طرز تهیه پنکیک چورو؛ با این صبحانه جذاب کلاس آشپزیت رو ببر بالاتر!
طرز تهیه پنکیک چورو
پنکیک چورو از پنکیک های مخصوص کشور اسپانیا است که طرفداران زیادی دارد. این پنکیک را برای صبح یا عصر طبخ کرده و با سس شکلات یا عسل تزئین می کنیم. پنکیک ها با طعم های مختلفی تهیه شده که مناسب بزرگسالان و مورد علاقه کودکان می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنکیک چورو در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
آرد | ۱٫۵ پیمانه |
خامه ترش | ½ پیمانه |
شیر | ¾ پیمانه |
بکینگ پودر | ۱ قاشق غذاخوری |
کره | ۱ قاشق غذاخوری |
دارچین | ½ قاشق چایخوری |
شکر قهوه ای | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
وانیل | نوک قاشق چایخوری |
تخم مرغ | ۲ عدد بزرگ |
ترکیب شکر و پودر دارچین | برای تزئین |
طرز تهیه پنکیک چورو
مرحله اول
برای فراهم کردن پنکیک چورو یک صبحانه خوشمزه، شروع کار کاسه ای جادار را انتخاب کرده و آرد را به همراه بکینگ پودر از الک رد می کنیم تا علاوه بر مخلوط شدن، هوای در بافت آرد نفوذ کند. آنگاه نمک راه به همراه پودر دارچین روی آرد می پاشیم.
مرحله دوم
در ادامه شکر قهوه ای را روی مواد می افزاییم و بعد از اینکه یکدست شد، کاسه را کنار می گذاریم. حالا کاسه ای دیگر را کنار دستمان گذاشته و خامه ترش را درون آن می ریزیم. بنابراین شیر را روی خامه ریخته و با قاشق هم می زنیم.
مرحله سوم
بعد از اینکه شیر و خامه با هم یکنواخت شد، وانیل را روی مواد می پاشیم. تخم مرغ ها را درون کاسه ای می شکنیم تا از سالم بودنشان مطمئن شویم. بنابراین تخم مرغ ها را با هم زن دستی مخلوط کرده و به ترکیب شیر و خامه می افزاییم.
مرحله چهارم
اکنون مواد را هم می زنیم تا یکنواخت شود. حالا قاشق قاشق مواد آردی را روی مایه شیر و خامه ریخته و با لیسک به صورت دورانی هم می زنیم تا مواد روان و یکدست بدست آوریم. آنوقت تابه ای از نوع نچسب را روی حرارت متوسط می گذاریم.
مرحله پنجم
گام بعدی ۱ قاشق غذاخوری کره را درون تابه انداخته تا به خوبی ذوب شود. سپس از مواد پنکیک به اندازه یک ملاقه درون تابه ریخته و اجازه می دهیم طرف زیرین چورو به خوبی پخته و طلایی شود. زمانیکه روی پنکیک حباب زد، به سرعت برمی گردانیم.
مرحله ششم
در این مرحله پنکیک پخته شده را از تابه خارج کرده و روی توری فلزی می چینیم تا خنک شود. تمامی مواد را به همین روش درون تابه آماده می کنیم تا مواد به پایان برسد. درون کاسه ای شکر دانه درشت را به همراه پودر دارچین مخلوط می کنیم.
مرحله هفتم
در نهایت پنکیک ها را درون کاسه حاوی شکر و دارچین فرو کرده تا مزه دار شوند. پایان کار پنکیک چورو را در ظرف دلخواه به صورت طبقه ای می چینیم و با عسل یا سس شکلات روی آنها را تزئین می کنیم. نوش جانتان