طرز تهیه نان قندی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه نان قندی

طرز تهیه نان قندی خشک طرز تهیه نان قندی با خمیر مایه طرز تهیه نان قندی بدون فر طرز تهیه نون قندی سرخ شده طرز تهیه نان قندی تنوری طرز تهیه نان قندی با شیر طرز تهیه نون قندی در فر

نان قندی برای صبحانه گزینه بسیار عالی است مخصوصا اگر همراه با آن یک چای تازه دم نیز باشد یک وعده بی نظیر به حساب می آید، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه نان قندی در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم نان قندی
آرد نان فانتزیحدود ۲٫۵ پیمانه
روغن مایع½ پیمانه
ماست½ پیمانه
بکینگ پودر۱ قاشق مرباخوری
شکر½ پیمانه
پودر هل½ قاشق چایخوری
وانیل۱ پنس
پودر زنجبیل۱ قاشق چایخوری
برای رومال نان قندی
تخم مرغنصف ۱ عدد
  شیریک قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۱/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه نان قندی

مرحله اول

برای تهیه نان قندی ابتدا شکر را داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و ماست را به آن اضافه می کنیم. بلافاصله روغن را هم می افزاییم. بعد پودر زنجبیل، پودر هل و وانیل را هم به دیگر مواد اضافه کرده و مداوم به مدت ۲ دقیقه آنها را مخلوط می کنیم تا شکر کاملا حل شود.

مرحله دوم

سپس یک و نیم پیمانه از آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده و از الک دو مرتبه رد می کنیم. بعد کم کم ترکیب آرد را به مواد می افزاییم و با قاشق مواد را مخلوط می کنیم. باقیمانده آرد را هم از الک رد می کنیم و کم کم به مایه اضافه می کنیم تا حدی که خمیر جمع شود و به نسبت چسبندگی بسیار ناچیزی داشته باشد.

نکته: حتما نیاز نیست تمام مقدار آرد به خمیر اضافه شود، هر زمان که خمیر جمع شد کفایت می کند.

مرحله سوم

حالا کاسه ای را انتخاب می کنیم و با فرچه آغشته به روغن کف و دیواره های آن را کاملا چرب می کنیم. خمیر را داخل آن می گذاریم و با سلفون کاملا می پوشانیمش و به مدت ۳۰ دقیقه کاسه را در جای گرمی قرار می دهیم تا خمیر استراحت کند.

مرحله چهارم

بعد سینی فر را بیرون می آوریم و روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد آن را روشن می کنیم تا به مدت تقریبا ۱۰ دقیقه گرم شود. در این زمان کف سینی را با کاغذ روغنی کاور می کنیم و یا با فرچه آغشته به کمی روغن کف و کمی دیواره های سینی را چرب می کنیم.

مرحله پنجم

آنوقت کمی آرد کف سینی می پاشیم و کاسه محتوی خمیر را روی میز می گذاریم و خمیر را روی سطح کار قرار می دهیم و با وردنه آن را با قطر یک و نیم سانتیمتر باز می کنیم و  بلافاصله خمیر پهن شده را داخل سینی می گذاریم.

نکته: این خمیر اصلا نیاز به ورز دادن ندارد.

مرحله ششم

آنوقت با چنگال یا خلال دندان روی خمیر هر طرحی که تمایل داریم می زنیم. زعفران دم کرده را همراه با شیر به کاسه محتوی تخم مرغ اضافه می کنیم و با چنگال آنها را کاملا مخلوط می کنیم. فرچه را داخل ترکیب تخم مرغ می زنیم و روی خمیر می کشیم.

نکته: در آخر می توانید کمی کنجد نیز روی خمیر به صورت پخش بپاشید.

مرحله هفتم

در آخر سینی خمیر را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده قرار می دهیم تا به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه بسته به کیفیت حرارت دهی فر نان قندی ها بپزند. بعد از آنکه زمان پخت کامل شد و روی نان ها طلایی شد فر را خاموش می کنیم و سینی را بیرون می آوریم و کنار می گذاریم تا نان قندی ها خنک شوند. سپس آنها را در پارچه ای می پیچیم و یا داخل نایلون می گذاریم تا نرم بمانند. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : پنج شنبه 25 اسفند 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.