طرز تهیه گراتن سیب زمینی خوشمزه و مجلسی با نکات

طرز تهیه گراتن سیب زمینی

طرز تهیه گراتن سیب زمینی و مرغ طرز تهیه گراتن سیب زمینی و بادمجان طرز تهیه گراتن سیب زمینی با سوسیس طرز تهیه گراتن سیب زمینی بدون فر طرز تهیه گراتن سیب زمینی فرانسوی طرز تهیه گراتن سیب زمینی و کالباس گراتن سیب زمینی آب پز طرز تهیه گراتن سیب زمینی با گوشت چرخ کرده

گراتن سیب زمینی یکی از انواع ساده و آسان گراتن هاست که خیلی سریع آماده می شود و برای زمان ها کوتاه بهترین انتخاب است، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه گراتن سیب زمینی در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر
سیب زمینی۴ عدد متوسط
پیازچه و جعفری۲ قاشق غذاخوری
قارچ۴۰۰ گرم
پودر سیر½ قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
سس بشامل۱ پیمانه
پنیر پیتزا۴۰۰ گرم

طرز تهیه گراتن سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه گراتن سیب زمینی ابتدا سیب زمینی ها را با اسکاچ تمیز می شوییم و آبکش می کنیم و روی تخته آشپزخانه با قطر نیم سانتیمتری به صورت حلقه ای برش می زنیم. کاسه ای را پر از یخ می کنیم و سیب زمینی ها را داخل آن می ریزیم و به مدت ۳۰ دقیقه اجازه می دهیم تا نشاسته آن خارج شود.

مرحله دوم

حالا سیب زمینی ها را داخل آبکش ریخته و با آب آنها را می شوییم. پارچه ای را پهن می کنیم و سیب زمینی ها را روی آن می چینیم و اجازه می دهیم تا آب اضافه آن ها خشک شود.

مرحله سوم

سپس سینی فر را بیرون می آوریم و فر را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا به مدت ۱۵ دقیقه گرم شود. کف سینی را با فرچه آغشته به کمی روغن کاملا چرب می کنیم و سیب زمینی ها را داخل آن می چینیم و با فرچه آغشته به روغن کمی روی سیب زمینی ها هم می کشیم .

مرحله چهارم

آنوقت ادویه ها که شامل فلفل سیاه،نمک و هر نوع ادویه ای که تمایل دارید در این قسمت می توانید روی سیب زمینی ها بپاشید. بعد از گرم شدن فر، سینی را داخل فر قرار می دهیم تا به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بسته به نوع فر سیب زمینی ها نیم پز شوند.

مرحله پنجم

زمانیکه سیب زمینی ها داخل فر هستند باقی مواد را آماده می کنیم. قارچ ها را تمیز می شوییم و پوست روی آنها را می گیریم و روی تخته آشپزخانه ورقه ای درشت خرد می کنیم. داخل تابه ای ۱ قاشق غذاخوری روغن و لیمو ترش می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. مداوم قارچ ها را زیر و رو می کنیم تا آب آنها کاملا تبخیر شود و تابه را از روی حرارت بر می داریم.

مرحله ششم

بعد سینی محتوی سیب زمینی ها را از داخل فر بیرون می آوریم و صبر می کنیم تا کمی خنک شوند. ظرف پیرکسی را با فرچه آغشته به کمی روغن کاملا کاور می کنیم تا دیواره ها و کف آن چرب شود. فر را روشن می کنیم و روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا به مدت ۱۵ دقیقه زودتر گرم شود.

مرحله هفتم

پس از آنکه ظرف آماده شد کف آن کمی سس بشامل می ریزیم و با قاشق روی آن را صاف می کنیم تا کاملا با سس پوشیده شود و بعد سیب زمینی ها را مرتب کنار یکدیگر داخل ظرف می چینیم و روی آنها پودر سیر می پاشیم.

مرحله هشتم

حالا ۲ بوته پیازچه و ۳ الی ۴ شاخه جعفری را می شوییم و روی تخته آشپزخانه ریز خرد می کنیم و لایه بعدی روی سیب زمینی ها به صورت پخش می ریزیم. همین طور کمی از قارچ های تفت داده شده را هم لایه بعدی می ریزیم و باقاشق روی آن را مرتب می کنیم و مجددا کمی سس بشامل می ریزیم و روی آن را صاف می کنیم.

مرحله نهم

سپس لایه بعدی کمی پنیر پیتزا یا با پنیر ورقه ای کاملا می پوشانیم و مجددا از نو سس بشامل، سیب زمینی و باقی موادی که اشاره کردیم را به ترتیب داخل ظرف می چینیم تا همگی مواد تمام شود و در نهایت سس بشامل روی مواد می ریزیم و با پنیر پیتزا کاملا روی آن را کاور می کنیم.

مرحله دهم

هنگامی که مواد آماده شد ظرف پیرکس را در طبقه وسط فر از قبل گرم شده قرار می دهیم تا به مدت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه گراتن  سیب زمینی ما پخته شود. ۳ دقیقه آخر گریل را روشن می کنیم تا روی گراتن ما طلایی شود. بعد گراتن را از داخل فر بیرون می آوریم و برش می زنیم و با سس کچاب نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 2 فروردین 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.