طرز تهیه اوتورتما سیب زمینی؛ به روش رستوران های ترکیه درستش کن

طرز تهیه اوتورتما سیب زمینی

طرز تهیه اوتورتما سیب زمینی

اوتورتما سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ترکیه ای است که یک غذای مقوی و آسان می باشد. این غذا را در کمترین زمان طبخ کرده و از خوردن آن لذت ببرید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اوتورتما سیب زمینی در ادامه با سایت میریتو همراه باشید.

مواد لازممقدار مواد
گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم
پنیر چدار۲۰۰ گرم
فلفل سبز۲ عدد
سیب زمینی۵ عدد بزرگ
گوجه فرنگی۳ عدد
پیاز۲ عدد متوسط
سیر۲ حبه
فلفل سبز۲ عدد
زیره۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون۴ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی۱ قاشق غذاخوری
پاپریکا۱ قاشق چایخوری
کره۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

طرز تهیه اوتورتما سیب زمینی

مرحله اول

برای فراهم کردن اوتورتما سیب زمینی به سبک ترکیه ای، شروع کار سیب زمینی ها را بعد از پوستگیری آبکشی کرده و روی تخته آشپزخانه به صورت ورقه های نازک و یک اندازه تقسیم می کنیم. مجددا سیب زمینی را می شوییم.

مرحله دوم

در ادامه فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده تا گرم شود. سینی فر را با استفاده از کاغذ روغنی پوشش داده و سطح کاغذ را با فرچه آغشته به روغن کمی چرب می کنیم. آنگاه ورقه های سیب زمینی را کنار هم می چینیم.

مرحله سوم

اکنون با فرچه روی سیب زمینی را با روغن زیتون چرب کرده و مقداری نمک روی آنها می پاشیم. بنابراین سینی فر را در طبقه میانی قرار داده تا به مدت یک ربع الی ۲۰ دقیقه سیب زمینی ها برشته و طلایی شوند.

مرحله چهارم

در این قسمت پیاز را بعد از پوستگیری، می شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. تابه ای را روی حرارت متوسط گذاشته و مقداری روغن درون تابه می ریزیم تا داغ شود. حالا پیاز را به تابه می افزاییم تا سبک شود.

مرحله پنجم

گام بعدی پوست سیر را جدا کرده و روی پیاز ریز رنده می کنیم تا عطرش آزاد شود. حالا گوشت چرخ کرده را روی پیاز می افزاییم و به خوبی تفت داده تا علاوه بر تغییر رنگ، مزه دار شود. در همین حین رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه می کنیم.

مرحله ششم

در این مرحله گوجه فرنگی را تفت داده تا خوشرنگ و براق شود. آنوقت گوجه فرنگی های شسته شده را به آرامی پوست گرفته تا گوشت گوجه آسیب نبیند. سپس روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به تابه می افزاییم.

مرحله هفتم

در این قسمتاجازه می دهیم گوجه فرنگی آب انداخته و با گوشت پخته شود. در این فاصله فلفل دلمه ای را می شوییم و بعد از جدا کردن کلاهک و دانه های میانی به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم تا نرم شود.

مرحله هشتم

زمانیکه مواد درون تابه به روغن افتاد، کمی نمک و ادویه به مایه گوشت می پاشیم و تفت داده تا عطر ادویه با مواد آمیخته شود. آنوقت درب تابه را گذاشته تا به مدت زمان ۵ دقیقه مزه ها به خورد هم بروند. در این فاصله ظرف مخصوص فر را آماده می کنیم.

مرحله نهم

برای این منظور با چند قطره روغن کف و دیواره ظرف را چرب کرده و کف ظرف را با سیب زمینی های تنوری شده پوشش می دهیم. سپس از مواد درون تابه به صورت پخش روی سیب زمینی می ریزیم و  لایه بعدی را مجددا سیب زمینی می چینیم.

مرحله دهم

وقتی سطح گوشت را با سیب زمینی پوشاندیم، مقداری پودر آویشن می پاشیم و سیب زمینی را با استفاده از پنیر چدار به صورت حجیم پر می کنیم تا سیب زمینی پوشیده شود. فر را با دمای ۱۸۰ روشن کرده تا کاملا گرم شود.

مرحله یازدهم

در نهایت ظرف را در طبقه میانی فر قرار داده تا به مدت زمان ۱۰ دقیقه پنیر ذوب شود. پایان زمان تعیین شده گریل را روشن کرده تا سطح روی پنیر برشته و خوشرنگ شود. این غذای ترکیه ای را با سس دلخواه سرو می کنیم. نوش جان

آخرین بروز رسانی در : دوشنبه 10 اردیبهشت 1403
Loading more posts...

نظرات شما پس از بررسی و تایید مدیر نمایش داده می شود.

کپی برداری از مطالب سایت با ذکر نام میریتو و لینک مستقیم بلا مانع است.