طرز تهیه نان اک مک خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه نان اک مک

نان اک مک ترکیه تاریخچه نان اک مک قیمت نان اک مک خرید نان اک مک نان اک مک چیست نان اک مک سحر طرز تهیه نان حجیم شیرین نان اک مک اپارات

نان اک مک متلق به کشور ترکیه است که طعم خاص و بی نظیر آن باعث شده است توجه افراد زیادی به این نوع نان باشد، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه نان اک مک در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
آرد نان فانتزی۳ تا ۴ پیمانه
شکر۲ قاشق غذاخوری
آب۱ و ½ پیمانه
مخمر فوری½ قاشق غذاخوری
نمک۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه نان اک مک

مرحله اول

ابتدا مخمر را داخل نصف لیوان آب می ریزیم و شکر را هم به آن اضافه می کنیم و با قاشق فقط در حد اینکه مخمر از روی آب ته نشین شود هم می زنیم و بشقابی روی لیوان می گذاریم و اجازه می دهیم تا مخمر عمل بیاید.

نکته: هم زدن مخمر باعث به عمل نیامدن آن می شود.

مرحله دوم

حالا آب را داخل کاسه ای می ریزیم و مخمر به عمل آمده را به آن می افزاییم. بعد نمک را به ۳ پیمانه از آرد اضافه می کنیم و با قاشق ان را خوب زیر و رو میکنم تا مخلوط شوند.

مرحله سوم

سپس ترکیب آرد را به مرور به اضافه می کنیم و با قاشق مواد را مدوم هم می زنیم تا مخلوط شوند. وقتی که مایه ما شبیه به خمیر شد دستمان را تمیز می شوییم و خمیر را داخل کاسه ورز می دهیم تا یکدست و جمع شود.

مرحله چهارم

زمانیکه خمیر کمی چسبندگی داشت و نرم بود، دیگر نیاز به اضافه کردن آرد نیست. ولی اگر احساس کردید که سفت است همچنان باید پیمانه آخر آرد را کم کم به خمیر اضافه کنیم.

نکته: اگر میزان آرد مناسب نباشد در نهایت نان خوب حجم نمی گیرد و پف نمی کند، حتما باید خمیر نرم باشد.

مرحله پنجم

وقتی خمیر آماده شد، کاسه ای بزرگ را با فرچه آغشته به کمی روغن کاملا کاور می کنیم و خمیر را همان طور جمع شده داخل آن قرار می دهیم و با سلفون آن را می پوشانیم. کاسه را ترجیحا در جای گرم خانه می گذاریم و یک دستمال نیز روی آن می اندازیم.

مرحله ششم

پس از آنکه حدودا ۱ ساعت خمیر در جای گرم استراحت کرد، دستمال و سلفنون روی آن را بر می داریم و بررسی می کنیم خمیر ما باید حجمش دو برابر شده باشد. روی میزکار کمی آرد می پاشیم و خمیر را داخل کاسه جمع می کنیم و روی میزکار می گذارم.

مرحله هفتم

آنوقت کمی خمیر را ورز می دهیم و به ۳ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و هر قسمت را چونه می کنیم. سینی فر را بیرون می آوریم و کف آن کاغذ روغنی قرار می دهیم یا با فرچه آغشته به کمی روغن چرب می کنیم و کمی آرد به صورت پخش می ریزیم.

مرحله هشتم

حالا چانه های خمیر را به شکل بیضی حالت می دهیم و با ۲ الی ۳ سانتیمتر فاصله در کنار هم داخل سینی قرار می دهیم و دستمال تمیزی روی آن ها می اندازیم تا کاملا کاور شوند. به مدت ۱۵ الی ۳۰ دقیقه اجازه می دهیم تا مجددا خمیر ها حجم بگیرند.

مرحله نهم

هنگامی که ۲۰ دقیقه از زمان استراحت چانه ها گذشت، کاسه ای را تا نیمه آب می کنیم و داخل فر می گذاریم و آنرا روشن می کنیم و روی ۲۳۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا به مدت ۱۰ دقیقه گرم شود.زمانیکه چانه ها حجم گرفتند دستمال روی آنها را بر می داریم و کمی آرد پاشی می کنیم و با کارد روی خمیر به هر صورتی که تمایل داریم طرح دلخواه می زنیم.

نکته: آب را برای این داخل فر قرار می دهیم تا رطوبت ایجاد کند و نان ها خشک نشوند.

مرحله دهم

حالا دستمال روی چانه ها را بر می داریم و سینی را داخل فر قرار می دهیم تا به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بسته به نوع فر نان ها بپزند. وقتی نان ها پختند سینی را از داخل فر خارج می کنیم و داخل توری فلزی نان ها را می گذاریم و اجازه می دهیم تا خنک شوند و نان اک مک آماده را نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : سه شنبه 1 فروردین 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.