طرز تهیه حلوا سه آرد مجلسی؛ به جای حلوای ساده اینو درست کنید!
طرز تهیه حلوا سه آرد
حلوا سه آرد از حلواهای خوشمزه و مجلسی ایرانیست که طرفداران زیادی دارد. این حلوا از ترکیب سه نوع آرد طبخ شده که بافتی نرم و سبکی دارد. این حلوا را در مجالس و مهمانی ها طبخ کرده و از خوردن آن لذت ببرید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوا سه آرد در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.
مواد لازم | مقدار مواد |
آرد برنج | نصف لیوان |
آرد نخودچی | نصف لیوان |
آرد سفید | ۱ لیوان |
گلاب | نصف لیوان |
آب | ۳ لیوان |
شکر | ۳ لیوان |
زعفران | به مقدار لازم |
روغن مایع | به مقدار لازم |
پودر هل | ۱ قاشق چای خوری |
طرز تهیه حلوا سه آرد
مرحله اول
برای فراهم کردن حلوای سه آرد خوشمزه و مخصوص، شروع کار قابلمه ای را که برای تهیه شربت در نظر داریم روی حرارت گذاشته و ۳ لیوان آب را درون قابلمه ریخته و ۳ لیوان شکر را به قابلمه می افزاییم.
مرحله دوم
در ادامه شکر را هم می زنیم تا به خوبی حل شود. در همین حین گلاب را به همراه پودر هل روی شربت می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم. آنگاه زعفران دم کرده را به مواد اضافه کرده و با هم ترکیب کرده تا یکرنگ شود.
مرحله سوم
اکنون اجازه می دهیم به مدت ۱ دقیقه عطر و رنگ مواد آزاد شود. حالا حرارت را خاموش کرده و آرد را آماده می کنیم. برای این منظور هر سه نوع آرد را درون کاسه ای با هم ترکیب کرده و از الک رد می کنیم تا یکدست شود.
نکته:
همراهان میریتو لازم است آرد را دو مرتبه از الک رد کنیم تا هوا در بافت آرد نفوذ کند.
مرحله چهارم
در این قسمت تابه ای مناسب را روی حرارت کم گذاشته و آرد را به تابه منتقل می کنیم. بنابراین به صورت متداوم تفت دادن را شروع کرده تا علاوه بر از بین رفتن بوی خامی، آرد کمی تغییر رنگ دهد. بعد از ۲۰ دقیقه روغن را می افزاییم.
مرحله پنجم
زمانیکه روغن را به آرامی روی آرد اضافه کردیم، همزمان تفت دادن را ادامه داده تا آرد روغن را جذب خود کند و به خوبی آرد یکدست شود. آنوقت نیمی از شهد آماده شده را کم کم روی آرد درون تابه می ریزیم و هم می زنیم تا بافتش سفت شود.
نکته:
توجه داشته باشید، در زمان افزودن روغن می بایست با دقت این کار را انجام داد، زیرا در پایان پخت، حلوا روغن خود را پس می دهد.
مرحله ششم
گام بعدی باقیمانده شربت را روی حلوا ریخته و با کفگیر به صورت گهواره ای تفت داده تا بافت حلوا حالت چسبنده و منسجم شود. در نهایت تابه را از روی حرارت کنار گذاشته و حلوا سه آرد را در ظرف مورد نظر می ریزیم.
نکته:
بهتر است بدانید، در صورتیکه بخواهید حلوای دو رنکی داشته باشید، در این مرحله نیمی از حلوا را از تابه خارج کرده و پودر کاکائو روی آن می پاشیم و به خوبی مخلوط کرده تا یکدست شود.
مرحله هفتم
برای تزئین حلوا می توان از انواع مغزیجات، پودر نارگیل، غنچه گل و با ماسوره به شکل های مختلفی سطح روی حلوا را طرح بزنیم. این حلوا مجلسی را برای مجالس و مهمانی ها طبخ کرده و نوش جان کنید.
مطالب جذاب از سراسر وب
- مانتو زیبا برای مهمانی؛ ۱۵ مدل خاص و متفاوت که تا حالا ندیدی!
- گوشواره میخی گل طلا؛ ۱۵ مدل با طراحی مدرن و مینیمال برای دختران جوان
- ۱۵ ایده متفاوت برای نون پنیر سبزی سفره عقد؛ جشنتان را خاصتر کنید
- کت سوزن دوزی زیبا؛ ۱۵ عکس با طرحهای سنتی در فرم کتهای مدرن امروزی
- مانتو مجلسی خوش دوخت؛ ۱۵ مدل شیک و چشمنواز با دوخت حرفهای و زیبا
- کابینت مدرن آشپزخانه؛ ۱۵ عکس الهامبخش از آشپزخانههای خاص و مینیمال