طرز تهیه آش ارده؛ این پلوی جنوبی رو به روش دزفولی درست کن

طرز تهیه آش ارده دزفولی

طرز تهیه آش ارده دزفولی

آش ارده دزفولی یکی از غذاهای اصیل جنوبی بوده در در شهر دزفول شناخته شده است. این غذای مقوی و خوشمزه را در وعده نهار یا شام طبخ کرده و از خوردن آن لذت ببرید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش ارده دزفولی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
اردهبه مقدار دلخواه
ماش۱ و نیم پیمانه
برنج۳ پیمانه
نمک و روغنبه مقدار لازم

طرز تهیه آش ارده دزفولی

مرحله اول

برای فراهم کردن آش ارده به روش جنوبی، شروع کار ماش را پاک کرده و بعد از شستشو، درون قابلمه ای که برای پخت آش در نظر داریم می ریزیم. آنگاه تا سطح روی ماش را آب ریخته و کمی نمک اضافه می کنیم تا با حرارت ملایم پخته شوند.

مرحله دوم

در همین حین برنج را ۳ مرتبه شسته و درون ظرفی تا سطح روی آن آب می افزاییم. حالا ۱ قهشق چایخوری نمک روی برنج ریخته و اجازه می دهیم به مدت ۲۰ دقیقه برنج خیس بخورد. در این فاصله قابلمه ای را به صورت جداگانه تا نیمه آب می ریزیم.

مرحله سوم

در ادامه قابلمه را روی حرارت گذاشته تا آب به دمای جوش برسد. برنج را بعد از زمان مقرر، درون صافی ریخته تا آب برنج خیسانده شده خارج شود. سپس ۱ قاشق چای خوری نمک را به همراه برنج خیس خورده به قابلمه حاوی آب جوش منتقل می کنیم.

مرحله چهارم

اکنون تامل کرده برنج به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه درون آب جوش بماند تا پخت اولیه آن انجام شود. بعد از زمان تعیین شده دانه ای از برنج را تست کرده و در صورتیکه قسمت بیرونی برنج نرم و کمی مغز آن سفت بود، برنج را درون صافی می ریزیم.

مرحله پنجم

گام بعدی ماش پخته شده را درون صافی ریخته و بعد از خارج شدن آب اضافی، درون کاسه ای جادار با برنج به خوبی مخلوط می کنیم. آنوقت قابلمه را مجددا روی حرارت گذاشته و کمی روغن کف قابلمه می ریزیم تا داغ شود.

مرحله ششم

زمانیکه روغن داغ شد، کف قابلمه را با نان لواش پوشش داده و ترکیب برنج و ماش را روی ته دیگ می افزاییم. دور تا دور برنج را جمع کرده تا در زمان پخت خشک نشود. سپس زیر قابلمه را شعله پخش کن گذاشته و درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم.

مرحله هفتم

تامل کرده برنج به مدت ۴۵ تا ۱ ساعت پخته شود. بعد از زمان تعیین شده، برنج را درون ظرف دلخواه می کشیم و به بسته به علاقه ارده را به صورت پخش روی برنج می ریزیم. با استفاده از ۲ قاشق مواد را زیر و رو کرده تا ارده جذب برنج و ماش شود.

مرحله هشتم

در نهایت این غذای دزفولی را به همراه تربچه، شیره خرما و خود خرما به عنوان یک غذای مقوی و خوشمزه سرو می کنیم. نوش جان

مطالب جذاب از سراسر وب

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 10 اردیبهشت 1403
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.