طرز تهیه شیرین عسل خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه شیرین عسل

طرز تهیه شیرین عسل صبحانه طرز تهیه شیرین عسل آشپزخانه کوچک من طرز تهیه شیرین عسل با پودر کاکائو طرز تهیه شیرین عسل بدون ژله طرز تهیه شیرین عسل با ژلاتین طرز تهیه شیرین عسل نی نی سایت طرز تهیه شیرین عسل با مارشمالو طرز تهیه شیرین عسل بدون همزن برقی

بیسکویت شیرین عسلی یکی از پرمخاطب ترین نوع های بیسکویت است که به خاطر داشتن کاور شکلاتی و مغز آن که از شیر عسلی استفاده می شود طرفدارن زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه شیرین عسل در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم شیرین عسل
شیر عسلی½ قوطی
کره۲۰ گرم
وانیل۱پنس
شکر½ لیوان
پنیر ماسکارپونه یا خامه صبحانه½ استکان
مواد بیسکوئیت
آرد سفیدحدود ۲ لیوان
تخم مرغ۱ عدد
خمیر مایه یا بکینگ پودر½ قاشق غذاخوری
کره۱۲۵ گرم
شکلات تخته ای۳۰۰ گرم
وانیل½ قاشق چایخوری
نمک۱ پنس

طرز تهیه شیرین عسل

مرحله اول

ابتدا مواد داخل یخچال را بیرون می آوریم تا با دمای محیط سازگار شود. شکر را داخل قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم و مداوم با قاشق چوبی آن را تفت می دهیم تا کاملا ذوب شده و نسوزد.

مرحله دوم

سپس کره را به آن اضافه می کنیم و بلافاصله خامه صبحانه را همراه با وانیل به شکر می افزاییم و مداوم مواد را به مدت ۵ دقیقه تفت می دهیم و مخلوط می کنیم تا یکدست شود.

مرحله سوم

حالا شیرعسلی را هم اضافه می کنیم و مداوم به هم زدن ادامه می دهیم تا قوام یابد و به غلظت مطلوب برسد. آنوقت قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خنک شود.

مرحله اول

ابتدا موادی که داخل یخچال هستند را بیرون می آوریم و در دمای محیط قرار می دهیم. کره که کمی باید نرم شده باشد را داخل کاسه همزن قرار می دهیم و تخم مرغ را ابتدا داخل پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن به کره اضافه می کنیم.

مرحله دوم

حالا با همزن برقی دور متوسط، مخلوط تخم مرغ و کره را به حدی می زنیم که یکدست شوند. بعد خمیر مایه فوری را به همراه وانیل و نمک به آن می افزاییم و مجددا با همزن در حد ترکیب شدن آنها را هم می زنیم تا مایه یکدست و کرمی رنگی داشته باشیم.

مرحله سوم

سپس آرد را دو بار از الک رد می کنیم و کم کم به مایه می افزاییم و با قاشق سریع مواد را زیر و رو می کنیم تا حالت خمیر به خود بگیرد، آنوقت دیگر با دست خمیر را ورز می دهیم و جمع می کنیم. روی سطح کار کمی آرد می پاشیم و خمیر را روی آن می گذاریم و با کمک وردنه آن را با قطر ۱ سانتی متر پهن می کنیم.

نکته: خمیر نباید خیلی نازک تر از ۱ سانتیمتر باشد.

مرحله چهارم

بعد سینی فر را بیرون می آوریم و فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم تا به مدت تقریا ۱۰ الی ۱۵ دقیقه گرم شود. کف سینی را با کاغذ روغنی می پوشانیم و یا فرچه را با کمی روغن آغشته می کنیم و کف سنی را با آن چرب می کنیم.

مرحله پنجم

آنوقت کل خمیر را قالب گرد می زنیم و داخل سینی با نیم سانتیمتر فاصله آن ها را می چینیم. بعد روی خمیرها را با دستمال تمیزی می پوشانیم و تامل می کنیم تا ۱۰ الی ۱۵ دقیقه خمیر استراخت کند.

مرحله ششم

پس از گذشت استراحت پارچه را از روی خمیر قالب خورده بر می داریم، و سینی محتوی خمیر را داخل فر طبقه وسط قرار می دهیم تا به مدت تقریبا ۱۵ دقیقه کاملا بپزند. وقتی پختند شبیه به بیسکویت می شوند.

مرحله هفتم

زمانیکه بیسکویت ها پخته شدند، سینی را از داخل فر بیرون می آوریم و اجازه می دهیم تا خنک شوند. بعد دو عدد بیسکویت بر می داریم و بین آنها به مقدار دلخواه از مایه شیر عسلی که در بالا درست کرده بودیم، قرار می دهیم و آرام با دست بیسکویت ها را فشار می دهیم تا مایه شیرعسلی باعث چسبیدن آنها بشود.

مرحله هشتم

همگی بیسکویت ها را به شکلی که در بالا توضیح دادیم تهیه می کنیم و در سینی آنها را می چینیم. شکلات تخته ای را داخل کاسه ای قرار می دهیم و روی بخار کتری در حال جوش می گذاریم تا ذوب شود.

مرحله نهم

حالا بیسکویت های آماده شده را یکی یکی داخل شکلات ذوب شده قرار می دهیم تا کاملا با آن آغشته و کاور شود.   بعد آنها را داخل سینی قرار می دهیم تا سفت شوند. بعد شیرین عسلی های درست شده را در ظرف در داری قرار می دهیم و داخل یخچال نگهداری می کنیم. نوش جان

نکته: خیلی سریع داخل شکلات فرو می کنیم و بیرون می آوریم تا بیسکویت ها خراب نشوند.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 23 اسفند 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.