طرز تهیه حلوا عربی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه حلوا عربی
حلوا عربی یکی از خوشمزه ترین نوع حلواست که می توانید برای ایام ماه رمضان و یا در مجالستان از آن بهره ببرید، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه حلوا عربی در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
شیر خشک | ۱ پیمانه |
آرد سفید | ۱٫۵ پیمانه |
شکر | ۱٫۵ پیمانه |
پودر نشاسته گل | ½ پیمانه |
آب | ۲ پیمانه |
روغن مایع | حدود ۱ پیمانه |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر هل | ¼ قاشق چایخوری |
گلاب | ¼ پیمانه |
طرز تهیه حلوا عربی
مرحله اول
مرحله دوم
بعد گلاب را به آن اضافه می کنیم و وقتی شکر حل شد قابلمه را از روی حرارت بر می داریم. آرد سفید را داخل تابه ای از الک رد می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم و مداوم آن را به مدت ۱۰ دقیقه با قاشق چوبی تفت می دهیم تا بوی خامی آن کاملا گرفته شود.
مرحله سوم
سپس شیر خشک را به همراه نشاسته گل به آرد می افزاییم و کمی تفت می دهیم و تابه را کنار می گذاریم تا خنک شود. بعد ترکیب آرد تفت خورده را از الک رد می کنیم و مجددا داخل تابه بر می گردانیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم.
مرحله چهارم
حالا بلافاصله روغن را به مرور زمان به ترکیب آرد اضافه می کنیم و سریع آن را با قاشق چوبی زیر و رو می کنیم تا کاملا مواد با روغن آغشته شود. باید رنگ حلوا به رنگ مورد نظر شما برسد و آنوقت می توانید شربت از حرارت افتاده را به آن اضافه کنید.
نکته: می توانید به روغن کمی کره هم اضافه کنید تا طعم حلوا در نهایت خوشمزه تر شود.
مرحله پنجم
پس از آنکه شربت را به مواد اضافه کردیم خوب حلوا را مخلوط می کنیم تا مانند خمیر جمع و به آسانی از تابه جدا شود. حلوا عربی را صبر می کنیم تا خنک شود و بعد در ظرف مورد نظرمان می ریزیم چون اگر داغ باشد و زیاد آن را دستکاری کنیم روغن زیادی پس می دهد. چون روی آن را می توانید با انواع مغزیجات یا کنجد تزئین کنید. نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- roma.fancy.design1