طرز تهیه کیک دارچینی خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه کیک دارچینی

طرز تهیه کیک دارچینی با سیب طرز تهیه کیک دارچینی خیس طرز تهیه کیک دارچینی بدون فر طرز تهیه کیک دارچینی اسفنجی کیک دارچین و گلاب کیک دارچینی برای 4 نفر کیک عصرانه دارچینی طرز تهیه کیک دارچینی معیار صنعتی

انواع کیک ها با طعم و مزه های متفاوت طرفداران خاص خود را دارد. کیک دارچینی نیز یکی از خوش عطرترین ها به حساب می آید که برای عصرانه همراه با یک چای گزینه عالی می تواند باشد، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه کیک دارچینی در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
تخم مرغ۴ عدد
آرد قنادی۲٫۵ پیمانه
روغن۱۰۰ میلی لیتر
پودر دارچین۲ قاشق چایخوری
شکر۱ و ¼ پیمانه
شیر۲۰۰ میلی لیتر
وانیل۲ قاشق چایخوری
 بکینگ پودر۲ قاشق چایخوری
کشمش و گردوبه مقدار دلخواه
نمک ¼ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک دارچینی

مرحله اول

برای تهیه کیک دارچینی ابتدا آرد را داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و همین طور بکینگ پودر را به همراه دارچین و نمک به آن می افزاییم و با قاشق مواد را مخلوط کرده و ۳ بار از الک رد می کنیم و کنار می گذاریم. تخم مرغ ها را یکی یکی داخل پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم.

مرحله دوم

آنوقت شکر را همراه با وانیل به تخم مرغ ها می افزاییم و با دور تند همزن برقی مواد را به مدت ۴ دقیقه هم می زنیم تا به رنگ کرم در بیاید و حالت کشدار به خود بگیرد. به ترتیب روغن مایع و بعد شیر را اضافه می کنیم و با قاشق مواد را مخلوط می کنیم.

مرحله سوم

سپس ترکیب آرد را با حوصله و تدریجی اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی با مواد مخلوط می کنیم تا مایه کیک یکدستی داشته باشیم. فر را روشن می کنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا به مدت تقریبا ۱۰ الی ۱۵ دقیقه گرم شود.

مرحله چهارم

حالا کف و دیواره های قالب مورد نظرمان را با فرچه آغشته به روغن کاملا چرب می کنیم و یا کاغذ روغنی به اندازه کف قالب برش می زنیم و داخل قالب قرار می دهیم و مایه کیک را داخل آن می ریزیم. گردو تازه را می شکنیم و با کشمش داخل آرد می غلطانیم و روی کیک به صورت پخش می پاشیم.

نکته: قالب محتوی مایه کیک را روی سطح کار آرام ۲ الی ۳ مرتبه می کوبیم، تا اگر هوایی داخل آن است خارج شود.

مرحله پنجم

بعد قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا با همان دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ الی ۴۵ دقیقه بسته به نوع فر  کیک ما بپزد. بعد از پخت کیک دارچینی را از داخل فر بیرون می آوریم و اجازه می دهیم تا کمی خنک شود و آرام در ظرف مورد نظر بر می گردانیم و روی آن را با دارچین تزئین می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : شنبه 27 اسفند 1401
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.