طرز تهیه جوجه دیگی خوشمزه و مخصوص با نکات کامل
طرز تهیه جوجه دیگی
جوجه دیگی یکی از روش های کباب کردن مرغ است که درون دیگ طبخ می شود. جوجه دیگی را به راحتی در کمترین زمان می توان آماده و نوش جان کرد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه جوجه دیگی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
سینه مرغ | ۳ کیلو گرم |
فلفل سیاه | ۱ قاشق غذا خوری |
کره حیوان | ۲ قاشق غذا خوری |
سس مایونز | ۱ قاشق غذا خوری |
ماست | ۳ قاشق غذا خوری |
فلفل قرمز | ۱ قاشق مربا خوری |
رب نارنج | ۲ قاشق غذا خوری |
زعفران دم شده | نصف استکان |
نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه جوجه دیگی
مرحله اول
برای فراهم کردن جوجه کباب مخصوص به صورت دیگیف شروع کار سینه های مرغ را می شوییم و بعد از جدا کردن استخوان های اضافه، روی تخته آشپزخانه به صورت مکعبی خرد می کنیم. آنگاه کاسه ای جادار را انتخاب می کنیم.
مرحله دوم
در ادامه سینه مرغ خرد شده را درون کاسه منتقل کرده و کمی زعفران دم کرده روی آن می ریزیم. حالا به خوبی زیر و رو کرده تا زعفران جذب گوشت مرغ شود. در همین حین کمی نمک به همراه فلفل سیاه، فلفل قرمز روی مرغ می پاشیم.
مرحله سوم
اکنون پیاز را بعد از پوستگیری شسته و روی تخته آشپزخانه به صورت خلالی یا نگینی خرد می کنیم. پیاز را به مواد می افزاییم و به خوبی زیر و رو کرده تا ادویه ها به خورد مرغ برود. بنابراین سس مایونز را با ماست روی مرغ می ریزیم.
مرحله چهارم
در این قسمت نوبت افزودن آب لیمو ترش و رب نارنج می باشد. بعد از افزودن طعم دهنده ها مجددا گوشت مرغ را مخلوط کرده تا با هم آمیخته شود. حالا با استفاده از سلفون روی کاسه را با سلفون پوشش داده و در یخچال منتقل می کنیم.
مرحله پنجم
بعد از گذشت ۲ ساعت ظرف حاوی مرغ را از یخچال خارج کرده و درون سیخ های چوبی فرو می کنیم. تعداد تکه های مرغ را به یک اندازه داخل سیخ فرو می کنیم. آنوقت قابلمه ای را که برای کبا کردن جوجه در نظر داریم روی حرارت می گذاریم.
مرحله ششم
گام بعدی کره محلی را به قابلمه می افزاییم و بعد از ذوب شدن، سیخ ها را داخل قابلمه می چینیم. درب دیگ را گذاشته و تامل کرده تا با حرارت ملایم مرغ ها پخته شود. مدت زمان پخت این کباب نیم ساعت می باشد.
مرحله هفتم
بعد از زمان تعیین شده، سیخ های جوجه را جا به جا کرده تا هر دو سمت آنها به خوبی کباب شود. در نهایت با برنج زعفرانی و سالاد و ماست سرو می کنیم. نوش جان