طرز تهیه موساکا بادمجان خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه موساکا بادمجان
موساکا یکی از انواع غذاهای بین الملی به حساب می آید که برای کشور یونان است و برای انواع مجالس از آن می توانید حتی به عنوان یک غذای اصلی بهره ببرید، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه موساکا بادمجان در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
گوشت چرخ کرده | ۳۰۰ گرم |
بادمجان | ۷۵۰ گرم |
پیاز | ۱ عدد متوسط |
سیب زمینی | ۱ عدد درشت |
گوجه فرنگی | ۲ عدد |
سس بشامل | ½ لیوان |
پنیر پیتزا | ۲۰۰ گرم |
زردچوبه و روغن | به میزان لازم |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
طرز تهیه موساکا بادمجان
مرحله اول
برای تهیه موساکا بادمجان ابتدا پوست پیاز را می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم. گوجه فرنگی ها را تمیز می شوییم و پوست روی آنها را می گیریم و روی تخته ریز خرد می کنیم و کنار می گذاریم. تابه ای را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و ۳ قاشق غذاخوری روغن داخل آن می ریزیم و پیاز را به آن اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم تا نرم شوند.
مرحله دوم
سپس گوشت چرخ کرده را به آن می افزاییم و کمی تفت می دهیم و بلافاصله گوجه فرنگی های خرد شده را هم اضافه می کنیم. ادویه ها که شامل زردچوبه، فلفل سیاه و کمی نمک است را به مایه می افزاییم و همگی مواد را زیر و رو می کنیم تا خوب مخلوط شوند.
مرحله سوم
بعد گه گاه مایه گوشت را تفت می دهیم تا گوشت کمی سرخ شود. آنوقت مواد را به دیواره ها جمع می کنیم و وسط تابه رب گوجه فرنگی را می ریزیم و با قاشق به مدت ۱ دقیقه مداوم تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و بعد با مواد مخلوطش می کنیم.
مرحله چهارم
حالا ۱ استکان آب روی مخلوط گوشت می ریزیم و درب تابه را می گذاریم و اجازه می دهیم تا گوشت با حرارت بسیار ملایم مغز پخت شود. بادمجان ها را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت حلقه ای خرد می کنیم.
مرحله پنجم
پس از آنکه بادمجان ها را خرد کردیم، تابه ای روی حرارت ملایم قرار می دهیم و روغن مخصوص سرخ کردنی داخل آن می ریزیم و بادمجان ها را از وسط نصف می کنیم و با دستمال آب بین بادمجان ها را کاملا خشک می کنیم و داخل تابه آن ها را می چینیم و صبر می کنیم تا سرخ شوند.
مرحله ششم
بعد از آنکه یک طرف بادمجان ها سرخ شدند آنها را بر می گردانیم تا طرف دیگر آنها هم سرخ شود و داخل توری قرار می دهیم تا روغن اضافه آنها خارج شود و کنار می گذاریم. سیب زمینی را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت حلقه ای خرد می کنیم.
مرحله هفتم
آنگاه داخل سینی آنها را می چینیم و در فر قرار می دهیم تا با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبا ۱۰ الی ۱۵ دقیقه نیم پز شوند. ظرف پیرکسی را انتخاب می کنیم ترجیحا مستطیل باشد بهتر است. فرچه را با کمی روغن آغشته می کنیم و کف و دیواره های ظرف را چرب می کنیم.
نکته: البته می توانید داخل آب جوش نیز قرار دهید و نیم پز شوند.
مرحله هشتم
سپس نصف سس بشامل که از قبل باید آماده کرده باشیم را کف ظرف به حدی می ریزیم که کاملا ظرف را بپوشاند و بعد سیب زمینی های نیم پز شده را روی آن مرتب می چینیم و در آخر بادمجان های سرخ شده را هم منظم کنار یکدیگر لایه بعد می چینیم.
مرحله نهم
حالا از مایه گوشت روی بادمجان ها می ریزیم تا کاملا با آن پوشیده و کاور شود و با پشت قاشق سطح روی گوشت را صاف می کنیم. در نهایت مجددا سس بشامل روی آن می ریزیم و دوباره با پشت قاشق سطح آن را صاف و مرتب می کنیم و پنیر پیتزا به صورت پخش روی آن می پاشیم.
مرحله دهم
اگر موادمان بیشتر است باید دقیقا همین لایه ها را به ترتیب تکرار کنیم. فر را روی ۱۹۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا به مدت ۱۰ دقیقه گرم شود. بعد ظرف پیرکس را داخل فر می گذاریم تا به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه بسته به نوع فر اجازه می دهیم تا موساکا بادمجان بپزد.
مرحله یازدهم
وقتی موساکا پخت گریل را روشن می کنیم تا به مدت ۵ دقیقه روی آن طلایی و برشته شود. موساکا بادمجان که زمان پختش کامل شد از داخل فر بیرون می آوریم و اجازه می دهیم تا خنک شود و با سس کچاب نوش جان کنید.
نکته: اگر موساکا را داغ برش بزنید له و حالت خمیر می شود.
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- https://with_zina.de/