخته و بعد از سرخ شدن به تکه های مثلثی تقسیم کنیم.

مرحله هشتم

گام بعدی سمت زیر کوکو را بعد از اینکه سرخ و برشته شد، به آرامی برمی گردانیم تا سمت دیگر هم سرخ شود. کوکو باقلا را در پایان پخت داخل ظرف سرو می چینیم و با سبزیجات دلخواه تزئین می کنیم. کوکو را با نان تازه سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : جمعه 31 فروردین 1403
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.