طرز تهیه پلو مرغ جامائیکایی، این غذا رو تو مهمونی های مهمت درست کن!

طرز تهیه پلو مرغ جامائیکایی

طرز تهیه پلو مرغ جامائیکایی

پلو مرغ جامائیکایی یکی از غذاهای پر طرفدار در میان مردم جهان است که لوبیا قرمز و برنج پلویی متفاوت در کنار مرغ مزه دار شده می تواند غذایی لذیذ و خاص برای دوستداران به گوشت مرغ و برنج باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پلو مرغ جامائیکایی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
ران یا سینه مرغ۵۰۰ گرم
لوبیا قرمز۲۰۰ گرم
فلفل قرمز۱ عدد
برنج۲ پیمانه
پیاز قرمز۳ عدد
گوجه فرنگی۴ عدد بزرگ
سیر۴ حبه
آرد۱ قاشق مرباخوری
آویشن۱ قاشق مرباخوری
پودر کاری۱ قاشق مرباخوری
عصاره سبزیجات۲ عدد

طرز تهیه پلو مرغ جامائیکایی

مرحله اول

برای فراهم کردن پلو مرغ جامائیکایی خوشمزه، شروع کار سینه و ران مرغ را شسته و اجازه می دهیم خونابه شان کاملا خارج شود. آنگاه پیازها را بعد از پوستگیری، می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی ریز خرد می کنیم.

نکته:

همراهان میریتو لازم است بدانید، لوبیا قرمز را درون کاسه ای با آب می خیسانیم تا به مدت ۲۴ ساعت نفخش گرفته شود.

مرحله دوم

در ادامه تابه ای را که برای تفت دادن مواد در نظر داریم روی حرارت متوسط گذاشته و مقداری روغن درون تابه می ریزیم تا داغ شود. پیاز خرد شده را به ۲ قسمت تقسیم کرده و نیمی از آن را درون تابه ریخته و به خوبی تفت می دهیم.

مرحله سوم

زمانیکه بافت پیاز نرم و کاراملی شد، پودر کاری را به همراه آردو آویشن درون کاسه ای ترکیب کرده تا یکدست شوند. حالا تکه های ران و سینه مرغ را درون کاسه فرو کرده و به خوبی می غلطانیم تا مواد جذب گوشت مرغ شود.

مرحله چهارم

اکنون تکه های مرغ را به تابه حاوی پیاز می افزاییم و اجازه می دهیم همه قسمت های مرغ پخته و طلایی شوند. در همین حین گوجه فرنگی ها را می شوییم و بعد از جدا کردن پوستشان روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می کنیم.

مرحله پنجم

گام بعدی درب تابه را گذاشته و اجازه می دهیم با حرارت کم مرغ ها پخته شوند. در این فاصله برنج را می شوییم و آب را به همراه کمی نمک روی برنج می افزاییم تا برنج خیس بخورد. لوبیا را درون قابلمه ای با کمی آب می پزیم تا نرم شود.

مرحله ششم

در این مرحله قابلمه ای را که برای پخت برنج در نظر داریم روی حرارت گذاشته و مقداری روغن ریخته تا داغ شود. باقیمانده پیاز را به قابلمه می افزاییم و تفت داده تا سبک شود. حالا پوست سیر را جدا کرده و با استفاده از رنده ریز رنده می کنیم.

مرحله هفتم

زمانیکه سیر را رنده کردیم به همراه آویشن و عصاره سبزیجات روی پیاز می پاشیم. تمامی مواد را با هم تفت داده تا عطر سیر آزاد شود. فلفل قرمز را حلقه ای خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم. کمی آب ریخته تا مواد درون قابلمه پخته شود.

مرحله هشتم

آنوقت برنج را که از قبل خیس کردیم، به قابلمه حاوی مواد افزوده و لوبیا قرمز پخته شده را به همراه کمی آب روی برنج می ریزیم. می بایست تا یک بند انگشت بالاتر از سطح برنج آب اضافه کنیم. اجازه می دهیم آب برنج کشیده شود.

مرحله نهم

در نهایت دور تا دور برنج را جمع کرده و درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم تا به مدت زمان ۱ ساعت برنج دم بکشد. این غذای جامائیکایی را بعد از پخت درون ظرف دلخواه می کشیم و به همراه مرغ های پخته شده سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 10 اردیبهشت 1403
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.