طرز تهیه دسر محلبی رافائلو؛ کدبانو بودنت رو به فامیل های شوهر ثابت کن!

طرز تهیه محلبی رافائلو

طرز تهیه محلبی رافائلو

دسر محلبی رافائلو یکی از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار است که بدون هیچ افزودنی مصنوعی طبخ می شود. محلبی را که بافتی شبیه فرنی دارد می تواند برای همه سنین مناسب بوده و انرژی زیادی به فرد بدهد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه محلبی رافائلو در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
شکلات صبحانه۸۰ گرم
شیر۶ لیوان
خامه صبحانه۲۰۰ میلی لیتر
نشاسته ذرت۶ قاشق غذا خوری
پودر نارگیل۴ قاشق غذا خوری
شکر۶ قاشق غذا خوری
پودر نارگیل برای تزئینبه مقدار لازم

طرز تهیه محلبی رافائلو

مرحله اول

برای فراهم کردن دسر محلبی رافائلو، شروع کار شیر را درون قابلمه ای که برای پخت در نظر داریم می ریزیم و شکر را به آن می افزاییم. آنگاه قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته و به خوبی هم می زنیم تا ذرات شکر حل شوند.

مرحله دوم

در ادامه نشاسته و پودر نارگیل را روی مواد ریخته و با هم مخلوط می کنیم. با استفاده از لیسک به صورت پیوسته هم می زنیم تا حالت فرنی شده و به غلظت برسد. لازم است مواد را بررسی کنیم تا  دسر ته نگیرد.

مرحله سوم

اکنون شکلات صبحانه را به همراه خامه صبحانه با هم مخلوط کرده و بعد از اینکه خامه یکدست شد، به مواد درون قابلمه می افزاییم و اجازه می دهیم به مدت ۲ دقیقه روی حرارت بماند تا با هم آمیخته شوند.

مرحله چهارم

گام بعدی ظرف های سرو تک نفره را آماده کرده و محلبی را به صورت داغ درون ظرف ها می ریزیم. زمانیکه کمی از حرارت شان کاسته شد، پودر نارگیل را روی مواد می پاشیم و با شکلات تخته ای یا توت فرنگی تزئین می کنیم. نوش جان

نکته:

در آخر لازم است بدانید این دسر را می توان به صورت قالبی درست کرده و بعد از بر گرداندن از قالب، به صورت رولی برش بزنیم.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 12 اردیبهشت 1403
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.