طرز تهیه رنگینک خوشمزه و مجلسی با نکات کامل

طرز تهیه رنگینک

طرز تهیه رنگینک ساده خانگی طرز تهیه رنگینک با خرمای له شده طرز تهیه رنگینک شیرازی طرز تهیه رنگینک خوزستانی طرز تهیه رنگینک با آرد گندم طرز تهیه رنگینک تصویری طرز تهیه رنگینک خرمایی طرز تهیه رنگینک مجلسی

رنگینک یکی از دسرهای مقوی و خوشمزه است که به عنوان یک میان وعده انتخاب بسیار عالی است. البته در ماه مبارک رمضان از آن استقبال بسیار خوبی می شود، بدلیل وجود خرما و انواع مغزیجات داخل آن ستفاده انواع مغزیجات مخصوصا گردو داخل در ماه مبارک رمضان بسیار استقبال می شود، برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام طرز تهیه رنگینک در ادامه با سایت آموزشی میریتو همراه باشید.

مواد لازم برای رنگینک
آرد سفید۲ لیوان
کره۲۰۰ گرم
دارچیننصف قاشق چایخوری
پودر هلنصف قاشق چایخوری
خرما۲۵۰ گرم
مغزگردو۱۰۰ گرم
پودر قند، پسته یا نارگیلبه میزان لازم

طرز تهیه رنگینک

مرحله اول

برای تهیه رنگینک ابتدا مواد داخل یخچال را بیرون می آوریم و در محیط آشپزخانه قرار می دهیم. آرد را از الک رد می کنیم و داخل تابه ای می ریزیم و روی حرارت کم می گذاریم و مداوم آن را با قاشق چوبی تفت می دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و رنگ طلایی شود.

مرحله دوم

آنوقت کره را به آن می افزاییم و با قاشق پیاپی تفت می دهیم تا کاملا ذوب شود و به خورد آرد برود. بعد پودر دارچین را همراه پودر هل به آن اضافه می کنیم و به مدت ۳ دقیقه تفت می دهیم تا عطر بی نظیر هر دو طعم دهنده ها بلند شود.

مرحله سوم

سپس تابه را از روی حرارت بر می داریم ولی همچنان به تفت دادن ادامه می دهیم تا مواد داخل تابه از حرارت بیافتد. بعد لوله خودکاری را تمیز می شوییم و خشک می کنیم و هسته های خرما را توسط آن خارج می کنیم.

نکته: حتما زمان بر داشتن تابه از روی حرارت آن را رها نکنید و کنار بگذارید، چون داغ بودت آن باعث سوختن مواد می شود.

نکته: لوله خودکار را از یک طرف داخل خرما ها می کنیم و از طرف دیگر آن هسته خارج می شود.

مرحله چهارم

حالا به جای هسته های خرما، مغز گردوها را داخل خرما می گذاریم و در ظرف سرو رنگینک، آنها را مرتب می چینیم.مخلوط آرد که خنک شده بود روی آن می ریزیم تا کاملا سطح روی خرماها را کاور کند.

مرحله پنجم

بعد ظرف رنگینک را داخل یخچال قرار می دهیم تا به مدت تقریبا ۲ الی ۳ ساعت خودش را بگیرد و سفت شود. آنوقت از داخل یخچال رنگینک را بیرون می آوریم و با چاقو به شکل های مختلفی مانند لوزی یا مربع برش می زنیم و در ظرف سرو می چینیم و روی آنها را با پودر قند، پسته یا نارگیل تزئین می کنیم.

مرحله ششم

البته می توانید ابتدا مغزیجات را روی رنگینک بریزید و بعد برش بزنید که کاملا سلیقه ای است. برای انتقال رنگینک ها داخل ظرف نیز آنها را با کفگیر بر می داریم تا متلاشی نشوند. نوش جان

نکته: اگر نمی خواهید همان روز رنگینک ها را مصرف کنید آنها را داخل ظرفی قرار دهید و در یخچال بگذارید.

آخرین بروز رسانی در : شنبه 5 فروردین 1402
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.