طرز تهیه پنکیک سیب و دارچین؛ یه تغییر اساسی به صبحونه های تکراری!
طرز تهیه پنکیک سیب و دارچین
پنکیک سیب و دارچین یکی از میان وعده های مقوی و مخصوص است که مواد اصلی آن سیب و دارچین می باشد. برای اینکه پنکیک های خوشمزه ای داشته باشید، از سیب های سفت و شیرین استفاده کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنکیک سیب و دارچین در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
سیب | ۲ عدد |
دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
شکر | ۲ قاشق غذاخوری |
بکینگ پودر | ۱ قاشق مرباخوری |
روغن مایع | ۲ قاشق غذاخوری |
وانیل | ۱ قاشق چایخوری |
شیر | ۱ لیوان |
آرد | ۱ لیوان |
تخم مرغ | ۱ عدد |
طرز تهیه پنکیک سیب و دارچین
مرحله اول
برای فراهم کردن پنکیک سیب و دارچین صبحانه خاص و خوشمزه، شروع کار کاسه ای مناسب را انتخاب کرده و تخم مرغ را درون کاسه می شکنیم. زمانیکه از سالم بودن تخم مرغ مطمئن شدیم، شکر را به همراه وانیل روی تخم مرغ می افزاییم.
مرحله دوم
در ادامه با هم زن برقی یا میکسر هم می زنیم تا یکنواخت شود. حالا شیر را روی مواد ریخته و هم زمان روغن مایع را به روی مواد می ریزیم. با استفاده از چنگال هم می زنیم تا با هم یکنواخت شود. ۱ لیوان آرد را روی مواد الک می کنیم.
مرحله سوم
اکنون پودر دارچین را به همراه بکینگ پودر درون مواد می افزاییم. با لیسک آرد را با مواد به صورت چرخشی هم می زنیم تا مایه پنکیک روان و یکنواخت شود. در همین حین پوست سیب را می گیریم و بعد از جدا کردن قسمت های اضافه، ورقه ای نازک خرد می کنیم.
مرحله چهارم
گام بعدی تابه ای از نوع نچسب را روی حرارت متوسط گذاشته و چند قطره روغن کف تابه می ریزیم و با فرچه آشپزخانه چرب می کنیم. آنوقت ورقه های سیب را درون مایه پنکیک فرو کرده تا سیب با مواد پوشیده شود. به سرعت داخل تابه می چینیم.
مرحله پنجم
در این قسمت اجازه می دهیم تا یک طرف پنکیک ها برشته و خوشرنگ شود. بنابراین با کفگیر به آرامی برمی گردانیم تا طرف دیگر پنکیک ها به خوبی پخته شود. بعد از پخت پنکیک را از تابه خارج کرده و روی توری فلزی می چینیم تا از حرارتش کاسته شود.
مرحله ششم
در نهایت تمامی پنکیک ها را یکی یکی درون تابه می پزیم و بعد از خنک شدن، داخل ظرف دلخواه روی هم قرار می دهیم. پنکیک ها را با سس شکلات یا عسل تزئین کرده و به عنوان صبحانه یا میان وعده سرو می کنیم. نوش جان