طرز تهیه خوراک میگو خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه خوراک میگو
انواع غذاهای دریایی همیشه طرفداران ویژه و خاص خودشان را دارند، مخصوصا خوراک میگو که برای طبخش از روش های گوناگونی استفاده می شود، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه خوراک میگو در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
میگو | ۵۰۰ گرم |
پیاز | ۲ عدد متوسط |
فلفل دلمه ای | ۱ عدد |
گوجه فرنگی | ۵ عدد |
سیر | ۲ حبه |
زنجبیل | ۱ تکه کوچک |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
روغن و زردچوبه | به میزان لازم |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز تهیه خوراک میگو
مرحله اول
برای تهیه خوراک میگو ابتدا میگوها را پاک می کنیم. پوست روی آن را کاملا می گیریم به گونه ای که فقط سر و دم آن ها باقی بماند. بعد آنها را روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و سر و دم را هم با چاقو می بریم.
مرحله دوم
بعد میگو را در دست می گیریم و دقت کنید قوس کمر آن به سمت خودتان باشد و با چاقو آرام وسط قوس کمرش را که سمت بیرون میگو می شود را با چاقو یک برش می دهیم و رگ نواری و مشکی دیده می شود آن را کاملا با چاقو آرام خارج می کنیم. ممکن است زمانیکه میگو را تهیه کرده اید پوست و سر دم آن تمیز شده باشد و فقط این مرحله آخر را باید شما انجام دهید.
نکته: دقت کنید که رگ مشکی تا انتهای کمر میگوها وجود دارد و کامل آن را بیرون بیاورید.
مرحله سوم
گوجه فرنگی ها را می شوییم و پوست روی آنها را می گیریم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم. پیازها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می کنیم.
مرحله چهارم
سپس فلفل دلمه ای را هم تمیز می شوییم و کلاهک و دانه های آن را کاملا جدا می کنیم و خلالی خرد می کنیم. تابه ای را روی حرارت ملایم می گذاریم و بلافاصله کمی روغن داخل آن می ریزیم و پیاز و فلفل دلمه ای را هم اضافه می کنیم و مداوم تفت می دهیم تا نرم و سبک شوند. پیاز باید حالت کارامی بگیرد.
مرحله پنجم
حالا کمی زردچوبه و فلفل سیاه هم به مواد می افزاییم و سریعا گوجه فرنگی های خرد شده را هم اضافه می کنیم و مجددا مواد را مخلوط می کنیم. صبر می کنیم تا گوجه فرنگی ها آب بیاندازند. در این بین سیرها را پوست می گیریم و می شوییم و همراه با زنجبیل رنده ریز می کنیم.
نکته: ادویه ها باعث می شود در انتها شما هیچ گونه بوی زهم میگو را حس نکنید.
مرحله ششم
بعد از آنکه گوجه فرنگی ها آب انداختند، سیر و زنجبیل رنده شده را اضافه می کنیم و همان موقع زعفران دم کرده را هم به مواد می افزاییم و همگی مواد را زیر و رو می کنیم تا کاملا یکدست شود و میگوهای پاک شده را هم اضافه می کنیم.
مرحله هفتم
آنوقت درب تابه را می گذاریم تا حداقل ۳۰ دقیقه کاملا میگوها پخته شوند. در این فاصله که میگوها در حال پختند چندین مرتبه مواد را تفت می دهیم تا سوخته نشوند. خوراک میگو که آماده شد در ظرف مورد نظرمان می ریزیم و با پلو یا نان نوش جان کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- noushin_gashmardi