طرز تهیه رولت خرما خوشمزه و مجلسی با نکات کامل
طرز تهیه رولت خرما
خرما را به روش های مختلفی در انواع مجالس می توانیم تهیه کنیم ولی رولت خرما هم ظاهری شیک روی میز شما خواهد داشت و هم اینکه طعم بی نظیری دارد که برای مهمانی های ماه رمضان یا مجالس ختم آنرا درست می کنند، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه رولت خرما در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
آرد سنگک | ۳۰۰ گرم (۲ و ½ پیمانه) |
خرما | ۷۰ عدد |
روغن مایع | ½ پیمانه |
روغن جامد | ۳ قاشق غذاخوری |
گردوی خرد شده | ۱ پیمانه |
دارچین | ½ قاشق چایخوری |
کره | ۵۰ گرم |
طرز تهیه رولت خرما
مرحله اول
مرحله دوم
سپس حدودا ۵ دقیقه که خرماها را تفت داردیم و با یکدیگر مخلوط کردیم آنها کمی نرم تر می شوند. با گوشتکوب آنها را کاملا له می کنیم تا خرماها یکدست شوند. بعد دارچین را به آن اضافه می کنیم و مجددا خرماها را تفت می دهیم تا با دارچین کاملا آغشته شوند.
مرحله سوم
آنوقت تابه را از روی حرارت بر می داریم و کنار می گذاریم تا خرماها خنک شوند. حالا آرد را داخل تابه ای می ریزیم و روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم و مدام به مدت ۳۰ دقیقه آن را تفت می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود.
نکته: رنگ آرد به هیچ عنوان نباید خیلی تغییر کند، همین که کمی از سفید، مایل به کرم شود کافی است.
مرحله چهارم
بعد از آنکه ۳۰ دقیقه آرد تفت خورد از الک ردش می کنیم و دوباره به تابه بر می گردانیم. سپس کره را به آن می افزاییم و سریع با آرد مخلوط می کنیم. بلافاصله روغن مایع را کم کم اضافه می کنیم و با مواد خوب زیر و رو می کنیم تا مخلوط آرد و روغن یکدست و سفت شود، و دیگر روغن نیاز نیست به حلوا بیافزاییم.
نکته: همین که حلوا سفت شد، دیگر از اضافه کردن مجدد روغن مایع خودداری می کنیم. حتما نباید همه مقدار روغن را اضافه کنیم.
مرحله پنجم
پس از آنکه روغن را با مواد مخلوط کردیم،حدودا ۱۰ دقیقه حلوا را همان طور روی حرارت تفت می دهیم و بعد تابه را کنار می گذاریم. کیسه فریزری را روی سطح کار قرار می دهیم و فرچه را با روغن مایع آغشته می کنیم و آرام روی کیسه کاملا می کشیم.
مرحله ششم
حالا خرما تفت داده را وسط کیسه قرار می دهیم و یک پلاستیک فریزر دیگر روی آن می گذاریم و با وردنه آرام روی آن می کشیم تا به ضخامت نیم سانتیمتر کاملا خرما باز شود. بعد کیسه فریزر رویی را بر می داریم و از مخلوط آرد و روغن روی خرما می ریزیم و با پشت قاشق آرام یکدستش می کنیم.
مرحله هفتم
گردوی خرد شده را روی مخلوط آرد و روغن می ریزیم و با پشت قاشق روی آنها کمی فشار می دهیم تا گردوها کمی داخل مواد فرو برود. آنوقت کیسه محتوی رولت خرما را آرام رول می کنیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت حداقل ۸ ساعت استراحت کند.
نکته: هر چقدر زمان استراحت رولت بیشتر باشد بهتر است و زمان برش زدن له نمی شود.
مرحله هشتم
در آخر رولت خرما را از داخل یخچال بیرون می آوریم و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و با فاصله ۱ سانتیمتری آن را برش می زنیم و در ظرف مورد نظر می چینیم. نوش جان
مطالب جذاب از سراسر وب
- منبع :
- zahra_daryaeian1400