طرز تهیه حلوا سه آرد مجلسی؛ به جای حلوای ساده اینو درست کنید!

طرز تهیه حلوا سه آرد

طرز تهیه حلوا سه آرد

حلوا سه آرد از حلواهای خوشمزه و مجلسی ایرانیست که طرفداران زیادی دارد. این حلوا از ترکیب سه نوع آرد طبخ شده که بافتی نرم و سبکی دارد. این حلوا را در مجالس و مهمانی ها طبخ کرده و از خوردن آن لذت ببرید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه حلوا سه آرد در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
آرد برنجنصف لیوان
آرد نخودچینصف لیوان
آرد سفید۱ لیوان
گلابنصف لیوان
آب۳ لیوان
شکر۳ لیوان
زعفرانبه مقدار لازم
روغن مایعبه مقدار لازم
پودر هل۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه حلوا سه آرد

مرحله اول

برای فراهم کردن حلوای سه آرد خوشمزه و مخصوص، شروع کار قابلمه ای را که برای تهیه شربت در نظر داریم روی حرارت گذاشته و ۳ لیوان آب را درون قابلمه ریخته و ۳ لیوان شکر را به قابلمه می افزاییم.

مرحله دوم

در ادامه شکر را هم می زنیم تا به خوبی حل شود. در همین حین گلاب را به همراه پودر هل روی شربت می ریزیم و با هم ترکیب می کنیم. آنگاه زعفران دم کرده را به مواد اضافه کرده و با هم ترکیب کرده تا یکرنگ شود.

مرحله سوم

اکنون اجازه می دهیم به مدت ۱ دقیقه عطر و رنگ مواد آزاد شود. حالا حرارت را خاموش کرده و آرد را آماده می کنیم. برای این منظور هر سه نوع آرد را درون کاسه ای با هم ترکیب کرده و از الک رد می کنیم تا یکدست شود.

نکته:

همراهان میریتو لازم است آرد را دو مرتبه از الک رد کنیم تا هوا در بافت آرد نفوذ کند.

مرحله چهارم

در این قسمت تابه ای مناسب را روی حرارت کم گذاشته و آرد را به تابه منتقل می کنیم. بنابراین به صورت متداوم تفت دادن را شروع کرده تا علاوه بر از بین رفتن بوی خامی، آرد کمی تغییر رنگ دهد. بعد از ۲۰ دقیقه روغن را می افزاییم.

مرحله پنجم

زمانیکه روغن را به آرامی روی آرد اضافه کردیم، همزمان تفت دادن را ادامه داده تا آرد روغن را جذب خود کند و به خوبی آرد یکدست شود. آنوقت نیمی از شهد آماده شده را کم کم روی آرد درون تابه می ریزیم و هم می زنیم تا بافتش سفت شود.

نکته:

توجه داشته باشید، در زمان افزودن روغن می بایست با دقت این کار را انجام داد، زیرا در پایان پخت، حلوا روغن خود را پس می دهد.

مرحله ششم

گام بعدی باقیمانده شربت را روی حلوا ریخته و با کفگیر به صورت گهواره ای تفت داده تا بافت حلوا حالت چسبنده و منسجم شود. در نهایت تابه را از روی حرارت کنار گذاشته و حلوا سه آرد را در ظرف مورد نظر می ریزیم.

نکته:

بهتر است بدانید، در صورتیکه بخواهید حلوای دو رنکی داشته باشید، در این مرحله نیمی از حلوا را از تابه خارج کرده و پودر کاکائو روی آن می پاشیم و به خوبی مخلوط کرده تا یکدست شود.

مرحله هفتم

برای تزئین حلوا می توان از انواع مغزیجات، پودر نارگیل، غنچه گل و با ماسوره به شکل های مختلفی سطح روی حلوا را طرح بزنیم. این حلوا مجلسی را برای مجالس و مهمانی ها طبخ کرده و نوش جان کنید.

آخرین بروز رسانی در : چهارشنبه 12 اردیبهشت 1403
Loading more posts...

کامنت های تایید شده : یک عدد

    نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

    کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.